• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 3°C Kocaeli
    • 7°C İstanbul
    • 2°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2244.828 0.02
  • Dolar: 32.333 0.07
  • Euro: 35.1639 -0.12

Satranç Turnuvası Çayırova'da Büyük İlgi Gördü

Çayırova Belediyesi, Türkiye Satranç Federasyonu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde bu yıl ilki gerçekleştirilen Satranç Turnuvası tamamlandı.
Satranç Turnuvası Çayırova'da Büyük İlgi Gördü

Cumartesi ve Pazar günleri Kapalı Spor Salonunda 29 okulun katılımıyla ve 221 öğrencinin kıyasıya mücadele ettiği müsabakalar sonucunda dereceye giren tüm sporcular ödüllendirildi.

29 OKUL, 221 SPORCU

Çayırova Belediyesi’nin kamu kurum ve kuruluşlarıyla ortaklaşa düzenlediği ve 29 okulun katıldığı satranç turnuvası çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Genç beyinlerin kıyasıya yarıştığı müsabakaları Türkiye Satranç Federasyonundan hakemler yönetti. 221 sporcunun katılımıyla tamamlanan ve 3 kategoride gerçekleşen turnuva sonucunda İlkokullarda Üç Renk Koleji birinci olurken, Şehit İshak Öztürk İlkokulu ikinci ve Yunus Ergüz İlkokulu ise üçüncü oldu.

Turnuvanın bir diğer kategorisi olan Ortaokullar kategorisinde ise Çayırova İmam Hatip Ortaokulu birinci, 24 Kasım Ortaokulu ikinci ve Güzeltepe Ortaokulu üçüncü oldu. Liseler de ise Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi birinci, 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi ikinci ve Ertuğrul Kurtoğlu Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Düzenlenen turnuvaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü İbrahim Şahin, Ulusal Hakem Ali Fuat Aydın, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

DEMİRCİ, ÖDÜLLENDİRDİ

Kapalı Spor Salonunda İlkokullar Kategorisinde 12 okuldan 95 sporcu, Ortaokullar Kategorisinde 12 okuldan 98 sporcu ve Liseler Kategorisinde ise 5 okuldan 28 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği turnuvayı yakından takip eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik etti. 29 okuldan 221 sporcu ile ilk kez gerçekleştirdikleri turnuvanın çok başarılı geçtiğini hatırlatan Demirci, salon sporlarının gelişimi ve yaygınlaşması anlamında diğer branşlarda olduğu gibi satranç branşında da geleneksel yarışmalar düzenleyeceklerini söyledi.

Türkiye Satranç Federasyonu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde ilkini gerçekleştirdikleri Satranç Turnuvasının bir yenisinde katılımcıların daha da kalabalık olacağını vurgulayan Demirci, turnuvada hekimlik görevini yerine getiren Türkiye Satranç Federasyonu ekibine de teşekkür etti. Sporla yetişen bir gençlik oluşması adına tüm kamu kurumlarıyla ortaklaşa birçok sportif etkinlik düzenlediklerini de hatırlatan Demirci, “Çayırova’mız her geçen gün artan nüfusuyla genç nesiller kazanmaya devam ediyor. İlçemize yerleşen ve eğitimini burada sürdüren tüm gençlerimize yönelik birçok çalışma gerçekleştiriyoruz. Eğitimle pekiştirdiğimiz sportif çalışmalarımızda bunların örneklerindendir. Bugün burada düzenlediğimiz satranç turnuvasında genç beyinler mücadele ettiler. Her birini kutluyorum.” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim