• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:31Güneş 06:06Öğle 13:07İkindi 16:54Akşam 19:59Yatsı 21:28
    • 17°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 19°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9645.02 -0.50
  • Altın: 2417.671 -0.67
  • Dolar: 32.5828 0.30
  • Euro: 34.8268 0.44

SAADET KÜLTÜR MERKEZİNE SIĞMADI

Hafta sonu Kent Meydanı Kültür Merkezi’nde Kasım Ayı İlçe Divan Toplantısını gerçekleştiren Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı adeta gövde gösterisi yaptı.
SAADET KÜLTÜR MERKEZİNE SIĞMADI

Kent Meydanı Kültür Merkezi’ni tamamen dolduran Milli Görüşçülere seslenen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, “Artık Siyasette bazı şeylerin değişmesi gerekir. Biz bu değişimi gerçekleştirmek ve siyasete yeni bir düzen getirmek için 6 ay sonra yapılacak olan seçimlerde Meclise girmek için çalışıyoruz. Halkın tek umudu kalmıştır o da Milli Görüş yani Saadet Partisi’dir” dedi.

 

Saadet Partisi Gebze İlçe teşkilatı Kasım Ayı İlçe Divanını Kent Meydanı Kültür Merkezinde adeta gövde gösterisi şeklinde gerçekleştirdi. Saadet partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ahmet Kul, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri ile yönetimlerinin hazır bulunduğu İlçe Divanına çok sayıda Milli Görüşçü’de katıldı.

 

“BU SALONDA BU ENERJİ VAR”

Gebze’nin kendine yakışanı yaparak salonu doldurduğunu ifade eden Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ahmet Kul, “Şimdi ki hedefin Gebze’nin kazanılması olmalıdır. Bunu da hissettirmenin en önemli göstergesi yapılacak olan Genel Seçimlerde Gebze’den birinci parti çıkmak olacak. Bunu başarırsak ilk yerel seçimlerde Gebze yeniden Saadet Partimizin kalesi olur. Bu salonda bu enerjiyi görüyorum” dedi.

“HEPİMİZİN ÜZERİNE BİR EMANETTİR”

Hepimizin hayatta önem verdiği kıymet ve değer verdiği hususlar olduğunu ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, “Hepimiz için vatan toprağı kutsaldır. Bayrağı kutsaldır. İçinde yaşayan insanların can, mal, ırz, nesebi, dini kutsaldır. Bu kutsal değerleri doruk noktada tutmak hepimizin insani görevidir. Bunun için parti gerekmez. Ancak bu değerlerin kâmil manada kullanılabilmesi için mutlaka siyasi görüş gereklidir. İnsan değer verdiğini korur, kollar. Hepimiz aileyiz. Aile üyeleri bizim için önemlidir. Anne baba çalışır, gayret gösterir kendisi sıkıntı çeker sadece evladının çekmemesi için. Kendisi yorulur, evladının yorulmaması için. Kendisi yaşamamıştır ama evladının yaşaması için hayatı boyunca umut içerisinde olur. Evladımızı okuturuz, iş sahibi olur. Ondan sonra onun mürüvvetini görmek isteriz. Uygun birisini bulduktan sonra düğün günü tespit eder hazırlıklara başlarız. Diyelim ki oğlumuzu evlendiriyoruz. Ev hazırlıkları biter. Gelin evladımızın ailesini memnun etmek gelin evladımızı mutlu etmek için beraberce kuyumcuya gideriz. Altınlar düğünde evladımıza takılmak şartı ile alınır. Anne ya da baba o altınları düğün gününe kadar muhafaza eder. Kuyumcudan eve gelene kadar arada bir yoklar aldıklarını koyduğu yerde. Çünkü onlar o mürüvvet için önemli bir emanettir. İşte aynen bunun gibi Saadet Partisi’nin korunması, kollanması ve iktidar olması hepimizin üzerine bir emanettir. Çünkü siyasi arenaya çıktığımız 1969 senesinden bu güne bu ülkede insanımızın faydasına olan hangi yatırım yapılmış ise onların altında bizim imzamız mevcuttur. O gün “Önce ahlak ve maneviyat” diyerek yola çıktığımız ağır sanayi hamlesi olarak ortaya koyduğumuz bütün insanlığın huzur ve mutluluğu için islam birliği tesisi için kurulan D8’lerin ve yerel yönetimlerde yapılan bütün çalışmaların tek bir hedefi vardır. Sadece ve sadece Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmak. O’nu memnun etmeyen hiçbir çalışma insana huzur vermez. Mutluluk getirmez.” dedi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
saadetmeclise
17 Aralık 2014 Çarşamba 21:58
21:58
Herkese ve herşeye rağmen.
GELİYORUZ!

Saadet Partisi Gebze İstasyon Gençlik Kolları
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim