• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 12°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 11°C Rize
  • BIST: 9079.97 0.00
  • Altın: 2324.154 0.75
  • Dolar: 32.3655 0.10
  • Euro: 34.9461 -0.41

Servislerde GPS uygulaması başlayacak!

Kocaeli Servis Araçları Odası Başkanı Ahmet Taşçı ve yönetimi önceki gün geçtiğimiz ay faaliyete geçen Dilovası Servisçiler Kooperatifini ziyaret etti.
Servislerde GPS uygulaması başlayacak!

Geçtiğimiz ay kurulan S.S. Dilovası Servisçiler Kooperatifi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kuruluş aşaması sonrası tanışma ve tanıtma amaçlı protokol ziyaretlerini gerçekleştiren Dilovası Servisçiler Kooperatifi Başkanı Kasım Taşdemir ve yönetimi ziyaretler çerçevesinde gittiği Kocaeli Servis Araçları Odası Başkanı Ahmet Taşcı ve yönetiminden iadeyi ziyaret gerçekleşti. Geçtiğimiz gün Dilovası’na gelen Başkan Taşçı ve yönetim kulu üyeleri Dilovası Servisçiler Kooperatifi Başkanı ve yönetimi ile bir araya geldi.

DİLOVASI’NDA GÜZEL ŞEYLER OLACAK

Ziyarette açıklamalarda bulunan Kocaeli Servis Araçları Odası Başkanı Ahmet Taşçı, “Dilovası’nda arkadaşlarımız tarafından kurulan Servisçiler Kooperatifinin hayırlı olmasını diliyor. Tüm ilçelerimizde böyle oluşumların devam etmesini istiyorum. Kurulan böyle bir güzel birliktelik ile Dilovası’nda güzel çalışmalara imza atılacağına inanıyorum. Birliktelik güzel şeydir. Üyelerin bu birlikteliğe sahip çıkmasını istiyorum.

SERVİSLERDE GPS UYGULAMASI BAŞLAYACAK

Malum Dilovası sanayi kenti, iş potansiyeli yüksek olan bir ilçe burada güzel bir birliktelik sağlanırsa hem esnafımız mağdur olmaz hem de sanayici istediği iş disiplinine kavuşmuş olur. Bizim ve arkadaşlarımızın amacı kesinlikle bağcıyı dövmek değildir. Biz artık İstanbul’da kilere değnekçilik yapmak istemiyoruz. Onun için birbirimize sahip çıkalım. Öncelikli hedefimiz burada korsanı engellemek olacaktır. Denetim noktasında arkadaşlarımız ve yeni kurulan kooperatifimizle üzerimize düşeni yapacağız. Zaten yeni uygulamalarla tüm servis araçlarında GPS takip uygulaması başlatılacak. Bu uygulamalar ile her servis aracı takip içerisinde olacak. Artık esnafımızın mağdur olmasını istemiyoruz.”dedi.

ESNAFIMIZ EMEĞİNİN HAKKINI ALACAK

Dilovası Servisçiler Kooperatifi Başkanı Kasım Taşdemir ise Kocaeli Servis Araçları Odası Başkanı Ahmet Taşçı ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiği konuşmasında “Kuruluş amacımız yıllardır bu sektörde ekmek yiyen çoluğunun çocuğunun rızkı için gece demeden gündüz demeden zor koşullarda çalışan arkadaşlarımızın birlik ve beraberliğinin sağlanması ve yıllardır gasp edilen emeklerinin yeniden kazanılması için yola çıktık. Bizler yeter ki birlik olalım. Birlik olduğumuz takdirde bir çok avantajı meslektaşlarımıza sağlayacağız. Onlardan tek istediğimiz kurduğumuz bu çatının altında bir olalım.

ÜYELERİMİZE BİRÇOK AVANTAJ SAĞLAYACAĞIZ

Kooperatifimizi kurduğumu günden bu yana gerçekten güzel gelişmeler yaşamaktayız. Esnafımızın yükünü hafifletecek birçok projemiz için görüşmelerimiz sürüyor. Yakında gereç mazotta, gerek sigortalarda gerekse araç malzemesi alımlarında çok büyük avantajları sağlayacağız. Üyelerimiz bri an önce üyelik işlemlerini tamamlasınlar.”dedi.      

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim