• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 17°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9071.02 -0.10
  • Altın: 2324.954 0.79
  • Dolar: 32.3593 0.12
  • Euro: 34.9453 -0.30

Sevgilisinin başının üzerinden otomobil ile geçti

Üçgen Mahallesi Tonguç Caddesi’nde oturan 23 yaşındaki Hüsne Aslan, 19 Şubat gecesi kızkardeşi Cennet Aslan ve erkek arkadaşı Şahin K. ile barda buluşup alkol aldı. Şahin K., daha sonra Hüsne ve Cennet Aslan kardeşleri otomobiliyle evlerine bırakmak isted
Sevgilisinin başının üzerinden otomobil ile geçti

Üçgen Mahallesi Tonguç Caddesi’nde oturan 23 yaşındaki Hüsne Aslan, 19 Şubat gecesi kızkardeşi Cennet Aslan ve erkek arkadaşı Şahin K. ile barda buluşup alkol aldı. Şahin K., daha sonra Hüsne ve Cennet Aslan kardeşleri otomobiliyle evlerine bırakmak istedi. Ancak yolda tavernaya girmek isteyen Şahin K., itiraz eden Aslan kardeşlerle tartıştı.

SEVGİLİSİ ARAÇTAN İNERKEN GAZA BASTI

Cennet Aslan araçtan inerken, ön koltuktaki Hüsne Aslan ile Şahin K. arasındaki tartışma, kavgaya dönüştü. Hüsne Aslan otomobilden inmeye çalıştığı sırada iddiaya göre Şahin K. gaza bastı. Dengesini kaybederek yola düşen kız, otomobilin sağ arka tekerleğinin altında kalarak yaşamını yitirdi. Kaçan Şahin K., evinde yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BAŞININ ÜZERİNDEN OTOMOBİL GEÇTİ
’Taksirle ölüme sebebiyet vermek’ suçundan 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Şahin K., Antalya 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Hüsne Aslan’ın ağabeyi Deniz Aslan ve tarafların avukatlarının da katıldığı duruşmada, olayın meydana geldiği Tonguç Caddesi’nde esnaflık yapan 19 yaşındaki Bülent Vural tanık olarak dinlendi. Olay sırasında lokantada yemek yediğini belirten Vural, şunları anlattı:

"Şahin K.’nın kullandığı otomobil kenara yanaştı. Araçta alkollü olduğunu tahmin ettiğim 2 kadın vardı. Arka koltukta oturan indi, önde oturan da inmeye çalışıyordu. İnen kadın şoföre, ’Ablamı bırakır mısın’ diye bağırıyordu. Önde oturan kadın ve şoför arasında 4- 5 dakika kadar bağrışma sürdü. Kadın inmek istediği sırada araç hareket etti ve 7- 8 metre kadar sürüklendi. Sürekli çığlık atıyordu. Hareket halindeki aracın kapısı park halindeki bir araca çarpınca kapıya tutunan kadın, iki araç arasına sıkışmamak için tahminimce kapıyı bıraktı ve yola düştü. Sonra da aracın sağ arka tekerleği başının üzerinden geçti. O sırada ’küt’ diye bir ses duydum. Araç çok hızlı patinaj yaparak kalkış yaptı. Herhangi bir duraksama olmadı."

Hemen yardım için Hüsne Aslan’ın yanına gittiğini de anlatan Bülent Vural, "Ağzından kan geliyordu. Cennet Aslan kardeşini o halde görünce beddua etti" dedi.

"ZARAR VERME KASTIM YOKTU"
Tutuklu sanık Şahin K. ise tanığın ifadesini kabul etmediğini söyledi. Kız arkadaşına ve ablasına asla zarar vermek istemediğini belirten Şahin K. şöyle konuştu: "Bırakın zarar vermeyi bir başkası zarar vermiş olsa, ya da başlarına bir şey gelmiş olsa onları hastaneye ilk ben götürürdüm. Ancak olay anında Hüsne’nin çığlıklarını duymadım. İddia edildiği gibi Hüsne’nin bir ayağı araçta, bir ayağı dışarda değildi. İki ayağı da dışardaydı. Kendisi araçtaki malzemeleri benim üzerime atıyordu. Aleyhime olan beyanları kabul etmiyorum. Tahliyemi talep ediyorum."

DURUŞMA ERTELENDİ
Şahin K. hakkında Hüsne Aslan’ın öldüğü gece alkollü araç kullandığı gerekçesiyle Antalya 11’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde de ayrı bir dava açıldı. Bu davanın Hüsne Aslan’ın ölümüyle ilgili açılan davayla birleştirilmesi önerisine muvafakat veren mahkeme, sanığın tahliye talebini kabul etmedi. Duruşma, erteledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim