• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 17°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Saadet Lideri Kamalak: Endişe içindeyiz!

Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı’nın İl Divan Toplantısı, Bağcılar Halk Saray’ında ilçe teşkilatının katılımıyla gerçekleştirildi
Saadet Lideri Kamalak: Endişe içindeyiz!

 Toplantıda, teşkilatların hazırladıkları raporlar okundu. Cansuyu Derneği’nin her mahallede bir yetim projesine katkılarından dolayı Saadet Partisi, Fatih ve Sultangazi ilçe teşkilatlarına plaket takdim edildi. Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Türkiye’nin tehlikeli bir süreçten geçtiğini söyledi. 
 
Saadet Partisi İstanbul İl Divan Toplantısı, Bağcılar Halk Saray’ında partinin 39 ilçe teşkilatının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, partinin ilçe teşkilatlarının hazırladıkları raporlar okundu. Ayrıca önümüzdeki süreç için hedeflenen çalışmalar da ele alındı. Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, yaptığı konuşmada, Türkiye’nin iç ve dış siyasetine yönelik değerlendirmelerde bulundu.  Son yıllarda hem dış politikadaki süreç hem de içerde yaşanan terör saldırılarına dikkat çeken Genel Başkan Kamalak, gelinen süreçten endişe duyduklarını söyledi. Kamalak, “15 yılın sonunda ülkenin getirildiği nokta OHAL’dir. Her gün terör üstüne terör. Yetmedi şimdi Suriye’den de gelmeye başladı. 6 yıl önce dış politikanız yanlış demiştik. Kanı durdurmak için Suriye’ye giderek Esad’ı uyarmıştık. Bize Esed’ci dediler. Şimdi ise, ‘başımıza ne geldiyse Suriye yüzünden geldi’ diyorlar. Biz parti olarak büyük endişe içindeyiz. Bu sürecin içinde Türkiye, ya Allah korusun bölünecektir. Ya da çok daha büyük çatışmalarla karşı karşıya gelecektir. Ne yazık ki şu an ikincisini yaşıyoruz. İktidarı uyarıyorum, aklınızı başınıza alın. Eğer bir şeyler yapılmaz ise birincisini yaşayacağız” diye konuştu.
 
“ZARARIN NERESİNDEN DÖNÜLÜRSE KÂRDIR”
 
Zararın neresinden dönülürse kâr olacağını söyleyen Kamalak, bir an önce barış sağlanması gerektiğini şu sözlerle ifade etti: “Şanlı ordumuzun Suriye harekatını destekliyoruz. Ama iş bu noktaya gelmemeliydi. Kilis, Karkamış boşalıyor. Elbette buraya müdahale edilmeli. Ama içeriye doğru gidildiğinde Türkiye bataklığa saplanır. İki ihtimal var, ya bölücü örgüt PYD ile omuz omuza verip DAEŞ’le savaşacağız. Bu PYD’nin meşrulaştırılması demek. Ya da PYD’ye karşı savaşacağız.  Fakat ABD, PYD’nin yanında. Peki, çözüm nedir? Yanlışın neresinden dönülürse kâr misali Rusya, İran, Suriye ile bir araya gelip barış sürecini başlatmalıyız. Netice itibariyle akan kan Müslüman kanıdır.”
 
“DÜNYA TÜRKİYE’Yi, TÜRKİYE DE SAADET PARTİSİ’Ni BEKLİYOR”
 
Müslümanların büyük zorluklar yaşadığını ve kurtuluş için Türkiye’den yardım beklediklerini söyleyen Kamalak, “İslam coğrafyası param parça. Bugün dünyanın neresinden yardım çığlıkları yükseliyorsa orası İslam ülkesidir. 62 kişinin dünya gelirinden aldığı pay, dünya nüfusunun yarısının aldığı paydan daha fazla. Dünya nüfusunun yüzde 1’inin dünya üretiminden aldığı pay, dünya nüfusunun yüzde 99’unun aldığı paydan daha fazla. Elmas ve altın deposu Afrika’da insanlar açlıktan ölüyor. Bunların yardımına kim koşacak? Batı mı? Dünyayı zaten bu hale getiren Batı değil mi. Şu an da yeni bir dünya düzenine ihtiyaç var. Bu düzeni hiç şüphesiz Müslümanlar kuracak. Müslümanların gözü Türkiye’de. Türkiye’nin gözü de Saadet Partisi’ndedir. Biliyorlar ki, bu çarpık dünya sistemini düzeltecek tek yer Saadet Partisi’dir” şeklinde konuştu.
 
AYDIN: SAADET PARTİSİ’NE İHTİYACIMIZ VAR
 
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, “Dünya, özellikle İslam dünyası yeniden tanzim olunuyor. Saadet Partisi olarak yaptığımız çalışmalar çok önem arz ediyor. 47 yıldır gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalar yapıyoruz. Geldiğimiz durum itibariyle biz Saadet partililerin Saadet Partisi’ne her zamankinden fazla ihtiyacımız var. Bu ülkenin bir kısım kanaat önderlerinin, yazarlarının ve alimlerinin de kafa karışıklığı yaşamamaları için Saadet Partisi’ni takip etmeye ihtiyaçları var” dedi.
 
15 TEMMUZ HAİNLERİ TESCİLLEDİ
 
15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin hainleri ortaya çıkardığını belirten Aydın, “Özellikle 15 Temmuz’dan sonra birkaç şey ortaya çıktı. 15 Temmuz, biz Saadet Partililerin basiret ve ferasetlerinin tescillendiği tarih olmuştur. 15 Temmuz aynı zamanda hainlerin ve vefasızların tescillendiği tarih olmuştur. Basiret ve feraset öyle sıradan kavramlar değildir. Bunu edinmek için Saadet partililer olarak biz hep sabredenlerden, gayret edenlerden olduk” diye konuştu.Cansuyu Derneği’nin her mahallede bir yetim projesine katkılarından dolayı Saadet Partisi Fatih ve Sultangazi ilçelerine plaket takdim edildi. İlçe başkanları plaketlerini Genel Başkan Kamalak’ın elinden aldı

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim