• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:44Güneş 06:16Öğle 13:09İkindi 16:52Akşam 19:52Yatsı 21:18
    • 16°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9548.09 -1.36
  • Altın: 2494.418 0.43
  • Dolar: 32.4867 0.26
  • Euro: 34.537 0.16

“Selahattin Demirtaş’ın Kimyası Bozulmuş"

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Ağrı’da yaşanan terör saldırının çözüm sürecine yönelik provokasyon olduğunu belirterek, “Selahattin Demirtaş’ın kimyasının bozulduğunu görüyoruz” dedi. İş...
“Selahattin Demirtaş’ın Kimyası Bozulmuş

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Ağrı’da yaşanan terör saldırının çözüm sürecine yönelik provokasyon olduğunu belirterek, “Selahattin Demirtaş’ın kimyasının bozulduğunu görüyoruz” dedi.

İşler, Ağrı’da yaşanan son saldırının çözüm sürecine yönelik provokasyon olduğunu belirterek, “Çözüm sürecini baltalamak için bugüne kadar çeşitli provokasyonlar yapıldı. Bundan sonra da yapılmaya devam edilecek. Özellikle bu son günler kritik günler. Silah bırakma çağrısı yapıldı İmralı’dan biliyorsunuz. Ancak bunun arifesinde böyle bir saldırı ile karşı karşıya kalıyoruz. Bunun ismini net olarak ortaya koymamız lazım. Bu bir provokasyondur. PKK’nın içerisindeki bazı odaklar silah bırakmak istemiyor. HDP’de barıştan yana mı yoksa silahtan yana mı olduğunu ortaya koyması lazım. Fakat o da maalesef bunu ortaya koyamıyor. Doğu’da farklı konuşuyor. Batı’da geliyor biz herkesi kucaklayacağız şeklinde bir takım farklı açıklamalar söz konusu. Ancak Diyadin’de yaşanan olayda eski HDP’nin gerçek yüzü ile karşı karşıya kaldığımızı da hep birlikte gördük "diye konuştu.

DEMİRTAŞ İLE GÜLEN BEDDUASI

İşler, HDP Genel Başkanı Selahattin Demritaş’ın açıklamalarına tepki gösterirken, "Seçim öncesi yapılan kamuoyu yoklamaları, birilerini çok ciddi şekilde rahatsız ediyor. Bugün zaten bütün muhalefet hep birlikte AK Parti’ye karşı bir cephe oluşturdular. Paralel yapılanma bunlara destek oluyor ve bu paralel yapılanma da kendisi için 7 Haziran seçimlerini bir ölüm kalım meselesi olarak addettiği için bütün eteklerindeki taşları ben seçim öncesinde dökeceklerini düşünüyorum. Selahattin Demirtaş’ın yapmış olduğu açıklamalara baktığımız zaman kimyasının da bozulduğunu görüyoruz aslında. Kobani olaylarında halkı sokağa çağıran kendisi idi orada 50’ye yakın insanın ölmesine ve sokakların hareketlenmesine neden oldu. Fakat, Paralel Yapı ile HDP arasında da bir işbirliği olduğunun söylemlere de yansıdığını ben düşünüyorum. Hakikaten bu olaydan sonra Demirtaş’ın yapmış olduğu açıklama, bana bir yerleri çağrıştırdı. Daha önceki bir beddua seansını çağrıştırdı. Bu beddua seansı Fethullah Gülen’in o meşhur bedduası ile aşağı yukarı ifade bakımından örtüşüyor. Bu da paralel yapı ve HDP arasında bir işbirliği olacağını gözler önüne seriyor "ifadesini kullandı.

"PAPA BASKI ALTINDA AÇIKLAMA YAPTI"

İşler, Papa’nın Sözde Ermeni Soykırımı açıklamalarıyla ilgili ise şunları dedi:

"Papa’nın yapmış olduğu açıklama öncelikle talihsiz bir açıklama. Gerçekten bir din adamının üzerine vazife olmayan bir konuda yapmış olduğu bir açıklama olarak ben bunu değerlendiriyorum. Kaldı ki bu yapılan açıklamada hem tarihi gerçeklerle hem de hukuki gerçeklerle ters düşen bir açıklama. Ancak belli ki bazı baskılar sonucunda bir ayinde tırnak içerisinde söylüyorum, sözde "Soykırım" ifadesini kullanmış oldu. Dolayısıyla ben burada Papa’nın da bir baskı altında kaldığını düşünüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız 2005 yılında Başbakan iken Ermenistan Devlet Başkanı’na bir mektup gönderdi. Dedi ki, ’Gelin arşivlerimizi açalım. Bu konu nedir ne değildir tarihçilerimiz araştırsın. Ondan sonra çıkan sonuca biz Türkiye tarafı olarak razıyız kabulümüzdür’ dedi. Bundan daha güzel bir teklif olabilir mi?"

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim