• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 17°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9068.98 -0.12
  • Altın: 2324.362 0.76
  • Dolar: 32.3686 0.14
  • Euro: 34.9571 -0.29

Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz adına hatıra ormanı

AK Parti Dilovası Gençlik Kolları tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle gerçekleştirilen hatıra ormanıyla şehit öğretmen Necmettin Yılmaz'ın ismi Dilovası'nda yaşatılacak.
Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz adına hatıra ormanı

Geçtiğimiz Temmuz ayında Tunceli'nin Pülümür ilçesinde teröristlerce yolu kesilerek aracı yakılan ve bir süre sonra da şehit edildiği öğrenilen 23 yaşındaki öğretmen Necmettin Yılmaz anısına Dilovası'nda hatıra ormanı dikildi. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları ve Dilovası Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Hatıra Ormanı'na fidan dikim töreni önceki gün gerçekleşti. Düzenlenen törene Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaman, Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi ile çok sayıda partili katıldı.
ŞEHİT ÖĞRETMENLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ
Ağaç dikme töreninin açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, "İl Gençlik Kollarımız ile birlikte organize ettiğimiz program kapsamında İlçemizde “Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Hatıra Ormanı” oluşturduk. Akabinde İl Gençlik Kolları Başkanımız Emre Kahraman Gençlik Kolları Başkanımız Emre Sarıca, Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara ve İl Başkan Yardımcımız H.İbrahim Arslan, Öğretmenler gününde Şehidimiz ailesini Gümüşhane’deki evinde ziyaret ederek. Şehidimizi unutmadığımız, unutmayacağımızı hatırlattılar ve tekrar taziyelerini ilettiler.
ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ
Bu vatan toprağının her köşesinde görev yapmaktan kaçmayan başta Şehit Öğretmenimiz Necmettin Yılmaz’ı, tüm Şehit Öğretmenlerimizi ve vefat eden öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Yine gelecek nesiler için emek veren şuan emekli olan ve çalışmaya devam eden öğretmenlerimizin öğretmenler gününü canı gönülden kutluyor. Saygı, sevgi ve minnetlerimizi iletiyoruz. İyiki varsınız."dedi.
ADINI İLELEBET YAŞATACAĞIZ
İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaman, "Tunceli'de kaçırılıp şehit edilen Necmettin Yılmaz öğretmenimiz ile yurdumuzun en ücra köşelerinde cesurca çocuklarımızı kendi çocukları gibi görüp, eğiten ve fedakarlık gösteren bütün öğretmenlerimiz anmak onları her zaman hatırlamak için buradayız. Bütün idealleri ülkesine ve milletine faydalı bireyler yetiştirmek olan bu eğitimcilerimizi hedef alan terör odakları elbette emellerine ulaşamayacaklardır. Nice Necmettinler bu ülkenin evlatlarını yetiştirmeye devam edecektir. Bizde onları unutmamak ve her daim anmak adına Dilovası'nda Şehit öğretmenimiz Necmettin Yılmaz'ın dını yaşatmak istedik. Onun  adına açtığımız hatıra ormanının ilelebet yaşatılması için üzerimize düşeni yapacağız.
ONLARI MİNNETLE ANIYORUZ
Ülkenin ve bölgenin eli öpülesi öğretmenler ve onların yetiştirdiği gençlerin ellerinde yükseleceğine inandıklarını belirten Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, kutsal görevlerini yerine getirirken şehit edilen tüm öğretmenleri minnet ve şükranla andıklarını ve öğretmenler gününü kutladıklarını dile getirdi. 
KARANLIĞA KARŞI DİMDİK AYAKTA OLACAĞIZ
Öğretmenlerin sabır ve azimle topluma kalem tutmayı öğrettiğini fakat kalem tutmayı öğreten öğretmenlerin kalleşçe silah tutan eller tarafından katledildiğini belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Barış, kardeşliği, birliği ve beraberliği yazan kalemler kırılmak isteniyor. Bizler her şeye rağmen direnen ülkemizin dört bir yanın da fedakarca bu kutsal görevi gerçekleştirmeye çalışan öğretmenlerimizin yolunda olacağız. Bu kutsal görevin farkında olmayanlar elbetteki bu kutsal ve kutlu yürüyüşü anlayamazlar. Ülkemizin birlik, beraberlik ve dayanışma zemininden rahatsız olanlara karşı bizde en az Necmettin öğretmenlerimiz gibi cesurca cevaplar verecek ve onların her zaman yanında olacağız. Bu kutlu davada karanlığa rağmen dimdik durup bizlere cesaret verdikleri için canları pahasına görevlerini yapan öğretmenlerimizi ve şehit öğretmenimiz Necmettin Yılmaz'ı bir kez daha saygıyla anıyor ve bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz hatıra ormaı ilede onu her daim saygı ve minnetle anacağımızı belirtmek istiyorum."dedi.

whatsapp-image-2017-11-24-at-17.05.46(1).jpegwhatsapp-image-2017-11-24-at-17.05.47(1).jpegwhatsapp-image-2017-11-24-at-17.05.47(3).jpegwhatsapp-image-2017-11-24-at-17.05.46.jpegwhatsapp-image-2017-11-24-at-17.05.47(2).jpegwhatsapp-image-2017-11-24-at-17.05.45.jpegwhatsapp-image-2017-11-24-at-17.05.47.jpeg

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim