• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 18°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9722.09 0.80
  • Altın: 2428.571 -0.03
  • Dolar: 32.5199 -0.10
  • Euro: 34.8 -0.22

“Sevgilimin babası bana tecavüz etti!”

Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen bir cinsel istismar davası, “Yok artık” dedirtti. Mağdurenin anlattıkları herkesi şaşkına çevirdi
“Sevgilimin babası bana tecavüz etti!”

Geçtiğimiz yıl Körfez’de oturan 18 yaşından küçük olan H.A. isimli bir kız çocuğunun annesine anlattıklarıyla başlayan süreç, farklı noktalara evrildi. Bugün Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen cinsel istismar davasında mağdurenin anlattıkları herkesi şaşkına çevirdi. Mağdure, erkek arkadaşının babasının kendisine bir servis minibüsünde tecavüz ettiğini ileri sürdü. Mağdurenin ifadeleri ise dudak uçuklatacak cinstendi.

“HİÇ YÜZYÜZE GÖRÜŞMEDİM” DEDİ

Maltepe Cezaevi'nde tutuklu bulunan Sanık Şahin T., SEGBİS sistemiyle duruşma salonuna bağlandı. Öte yandan mağdurenin babası ve Mağdure H.A. da salondaki yerini aldı.  "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçlamasıyla hakim karşısına çıkan Şahin T. “Sanık Şahin Tavcı, "H.A.'yı tanımıyorum. Yüzyüze gelmiş değilim. Benim iki kızım var. Bu kızlarımı arıyordu. Kızlarımın ayrı telefonu yoktur. Kızlarımla görüşmek istediğinde telefonu açıyordum. Gece geç saatlerde de arıyordu. Mağdur kızlarımı aradığında görüşmesi için telefonu veriyordum. Mağdurenin annesiyle de görüşmem olmadı. Ben suç tarihinde sonu 53'le biten numarayı kullanıyordum. Okumam yazmam yoktur. Hayatımı kağıt karton toplayarak idame ettiriyorum. Benim şoförlüğüm de yok. Suçlamaları kabul etmiyorum. Kendisine cinsel istismarda bulunmadım” dedi.

“KIZIMIN ÖZRÜ VAR”

Mağdurenin babası," Ben sanığı olaydan önce tanımam. Aynı mahallede oturuyormuşuz. H.A. benim kızım olur. Eşimle ayrı yaşıyorum. Kızım zihinsel özrü vardır. Buna ilişkin rapor da vardır. Kızım annesine anlatmış. Biz çocuk izlem merkezine gittik. İfade verdik. Sanık bana hakaret ve tehdit içerikli mesajlar attı. Şikayet ettikten sonra sanığın ben araç kullandığını gördüm. Sanığın kızıma yaptığından dolayı şikayetçiyim" ifadelerine yer verdi.

“PARKTA YANIMA GELDİ”

Mağdure H.A., ise kan donduran şeyler anlattı.  "İlkokul 8'e kadar okula gittim. Unutkanlığım olduğu için okuma yazma öğrenemedim. 2 yıl özel eğitime gittim. Yine öğrenemedim. Şu an 17 yaşındayım. Hakkımda rapor alınıp alınmadığını bilmiyorum. Annem babam ayrı. Annemin yanında kalırım. Ben öncesinde Şahin'i tanımıyorum. Oğlunu tanıdım. Bu kişi parkta oturduğum sırada bu kişi yanıma geldi. Tanışmak istedi. Ben de olumlu cevap verdim. Oturduğum yeri sordu. Bizim evimiz parkın hemen karşısındaydı. Biz 6 sene önce Yeniyalı'da oturuyorduk. Telefon numaramı istedi verdim.

“ŞAHİN BENİ ARAMAYA BAŞLADI”

Babasına ait telefon ile beni aradı. Açamadım. Sonra dönüş yaptım. Şahin telefona çıktı. Ben oğluyla sevgiliydim. Ben Şahin'in oğlu olan ve adının Eren olduğunu söyledi. Kendisinin telefonu yoktu. Şahin bana işte olduğunu söyledi. Oğlunun sevgilisi olduğumu söyledim. Sonra beni Şahin aramaya başladı. Eski telefon numaramda ses kayıtları vardı. O telefonu sattım. Ben çağırmaya başladı. Ben gitmedim. Ben Eren'e ‘baban beni arıyor’ dedim. O da ‘konuş bir şey olmaz’ dedi. 

“PERDELERİ KAPATTI, ÜSTÜMÜ ÇIKARDI!”

Sevgilimin babası diye kendisiyle buluştum. Sanık bana ‘Servise bin konuşacağız’ dedi. Arabaya bindim. Körfez Center'dan beni aldı. Arabada başkası yok. Sopalı Hastanesi'nin arkasına götürdü. Arabayı park etti. Uzun servis arabasıydı. Arabanın perdelerini çekti. Akşam 6 buçuk 7 gibiydi. Kimse arabanın içini görmüyordu. Üzerimdekileri çıkardı. Kendi üzerindekileri de çıkardı. Tam cinsel birleşme oldu. Ben istememe rağmen zorla yaptı. 5 10 dakika sürdü. Ağzımı kapattı. Sanık benim cinsel organımla birleşti. Beyaz sıvı geldi. Üzerimden bunları sildi. Ben istememe rağmen olay gerçekleşti. Ben bağırdım. İlişkide ağzımı kapattı. Bittikten sonra üzerimizi giydik. Bana para vermek istedi ben kabul etmedim. Arkadan da cinsel ilişki oldu” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim