• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:29Güneş 06:04Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:00Yatsı 21:29
    • 27°C Kocaeli
    • 25°C İstanbul
    • 30°C Ankara
    • 28°C Rize
  • BIST: 9733.92 0.92
  • Altın: 2428.571 -0.03
  • Dolar: 32.5199 -0.10
  • Euro: 34.8 -0.22

Seymen Koleji yeni yıla hızlı başladı

Kocaeli"nin ilk özel okulu olma özelliğini taşıyan Özel Seymen Eğitim Kurumları, 34 yıl önce başlattığı eğitim hamlesine, her yıl bir başka başarı öyküsü ile devam ediyor.
Seymen Koleji yeni yıla hızlı başladı

2016-2017 eğitim–öğretim yılının hazırlıklarına da büyük bir enerjiyle başlayan Seymen Koleji’nde öğretmenlere yönelik seminer programı hızla başladı. İzmit ve Darıca yerleşkeleri öğretmenlerine yönelik başlayan seminer programı tam gün, nitelikli çalışmalarla devam edecek.

İLK PROGRAM DARICA’DA

İlk gün Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi’nde düzenlenen programla bir araya gelen idareci ve öğretmenler yeni eğitim-öğretim yılına adapte olmanın heyecanını yaşadılar.Konferans salonunda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasını Kurucu Temsilcisi Hamiyet Satı yaptı.

GELECEĞİMİZ EĞİTİMDE

Satı, konuşmasında “Kocaeli'nin ilk ve özel öncü okulu olan okulumuz hiçbir zaman ödün vermediği değerleri ve ilkeleri, yetiştirdiği nitelikli öğrencileri ile saygın ve seçkin eğitim kadrosuyla, 34 yıl boyunca, Kocaeli'nin göz bebeği oldu ve her geçen gün okulumuzun ülkemiz için, şehrimiz için ve her şeyden önemlisi geleceğimiz için ne kadar önemli bir yere sahip olduğu daha da iyi anlaşılıyor. Kurucumuz Rahmi Seymen'in yıllar önce çıktığı yolda, bizler,emin ve hızlı adımlarla ilerliyor ve eğitime yapılan yatırımın kutsallığına inanıyoruz. 2016-2017 eğitim öğretim yılında ise hedeflerimiz daha büyük. Sizler gibi Seymen Eğitim kurumlarında bulunmaktan gurur duyan, mesleğinde başarılı, vizyon sahibi ve her şeyden önce insan olan kadromuzla ulaşılamayacak hedef olmadığına inanıyor, Atatürk’ün ilke ve hedefleri doğrultusunda başarılı ve huzurlu bir öğretim yılı diliyorum” dedi. 

ZÜMRE TOPLANTISI-MANGAL PARTİSİ

Ardından Darıca Yerleşkesi Anadolu Lisesi ve Ortaokul Müdürü Tolga Kasımoğlu konuşmasını yaptı. İzmit Rahmi Seymen Yerleşkesi Anadolu Lisesi ve Ortaokul Müdürü Ercan Demir’in konuşmasının ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Program, mangal partisiyle verilen yemek arasının ardından zümre toplantıları ile devam etti. 2016-2017 eğitim öğretim yılına hızla başlayan Seymen Eğitim Kurumları’nda öğrenciler için de ders zili erken çalacak. 23 Ağustos 2016 tarihinde İzmit Yerleşkesi 8. ve 12. Sınıf öğrencileri etüt programları başlarken 29 Ağustos-9 Eylül 2016 tarihlerinde ise her iki yerleşkeye nakil gelen 2-3- 4-5- ve 7. sınıf öğrencileri ile Darıca Yerleşkesi 8 ve 12. Sınıf öğrencilerinin etüt çalışmaları yapılacak. 

Katılan İdareciler;

Kurucu Temsilcisi Hamiyet Satı, İzmit Yerleşkesi Ortaokul ve Anadolu Lisesi Müdürü Ercan Demir, İzmit Yerleşkesi Anasınıfı ve İlkokul Müdürü Yasemin Demirkol, It/Ölçme Değerlendirme Koordinatörü ve aynı zamanda İzmit Yerleşkesi Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı İbrahim Küçükbay, İzmit Yerleşkesi Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Gülistan Yılmaz Tireli, İzmit Yerleşkesi Anasınıfından Sorumlu İlkokul Müdür Yardımcısı Özlem Karsak, İzmit Yerleşkesi İlkokul Müdür Yardımcısı Ayşegül Gümüş Yılmaz, İzmit Yerleşkesi Ortaokul Müdür Yardımcısı Yahya Kös, İzmit Yerleşkesi Ortaokul Müdür Yardımcısı Server Tuğba Ural, Darıca Yerleşkesi Ortaokul ve Anadolu Lisesi Müdürü Tolga Kasımoğlu, Darıca Yerleşkesi Anasınıfı ve İlkokul Müdürü Rahim Gül, Darıca Yerleşkesi Anasınıfı ve İlkokul Müdür Yardımcısı Merve Tan, Darıca Yerleşkesi Ortaokul ve Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Deniz Çevik Gönül

İzmit Yerleşkesi öğretmenleri;

Gülşah Büyüktombak, Gülşah Büyüktombak, Mehtap Özgerel, Sibel Sezgin, Melek Taşyürek, Buse Senem Orgun, Hasibe Kolukısa, Özge Çalık, Buket Yıldız, Nevin Kolaylı Nurhan, Ayşe Biçer, Yasemin Yılmaz Tuna, Alev Başak Aydın, Merve Doğan, Merve Darcan, Ayşegül Turgut, Zeliha Soydan, Figen Köseoğlu, Gönül Bilgin, G.Fatma Öztunç, Ayten Turgut, Fevziye Ergüneş, S. Süreyya Aydın, Celile Gürler, Zeynep İlter, F.Oya Aykut, Emel Turan, Simge Gültekin, Semra Dereci, Pınar Deniz, Beyhan Nadir, Saniye Özer, Zeliha Dişli, Niran Ülker Ürgün, Hilal Kan, Gözde Seymen, Ebru Doğuş, Emine (Kaçar)Karagöz, Sezen Kırçiçek, Nsar Örgüç, Gülşah Işık, Hüseyin Alper Serim, Ebru Yücel, Ayşenur Maraşoğlu Süslü, Burak Sesibüyük, Asuman Ölgen, Hüsniye Başak Turgut, Ayşıl Güleroğlu, Neşe Sarısözen Adalı, Berk Yayman, Negin Yahşi, Can Buluş, Emel Kaya, Melek Küçük Akınspe, Gina Gulcin Tovey, Cansu Tokyay,  Buse Berker, Melih Çakır, Esrahan Hacısalihoğlu, Melis Öztopçu, İlknur Can, Filiz Barık, Yasemin Duman, Ekin Uydurucu, Melis Sezen Yazıcı, Hilal Akalın, Gamze Şirin, Beytullah Karar, Hande Güzeltepe, Merve Turhan, Rahime Pehlivan, Zeynep Gümüş, Alev Gökçen Alpar, Cenk Demirel, Ayşe Şahinbaş, Mehtap A.Cengiz, Hilal Kaymaz, Emine Yılmaz Kurt, Ali Erdoğan, Gregory Olanrewaju, Asa Sımeon Mccarthy, Hüseyin Eyrikaya, Esra Oklu, Nagihan Çakır, Sinem Mert, Eylül Özakyol, Mehtap Uzun, Sercan Tanrıkulu, Sibel Bayraktar, Yonca Pala, Merve Çiçek, Zeynep Seval U.Döker, Gülçin Evren, Necla Aksüyek, Semiha Özçelik, Oğuz Karaman, Esra Kıran, Neslihan Akgün, Mehmet Gencer, Orçun Şahin Çetin, Özge Can, Pınar Günaydın, Elif Akın, Levent Tunalı, Murat Kırık, Eylem Altıntaş Özcan, Hanife Akbaba, Hicran Getirel, Ender Turan, Safiye Küçükyıldız, Kübra Bodur

Darıca Yerleşkesi Öğretmenleri

Gülnar Hüsnüoğlu, Gamze Yener, Emel Meriç, Nuran Kaplan, Güler Duman, Berrak İlkay Topal, Zehra Özçelik, Birgül Eroğlu, Ayşe Altun, Sevcan Şafak, Tuba Karabinaoğlu, Hafize Şanal, Meral Verimli, Nezaket Kınay, Tuba Dağdeviren, Melihat Çolak, Yalçın Uzuner, Halide Çakmak, Ali Suat Güven, Duygu Gürel, Burcu Oruç Topal, Cemile Bülbül, Bülent Kantürk, Berrak Özdinçer, Melek Solmaz, Savaş Atilla, Nilay Kaya, Esra Erdaş, Kazım Demircan, Gülayet Koçyiğit, Gözde Nur Yalçınkaya, Erdem Özdemir, Hatice Dalgıç, Veysel Hakan Yılmaz, Hande Kahriman, Çiğdem Sönmez, Yasemin Akbaba, Mergül Aydoğan, Alpay Seyrek, Duygu Özkan, Çağrı Durgut, Meryem Kara

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim