• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 11°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Saadet Partisi adaylarını tanıttı

Saadet Partisi (SP) belediye başkan adayları tanıtım programında konuşan SP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın “ Eğer Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin hizmet hızı borçlanma hızı kadar olsaydı, öğrencilerimiz Umuttepeye uçarak giderdi” dedi.
Saadet Partisi adaylarını tanıttı

Saadet Partisi tarafından düzenlenen programla Büyükşehir ve 12 ilçe belediye başkan adayı tanıtıldı. Ramada Otelde gerçekleştirilen programa SP İl Başkanı Nurettin Çelik’in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, İzmit Belediye Başkan Adayı Ahmet Özen, Gebze Belediye Başkan Adayı Burcu Çetinkaya, Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, Körfez Belediye Başkan Adayı Recep Sarıdoğan, Başiskele Belediye Başkan Aday Zafer Mutlu, Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Derince Belediye Başkan Adayı Halil Kayın, Gölcük Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız, Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Arslan, Kartepe Belediye Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı, Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mehmet Özalay, İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, İl Karargah Başkanı Alaattin Çakmak, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.


DOKUNMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ 
Tanıtım programının açılış konuşmasını yapan SP İl Başkanı Nurettin Çelik “  Her seçim kendi için bir fırsattır. Saadet Partisi bu fırsatı her zaman kendi içerisinde faydaya dönüştürmüştür. Bizler Kocaeli’nde adaylarımızı etkin bir şekilde araziye sunarak, insanlarımıza sunduk. Herkesin yüreğinde hissedeceği bir seçim ruhu ile geliyoruz. 1994 anlayışı Allah’ın izni ile buradadır. Dün evraklarımızı seçim kuruluna sunduk. Bundan sonra dokunmadık el bırakmayacağız. Yeniden yerelden başlamak kaydı ile hizmetin yeni adresini hep birlikte belirleyeceğiz. Dürüst başkan, dürüst yönetim anlayışını ortaya çıkararak, Kocaeli’nin gönlünde yer alacağız” dedi.


YENİ BİR HİKAYENİN BAŞLANGICI 
Çelik’in ardından konuşan SP Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Birol Aydın “ Kocaeli’nin en dürüst ve kaliteli adaylarını çıkarttıkları için Saadet Partisi İl Başkanlığına teşekkür ediyorum. Akıl iyi ile çirkini, fayda ile zararlıyı ayırt edebilmektir. Öyle sanıyorum ki Türkiye genelinde en iyi adayları Saadet Partisi olarak bizler kamuoyunun önüne çıkardık. İnşallah 5 yıl burada olmak kaydı ile buraya geldik. Kocaeli’miz çocukluğumuzun, gençliğimizin geçtiği çok güzel bir şehir. Her şeyden önce emeğimize sahip çıkacağız. Ülkemizde birçok sorun ama üstesinde gelinemeyecek bir meselemiz yoktur. Biz Kocaeli’miz için yeni bir hikayenin başlangıcı olarak 31 Martıgörüyoruz.


HER ŞİKAYET KOCAELİ’NİN SORUNUDUR
Sıkmadık el dokunmadık gönül bırakmayacağız diyerek sözlerine devam eden Aydın “ Ekranlarda, arazide bazı sesler yükseliyor. Atılan iftiralar, bizim seçmenimiz ile diyalog kurmamızı zorlaştırsa da bizler yılmayacağız. Biz doğru sözü çoğaltmaya çalışıyoruz. Türkiye’de gerilim atmosferi artırılmaya çalışılıyor. Bunun nedeni gerçeklerin üzerini örtme çabasıdır. Bu nedenle zaman zaman zorluklar yaşayabiliriz. İnşallah hep birlikte aşılmaz dağları aşacağız. Kocaeli hizmete susamıştır. Çağrı merkezlerine düşen her şikayet Kocaeli’nin sorunudur. Her sorunun çözümünü hızlıca vatandaşa ulaştıracağız. Eğer Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin hizmet hızı borçlanma hızı kadar olsaydı, öğrencilerimiz Umuttepeye uçarak giderdi” dedi.


İSRAF ETMEYECEĞİZ
Sözlerini sürdüren Aydın “Konuşulamayan bir durumun içerisindeyiz. Bizler dürüst olacağız. Belediyenin imkanlarını israf etmeyeceğiz. Rüşvet almayacak ve vermeyeceğiz. Bu anlayış her sorunun çözümü olacaktır. Bir heyecanla, bir başlangıcı Kocaeli’nde hayata geçireceğiz. Yönetim adil olacağız. Lütfen emeğinize,  çalışmamıza sahip çıkalım. Sözümüzü, davranışımızı sandığa yansıtacak şekilde gösterelim. Bizlerin berekete ihtiyacımız var. Bereketin olması için ise samimi olmamız gerekiyor. 31 Mart’ta Kocaeli’de yeni bir hikayeye başlayacağız” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim