• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 14°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2324.509 0.78
  • Dolar: 32.364 0.10
  • Euro: 34.907 0.44

Şampiyonluğa İnanıyorlar

Fenerbahçe’nin Çek defans oyuncusu Michal Kadlec, şampiyonluk için her şeyin kendilerinin elinde olduğunu ve sezon sonunda hem lig hem de Türkiye kupasını kazanmak istediklerini söyledi. Golcü oyuncu...
Şampiyonluğa İnanıyorlar

Fenerbahçe’nin Çek defans oyuncusu Michal Kadlec, şampiyonluk için her şeyin kendilerinin elinde olduğunu ve sezon sonunda hem lig hem de Türkiye kupasını kazanmak istediklerini söyledi. Golcü oyuncu Webo ise, “Çok zor maçlar bizi bekliyor. Aynı şekilde yolumuza devam etmeli ve hedefimize ulaşmalıyız” dedi.

Sarı-lacivertli takımın yıldız oyuncuları Michal Kadlec ve Pierre Webo, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle StarCity Outlet Center’da Fenerbahçe Futbol Okullarında eğitim gören çocukların oluşturduğu 2 futbol takımının karşı karşıya geldiği gösteri maçında, takımlara teknik direktörlük yaptı.

“ÇOKTA İYİ BİR SEZON GEÇİRMEDİM”

Kadlec ve Webo ardından Fenerium Mağazası’na gelerek sarı-lacivertli taraftarların formalarını imzaladı. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kamerunlu golcü Webo, “Bazen takıma daha faydalı olabilirim gibi hissettiğim anlar olabilir. Devamlılık açısından benim için çokta iyi bir sezon geçmedi ama şuanda geldiğim noktadan memnunum. Ben oynayamadığım zamanlarda da çalışmamı en iyi şekilde devam ettirdim ve şansın geleceği zamanı bekledim. Forma anlamında devamlılığımı sağlamaya çalıştım. Sahada olduğumda da takımımın galip gelmesi için elimden geleni yapmaya gayret gösteriyorum” dedi.

“FENERBAHÇE’NİN BAŞARISI İÇİN ÇABA GÖSTERECEĞİM”

Kendilerini zorlu karşılaşmaların beklediğini dile getiren Webo, “Sanki sezon bitmiş de sezonun değerlendirmesini yapıyormuşuz gibi yorum yapmak istemiyorum. Sezon sonuna kadar hedeflerimize ulaşmak için tamamen işime odaklanmış durumdayız. Sezon sonuna kadar Fenerbahçe’nin başarısı için çaba göstereceğim” dedi.

“HİÇBİR ŞEY KAZANMIŞ DEĞİLİZ”

Takıma katkı sağladığı için mutlu olduğunu ifade eden golcü oyuncu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Özellikle 3 maçta aldığımız 3 puana verdiğim katkıdan dolayı çok mutluyum. Şampiyon olmaya giden yolda bizim için gerçekten çok kritik ve önemli karşılaşmalardı. Şu anda hiçbir şey kazanmış değiliz. En zor maçlar önümüzdeki maçlardır. Sezon sonuna kadar hedefimize ulaşma açısından çok zorlu maçlar bizi bekliyor. Aynı şekilde yolumuza devam etmeli ve hedefimize ulaşmalıyız.”

KADLEC: “HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE”

Çek defans oyuncusu Michal Kadlec ise, “Şampiyonluk yarışı biraz daha kızıştı ama bizim şansımızın daha da arttığını düşünüyorum. Şu anda her şey bizim elimizde. Son maçtan sonra gerçekten şansımızı arttırdık. Bursa’dan önceki durumumuz ile Bursa’dan sonraki durumumuzun çok farklı olduğunu düşünüyorum. Biz her maçımızı kazanırsak şampiyon olacağız. Tamamen ligi ve kupayı kazanmaya odaklanmış durumdayız. Biz her iki kupayı da sezon sonunda müzemize götürmek istiyoruz” diye konuştu.

“ÇALIŞMALARIMI SÜRDÜRÜYORUM”

Çok fazla forma şansı bulamamasının hatırlatılması üzerine Kadlec, “Antrenmanlarda her zaman kendinizi hazır tutabilmelisiniz ki maç günü şans geldiğinde hazır olasınız. Antrenmanda çok iyi çalışmak ve şansınızı beklemek mecburiyetinizdesiniz. Ben de bunu yapıyorum ve çalışmalarımı en iyi şekilde sürdürüyorum” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim