• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 20°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2302.998 1.19
  • Dolar: 32.3201 0.22
  • Euro: 35.1053 0.01

Selahattin Demirtaş’a ’Pop Star’ Benzetmesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir televizyon programında saz çalan Selahattin Demirtaş’ı "Bir pop star çıkardılar. İyi saz çalıyormuş, sesi de güzelmiş hayırlı olsun. 6-7 Ekim’de insanları sokağa dökerek ölm...
Selahattin Demirtaş’a ’Pop Star’ Benzetmesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir televizyon programında saz çalan Selahattin Demirtaş’ı "Bir pop star çıkardılar. İyi saz çalıyormuş, sesi de güzelmiş hayırlı olsun. 6-7 Ekim’de insanları sokağa dökerek ölmelerine neden olan bu değil mi?" diye eleştirdi.

Ankara’daki programının ardından Nevşehir’e geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada halka hitap etti. Türkiye’nin koalisyon hükümetleriyle hep geriye gittiğini anlatan ve istikrarın önemine vurgu yapan Erdoğan, "1983’ten bugüne koalisyonlarla milli gelir arasındaki ilişkiye baktığımızda, rahmetli Özal iktidara geldiğinde kişi başına düşen miktar bin 765 dolar, 1991 yılının sonunda bu rakam 2 bin 800 dolara çıktı. Bunun sebebi tek parti. 2002 yılına geldiğimizde artmak bir yana, 3 bin 500 dolara düştü. Koalisyonla geçen 10 yılda geriye gidiş var. 12 yıllık başbakanlığım dönemimde milli geliri 10 bin 500 dolara çıkardık. Yani tam 3 katlık artış. Bu zenginliği nasıl kazandırdık biliyor musunuz, istikrar ve güven sayesinde. 25 banka batırdı bizden öncekiler, zarar 40 milyar dolardı. Kimlerin iktidarda olduğunu biliyorsunuz değil mi? Böyle lafla milliyetçilik olmaz. Milliyetçilik bu ülkeye hizmetle olur" diye konuştu.

"ADAM OLUN ADAM"

Doğan Medya Grubuna eleştirilerini Nevşehir’de de sürdüren Erdoğan, “Ne dediler, ‘muhtar bile olamaz’. Milletim beni başbakan, cumhurbaşkanı yapınca bu defa da Menderes’in akıbetiyle, yüzde 52 ile seçilmiş cumhurbaşkanına idam başlığı attılar, üstüne de benim resmimi koydular. Kurnazlık yapıyorlar, ‘yapmadık’ diyorlar. Dürüst olun dürüst, adam olun adam. O paralarınız sizi hiçbir zaman o büyük hesap gününde o hesaptan kurtarmayacak. Orada hesaplar şaşmaz. Orada rüşvet geçmez. Yolsuzluk yok, orada terazi çok dürüst tartar” dedi.

DEMİRTAŞ’A "POP STAR" BENZETMESİ

Yeni Türkiye, yeni anayasa ve başkanlık sistemine karşı olanların ittifak kurduğunu anlatan Cumhurbaşkanı, "Aslında bu ittifak en başından beri var, ama ilk defa bu kadar genişledi. Bu kadar belirli oldu. Bölücü örgütle paralel örgüt birlikte oldu. Siyaset mühendisliği ana muhalefetin zaten genlerinde var, milliyetçi parti de bu ittifakta yerini aldı. Bölücü örgütün desteklediği parti liderini de prensi tayin etti. Hep birlikte çalışıyorlar. Hani diyorum ya bir pop star çıkardılar. İyi saz çalıyormuş, sesi de güzelmiş hayırlı olsun. 6-7 Ekim’de insanları sokağa dökerek ölmelerine neden olan bu değil mi? Bir taraftan da tehdit ediyor baraj altı kalırsak kriz çıkar. Sözüm ona aydın kisvesi altında 200 kişi bir araya gelmiş, bildiri yayınlamış. Biz vesayet rejiminin 28 Şubat postmodern darbesinden, 27 Nisan bildirisinden biliriz. Biz vesayet rejimini biliriz biz vesayetle çarpışa çarpışa bugünlere geldik vesayet arayacaklarsa arkasında durdukları yere baksınlar. Vesayeti istemek vatandaşları kendilerine oy vermeleri için tehdit etmektir. Sözde aydınları 6-7 Ekim için bildiri yayınladıklarını gördünüz mü? Ne aydınlığı bunlar karanlık karanlık. Bunlar her zaman milletin karşısında yer aldı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim