• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 10°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Ringlerin kralları İzmit'te karşılaşacak

İzmit'te 24 Eylül tarihinde “MIX FİGHT” adı altında Türkiye ve Almanya Kick Box takımlarının karşılacağı Kick Box turnuvası ile ilgili tanıtım toplantısı gerçekleşti.
Ringlerin kralları İzmit'te karşılaşacak

Türkiye'nin önemli ulaşım ve turizm firması olan Akmis Grup, bir büyük projeye daha imza atıyor. Akmis Grup tarafından şirket bünyesinde kurulan Akalp Organizasyon firması, İzmit'te büyük bir Kick Box turnuvası gerçekleştirecek. Gerçekleşecek olan organizasyonun basın toplantısı, İzmit Ramada Plaza Otel'de gerçekleştirildi. Basın toplantısında Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, Akmis Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Karaalp, Akmis Grup Genel Müdürü Olgun Aksoy, Dünya'da birçok spor organizasyonuna imzasını atan organizatör Sefer Göktepe, Akalp Organizasyon Yöneticisi ve eski milli sporcu Vedat Akbulut, Akmis Grup Mali İşler Müdürü Recep Karaalp ve Akalp Organizasyon yöneticisi Bülent Gök katıldı. Gerçekleşen toplantıda Kick Boks Türk Milli Takım Sporcusu, 'Kafkas Kartalı' ünvanı ile ringlerde boy gösteren Erkan Varol, Almanya Milli Sporcuları olan dünya şampiyonları Jeton Bojra ve Viktor Bogutzki'de basın toplantısında hazır bulundu. 

"SPOR BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ"


Gala gecesinde açıklamalarda bulunan AKMİS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, “Şehrimizde ve ülkemizde çok değerli sporcular var. Bu organizasyonu düzenlerken herşeyi iyice araştırdık. Bu İşte zaman arkadaşlarımızla yola çıktık. Daha sonra bu Türkiye’de kick boks organizasyonlarına çok ciddi bir merak olduğunu görünce bizde dünyaca ünlü şirketlerle görüştük. Bizleri  Almanya’da ağırladılar. Ülkemizin ve şehrimizin yaşadığı bu kötü zaman içerisinde sporun birliştirici gücünü kullanmak istedik. Türkiye karması ile Almanya karması olarak bir gösteri maçı düzenleyeceğiz” dedi.

"SPORCULAR GELMEKTEN ÇEKİNMİYOR"
Gazetecilerin terör saldırılarının ve darbe girişiminin Alman Milli Takım sporcuları üzerinde kötü bir etki bırakıp bırakılmadığıyla ilgili soruya cevap veren Karaalp, "biz sporcularımızla görüştük. Kendileri Türkiye'nin birçok Avrupa ülkesi kadar güvenli olduğunu ve Türkiye'ye bun anlamda güvendiklerini söylediler. Bizde arkadaşlarımızın bize olan güvenlerini boş çıkarmayarak organizasyonu sahiplenme misyonu üstlendik. Biz darbeye en başından beri karşı olduk. Biz bu organizasyonu düzenlemezsek, bizi yok etmek isteyenlerin amaçlarına yardımcı olmuş oluruz. 15 Temmuz darbe girişiminin başarısız olması bizleri oldukça memnun etti. Bu anlamda sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman arkasındayız" ifadelerinde bulundu. 

İZMİT'TE GERÇEKLEŞECEK


Organizasyonun basın toplantısında organizasyonun 24 Eylül 2016 tarihinde İzmit Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda gerçekleşeceğini, gerçekleşecek olan organizasyona yaklaşık 5 bin seyircinin katılmasını öngördüklerini söylediler. Müsabakalar A Spor ve Eurosport tarafından canlı yayınlanacağı da duyuruldu. Ruhi Karaalp, organizasyondan gelecek olan gelirin bir kısmının, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit veya gazi olan Kocaelililere yardım olarak sunulacağını, bu konuda Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile bir görüşme yapacaklarını söyledi. 

 

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim