• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 20°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 8975 1.91
  • Altın: 2282.65 0.30
  • Dolar: 32.2607 0.18
  • Euro: 35.0338 -0.21

"Sandık Namustur’’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sandık namustur, verilen her oy değerlidir. Bizimle yürüyen Türkiye kazanacaktır" dedi.Seçim çalışmaları kapsamında Uşak’a gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, va...
Sandık Namustur’’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sandık namustur, verilen her oy değerlidir. Bizimle yürüyen Türkiye kazanacaktır" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Uşak’a gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vatandaşlara hitap etti. Uşak kent meydanında toplanan büyük kalabalığın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlayarak sözlerine başlayan Bahçeli, AK Parti ve Cumhurbaşkanına eleştirilerde bulunarak partisinin projelerinin Uşaklılara aktardı.

25 gün sonra yapılacak olan 25. dönem genel seçimlerin ülkemizin birliğine, insanımızın refahına en üst seviyede katkılar sağlamasını dileyen Devlet Bahçeli, seçimlerin barış, huzur, olgunluk ve demokratik şekilde geçmesini istediğini söyleyerek diğer partilere ve adaylara başarı diledi. Bahçeli, “12 yıl 6 ay AK Parti hükümetinin zulmü, hayal kırıklığı ve teslimiyetiyle geçen süreç 7 Haziran’da son bulacaktır. Artık AK Parti’nin sonu gelmiştir. Emin olun ki 96 yıl önce Samsun’a çıkışının bir benzeri 7 Haziran’da tekrar yaşanacaktır. Uşaklı kardeşlerimiz göstereceği dirayetle Milliyetçi Hareketi tek başına iktidara getirecektir. Onun için 7 Haziran seçimlerinde sandıkları sahip çıkacağız, sandıkla gelen Ak Parti Hükümetini sandıkla göndereceğiz” dedi.

Zenginlik, refah, huzur gibi vaatleriyle vatandaşın oyunu alan AK Parti’nin sorunları çözemediğini öne süren Bahçeli, "Türkiye’nin neresine gidersem gideyim hep bir ağızdan aynı cevabı alıyorum. Bu “hayır”lar Türkiye gerçeğinin sesidir. Bütün Türkiye yoksullaşmıştır, yolsuzluklar büyümüştür. Hukuksuzluk korkunç seviyelerdedir ve kanunsuzluk kol gezmektedir. Fakat Başbakana bakarsak her şey yolundadır. Ak Parti zihniyeti 150 ay 12 gündür dış güçlerin avucunun içindedir. Başbakan bu kara tabloların halk tarafından bilinmesi korkusunda ve Erdoğan’ın kişisel hedeflerine hizmet etmektedir. İnşallah 7 Haziran’da Milliyetçi Hareket Partisi bu devrana son verecektir ve Ak Partili yıllar sona erecektir” diye konuştu.

"Sandık üzerinde oyun ve tezgah heveslisi kim varsa bu oyundan derhal dönmelidir" diyen Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü; “Kimsenin demokrasinin er meydanını karartmaya hakkı yoktur. Sandık yolsuzlukları ve sonuçları değiştirmeye teşebbüs ederse bilsinler ki dünyayı başlarına yıkarız. Bunun hesaplarını muhataplarından bir bir sorarız. Uşaklının oyuna leke sürdürmeyiz. Biz sandıklara sahip çıkacağız. Biz demokrasinin arkasında olacağız”

“BİZİMLE YÜRÜYEN TÜRKİYE KAZANACAKTIR”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 3 Mayıs’ta açıkladığı partisinin seçim beyannamesini, toplumsal huzur ve onarım adıyla beyan ettiğini belirtti. Bahçeli, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Emekli kardeşlerimizin Mart ve Eylül aylarında 1400 lira olmak şartıyla yılda 2800 lira destek ödeneği olacak. Esnaf ve sanatkarlarımızın emekli aylığından sosyal güvenlik primi kesilmesine son vereceğiz. Askeri ücretle çalışan kardeşlerimiz, Erdoğan sizi yok saysa da bunalımdasınız biliyoruz. bunun için askeri ücreti net 1400 lira seviyesine getireceğiz. Büyük şehirlerde her ay 100 lira ulaşım desteği sağlayacağız. Evi olmayan muhtaç alilere her ay 250 lira kira desteği getireceğiz. Köy ve mahalle muhtar maaşlarını en az askeri ücret seviyesine taşıyacağız. Eli toprak kokan çiftçi kardeşlerim. Başata mazot, gübre, tohum, fide ve ilaçta olmak üzere üzerinde bulunan ÖTV, KDV’yi tamamen kaldırmak için çalışmalar yapıyoruz. Tarımı yeniden canlandırmak için mazotu 1 lira 75 kuruşa indireceğiz. Yeni iş yeri açan esnaf ve sanatkar kardeşlerimizi beş yıl gelir vergisinden muaf tutacağız. Tüm bu saydığımız ve sayamadığımız beyanlarımız için 20 gün daha sabredin. Bu güne kadar kim hangi ad ve parti adında oy kullandıysa, gerek AK Parti’ye gerek CHP’ye gerek başka partilere. Herkese kapımız açık bizimle yürüyen Türkiye kazanacaktır. Bölücülüğün ve terörün kökünü kazıyacak, milli birliğimizi ve kardeşliğimizi güçlendirecek yeni bir anayasayı milletimize hediye edeceğiz. Temiz siyaset, dürüst yönetim için bizimle yürü Uşak. Dik baş, tok karın, mutlu yarın için bizimle yürü Uşak”

Program sonrasında Uşak kent meydanı dolduran Uşaklılara karanfil atan Bahçeli, sevgi gösterileri ve tezahüratlar eşliğinde Uşak’tan ayrıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim