• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 16°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9722.09 0.00
  • Altın: 2428.571 -0.03
  • Dolar: 32.5199 -0.10
  • Euro: 34.8 -0.22

Saadet Partisi'nden Açıklama, "Herkesin Oyuna Talibiz"

Saadet Parti Gebze İlçe Teşkilatı tarafından bugün basın toplantısı düzenlendi.Düzenlenen toplantıda konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli 1.Sıra Milletvekili Adayı Hasan Bitmez,"7 Haziran seçimlerinde herkesin oyuna talibiz"dedi
Saadet Partisi'nden Açıklama, "Herkesin Oyuna Talibiz"

İlçe binasında gerçekleşen toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli 1.Sıra Milletvekili Adayı Hasan Bitmez, Saadet Partisi Kocaeli İl Karargâh Başkanı Nurettin Çelik, İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili İbrahim Bıyıklı ve partililer katıldı.

 

ÇELİK “MECLİSTE GÜÇLÜ KADRO KURACAĞIZ”

Toplantıda ilk konuşmayı yapan, Saadet Partisi Kocaeli İl Karargâh Başkanı Nurettin Çelik, “7 Haziran seçimleri ile alakalı İlimizde ve ilçelerimizde yapmış olduğumuz faaliyetlerimize hep birlikte başladık.3 Mayıs Pazar günü yapmış olduğumuz bir miting ile Kocaeli’nde tamamen araziye indik. Allah nasip ederse onun akabenin de bütün adaylarımızla öncelikle İlçemizde basın mensupları ile başlamak kaydıyla birçoğunun ziyaretleri yapıldı. Daha sonra ise halkımızla iç içe olacak şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önemli bir süreçten geçiyoruz. Bu seçimler Türkiye’nin geleceği açısından önem arz ediyoruz. Saadet Partisi Milliiltifak ile bu noktadaki sorumluluğu almış durumda. Eğer Ülkede yeni bir şeylerin düzelmesini arzu ediyorsak milletimize diyoruz ki 11 Milletvekiliniz bize teslim edin. Bu noktadaki ailenizde, işinizde hiçbir probleminiz kalmamış olsun. Önümüzde ki süreçte Milliiltifak olarak hem mecliste güçlü bir kadro kuracağımıza inanıyoruz” dedi.

 

BIYIKLI “GÜÇLÜ VE YÜKSEK OY ALACAĞIZ”

Bu dönem arkadaşlarımızın teveccühü ile Milletvekili listesine girdik diye konuşan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim Bıyıklı, “Biz Kocaeli’nin her yerinde basmadık yer bırakmayıncaya kadar çalışacağız. Öncelikle Saadet Partisinin İttifak yaptığı için baraj sorunu kalkmıştır. Aynı zamanda Saadet Partisi olarak çok güçlü ve yüksek oyla bu seçimden başarıyla çıkacağımızın kanaatindeyiz. Halkımızda bunun teveccühünü gezdiğimiz yerlerde söylüyor” diye konuştu.

 

“HERKESİ OYUNA TALİBİZ”

7 Haziran seçimlerinde herkesin oyuna talip olduklarını belirten Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Adayı Hasan Bitmez, “Sesimiz daha gür çıksın diye ittifak oluşturduk. Kartopu yumağı gibi büyüteceğiz. Bu ittifak heyecan ve umut oldu. Şimdi seçimlerde vaat yarışı var oysa geçmişte biz yerelde ve genelde bunları gerçekleştirdik. Türkiye’de yeni bir siyasi anlayışa ihtiyaç duyuluyor. Hükümet ülkeyi iyi yönetemiyor, muhalefet de hükümetin beceriksizliklerini laf dalaşı ile kutuplaşmaya yöneltiyor. Ülkemiz 13 yıldır iyi yönetilmiyor. İşsizlik oranı artıyor, ANASOL-D hükümetinde bile daha düşüktü. İşsizliği önleyici tedbir de alınmadı. Hükümetin yaptığı yollar, metrolar, demiryolu, hastaneler gerekli olan şeylerdir ama ülkenin kalkınması, işsizliğin azaltılmasına yönelik bir şey değildir.İşsizlik konusunda beceriksiz. Ekonomi hacimsel olarak büyüdü ancak refah düzeyi sıkıntılı. ücret, açlık sınırının üçte iki sınırında. Açlık sınırı 1.460, asgari ücret 950 civarında. Yoksulluk sınırı 3 bin lira. Üçte ikisi bu rakama göre yoksulluk sınırının altında. 230 milyar dolarlık borç, 650 milyar dolara yükseldi. Her yıl devlet bütçesinden 50 milyar lira faiz ödeniyor. Kalkınmaya dayalı öncelik yok. Ülkemiz dış politikada itibarsızlaştı, yalnızlaştı. Peşinde koştukları AB, yüzüstü bıraktı” şeklinde konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim