• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 22°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9099.05 0.21
  • Altın: 2324.897 0.79
  • Dolar: 32.3656 0.12
  • Euro: 34.97 -0.19

Şampiyonluğun Yolu Anadolu’dan Geçiyor

Fenerbahçe’nin başarılı defans oyuncusu Bekir İrtegün, şampiyonluğun Anadolu maçlarından geçtiğini belirterek, "Anadolu maçlarında iyi bir seri yakalarsak, ipi göğüsleyeceğiz" dedi.Sarı-lacivertli eki...
Şampiyonluğun Yolu Anadolu’dan Geçiyor

Fenerbahçe’nin başarılı defans oyuncusu Bekir İrtegün, şampiyonluğun Anadolu maçlarından geçtiğini belirterek, "Anadolu maçlarında iyi bir seri yakalarsak, ipi göğüsleyeceğiz" dedi.

Sarı-lacivertli ekibin başarılı oyuncuları Alper Potuk ve Bekir İrtegün, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Petroleum İstanbul Fuarı’na katıldı. Kulübün sponsorlarından Lukoil standını ziyaret eden sarı-lacivertli futbolcular, ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

BEKİR İRTEGÜN: "SON VİRAJA GİRDİK"

Ligin 26. haftasında deplasmanda oynanacak Çaykur Rizespor maçını değerlendiren tecrübeli defans oyuncusu Bekir İrtegün, "Ligde son viraja giriyoruz. Zor bir deplasman maçı olacak. Derbilerden sonra bu maçları kazanınca anlamı ortaya çıkıyor. Milli takımdan arkadaşlarımız da döndü. Bu maçın hep birlikte atmosferini oluşturduk. İnşallah bu zor deplasmandan galip döneceğiz" dedi.

"ANTRENMANLAR SERT GEÇTİ"

’Milli takım arası nasıl geçti?’ sorusuna yetenekli oyuncu, “Biraz ağır çalıştık. Çok iyi antrenmanlar yaptık. Milli takım araları burada kalanlar için her zaman yorucu oluyor. Hocalarımızın kontrolü doğrultusunda biraz sert geçti” cevabını verdi.

"ŞAMPİYONLUK ANADOLU MAÇLARINDAN GEÇİYOR"

Ligin üst sıralarında yer alan takımların puanlarının yakın olduğunu dile getiren İrtegün, "Hata yapan geride kalacak gibi duruyor. Hata yapan tarafın biz olmasını istemiyoruz. Bunun için de daha yüksek konsantre ile maça çıkacağımızı düşünüyorum. Derbilerimiz bitti ama ben her zaman şampiyonluğun Anadolu maçlarından geçtiğini savunuyorum. Eğer Anadolu maçlarında iyi bir seri yakalarsak, ipi göğüsleyeceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

POTUK: "KALAN MAÇLARIN EN KRİTİĞİ RİZE"

Yetenekli oyuncu Alper Potuk ise, Beşiktaş derbisinin ardından zorlu bir deplasmana çıkacaklarını vurgulayarak, "Bu maçı da kazanmak istiyoruz. Bu tip maçları kazanıp inşallah sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Kalan maçlardan en kritiği de Çaykur Rizespor maçı. Milli takımdan döndük ve bugün çalışmalara devam edeceğiz. İnşallah cumartesi günü takım halinde maça konsantre olup maçı kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Milli takım kampının iyi geçtiğini ifade eden Potuk, "Hocamız görev vermedi, oynamadım. Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Son maçta da biraz ağrılarım vardı riske etmek istemedi" dedi.

Alper, sarı-lacivertli takıma dün katıldığını dile getirerek, "Çok iyi ortam vardı. Büyük maç kazanmış olmanın sevinci var. Kazandığımız maçın önemini Çaykur Rizespor maçında anlayacağız" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim