• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 9°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 10°C Ankara
    • 13°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Şahin: Bahçeli Ak Parti’ye Oy Vermeli

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Devlet Bahçeli’nin "Eğer bu seçim sonucunda koalisyon ortaya çıkacaksa bu kaos demektir" sözlerine atıfta bulunarak, “Eğer Bahçeli şu sözlerinde sam...
Şahin: Bahçeli Ak Parti’ye Oy Vermeli

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Devlet Bahçeli’nin "Eğer bu seçim sonucunda koalisyon ortaya çıkacaksa bu kaos demektir" sözlerine atıfta bulunarak, “Eğer Bahçeli şu sözlerinde samimiyse oyunu AK Parti’ye vermeli” dedi.

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığının ev sahipliğinde Safranbolulu iş adamları ile kahvaltıya katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, 7 Haziran seçimlerinin diğer seçimlerden daha farklı olduğunu söyledi. Kahvaltı öncesi iş adamları ile sohbet eden Şahin, AK Parti’nin 13 yıldır sergilediği bazı icraatlardan rahatsız olduklarını söyleyerek, “AK Parti son yıllarda bir bağımsız politika izliyor. Dışa bağımlılıktan Türkiye’yi kurtarma konusunda bir takım projeleri hayata geçirmeye başladı. Cumhurbaşkanı ve Başbakanımız, biz artık kendi uçağımızı kendimiz yapacağız diyor. Bu uçak üreten ülkeleri rahatsız ediyor” ifadesini kullandı. Kahvaltı sonrası 13 yıllık AK Parti iktidarının yaptığı hizmetler ve önlerindeki projeleri anlatan Şahin, muhalefet partilerine yüklendi.

“BAHÇELİ SÖZLERİNDE SAMİMİYSE OYUNU AK PARTİ’YE VERMELİ”

7 Haziran seçimleri sonrası 4 yıllık süreyi Türkiye istikrar içinde geçirdiği zaman 2019 yılına gelindiğinde bir çok konumda şimdiki bulunduğu noktadan çok daha ileri durumda olacağını anlatan Şahin, şöyle konuştu:

“7 Haziran’dan sonra iki seçenek var, ya istikrar içinde gelişme ve büyüme yahut kaos’, bu cümleler bana ait değil. Bu cümle MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli’nin. Geçen hafta Trabzon’da basın mensupları ile sohbet ederken, ’Koalisyonlar uzun ömürlü olmamaktadır. İstikrar getirmemektedir. Türkiye’nin sorunlarının çözümünde yetersiz kalmaktadır. Eğer bu seçim sonucu koalisyon ortaya çıkacaksa bu kaos demektir. Kaos yerine seçime gidelim’ diyor. Bu tespitlere bende katılıyorum. Bu tespit doğru tespit. O halde mesele ne, 7 Haziran seçimlerinde ne çıkacağı önemli. Siyasi istikrar ve buna bağlı olan ekonomik istikrar devam edecek mi." TSO Meclis Başkanının biraz önce "sanayici, tüccar ve esnaf olarak tek partili iktidarın devamını istiyoruz" dediğini anlatan Şahin, şunları söyledi: "Parlamentoda gurubu bulunan ve seçimlere iddialı şekilde giren 4 parti içinde tek başına iktidar şansı olan AK Parti değil mi. En son yapılan seçim yasakları başlamadan önceki kamuoyu yoklamalarında AK Parti tek başına iktidarını devam ettirecek halk desteğine sahip. Eğer Bahçeli, şu sözlerinde samimiyse oyunu AK Parti’ye vermeli. İstikrarın sürmesi ve kaos olmaması için. Başka ihtimal var mı arkadaşlar.”

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim