• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 24°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 28°C Ankara
    • 30°C Rize
  • BIST: 9767.95 0.47
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Şeker ve Şayir, Erzurumlularla bir araya geldi

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Dilovası'nda ki Erzurumlu hemşerileri ile bir araya gelerek Cumhur İttifakı adayı Hamza Şayir'e destek istedi. Şayir'de açıklamasında, “Dilovası'na efendi olmaya değil, hizmet etmeye geliyoruz” dedi
Şeker ve Şayir, Erzurumlularla bir araya geldi

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Cumhur İttifakı Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, Gebze Öğretmenevinde Dilovası'nda ki Erzurumlular ile bir araya geldi. Programa AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyon (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun ve çok sayıda Erzurumlu vatandaş katıldı.

TEKİN, “İNANDIĞIMIZ BİR ADAY VAR”

Programın açılış konuşmasını yapan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, "Kocaeli'de Erzurumlular olarak büyük ve güzel bir aileyiz. İyi günde, kötü günde hep bir ve beraber olduk. Federasyon başkanı olarak ta bu güzel ailemle gurur duyuyorum. Tabi yaşantımız içersinde dönem dönem bizlerin geleceğini etkileyecek seçim süreçlerini hep birlikte yaşıyoruz. Erzurumlular siyasetin her zaman kaliteli yerinde yer aldı. Dilovası’na diğer adaylardan daha fazla hizmet edeceğine ve ilçeye bir şeyler katacağına inandığımız bir aday var" dedi.  

DESTEĞİNİZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut da konuşmasında, “Erzurumlu hemşerilerimin samimiyetini her zaman gördük. Vatanına, bayrağına sahip çıkan, ezanından ve dürüstlüğünden taviz vermeyenlerdir. Erzurumlular kadirşinas insanlar ve her zaman AK Parti'ye sahip çıkmışlardır. Önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçimde MHP ile birlikte ittifak yaparak yola çıktık. Tabi Dilovası adayımızda bizlerin kefil olacağı bir arkadaşımız aday gösterildi. Sizlerin desteği bizler için çok önemlidir" dedi.       

HİZMET ETME SEVDAMIZ VAR

“Sadece seçim sürecinde içinizde olan biri değilim. Sizlerle birçok ortamda iyi günde kötü günde hep beraber olduk” diyen Cumhur İttifakı Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, "Projelerimiz var. Dilovası'na hizmet etme sevdamız var. Dilovası için hayallerimizi yerine getirmek için Dilovası Belediyesi'nin tek başına bir şey yapması imkansız. Allah'a şükür ki güçlü bir hükümetimiz, Dilovası için tüm taahhütlerimizin arkasında duracağını, her türlü desteği vereceğini söyleyen Doç.Dr. Tahir Büyükakın hocamızla yola çıkacağız” dedi.

“BİR ÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK”

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de konuşmasında, “AK Parti'nin Kocaeli'de iktidara geldiği süre içerisinde Dilovası'nın sorunlarını çok iyi biliyorduk. Nitekim Cemil Yaman kardeşimizle ve ardından Ali Toltar'la birlikte başlayan hizmetlerimiz devam etti. Dilovası hizmete aç bir ilçeydi. Sorunları oldukça fazlaydı. Öncelikle altyapı sorununu çözdük. Ardından üstyapı ve daha sonraları eğitim, sağlık, ulaşım, spor, doğalgaz alanlarında da birçok projemiz hayata geçti” dedi.

ŞEKER, “AMAÇLARI KAOS ÇIKARMAK”

“Karşımızda hizmet ittifakı yok, kaos ittifakı var” diyen Şeker, “Bu seçimlerde oynanan oyunları görün. Bizim parçamız olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu için Kürdistan diyenler, Batıda da AK Parti'nin ve Cumhur İttifakının kaybetmesi için ne gerekiyorsa nasıl ittifaklar gerekiyorsa yapacağız diyorlar. Karşımızda vatan için, bayrak için, devlet için hizmet etmek isteyenler değil, kirli bir ittifakla ülkeyi adeta kaosa sürükleyecek bir ittifak var. Bu seçimde yaşananları biraz daha dikkatli görmemiz lazım. Yanlış yapanların karşısında olacağız” ifadelerini kullandı.

sayir-dilovasina-efendi-olmaya-degil,-hizmet-etmeye-geliyoruz-(2).jpegsayir-dilovasina-efendi-olmaya-degil,-hizmet-etmeye-geliyoruz-(5).jpegsayir-dilovasina-efendi-olmaya-degil,-hizmet-etmeye-geliyoruz-(6).jpegsayir-dilovasina-efendi-olmaya-degil,-hizmet-etmeye-geliyoruz-(3).jpeg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim