• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9141.98 0.68
  • Altın: 2324.028 0.75
  • Dolar: 32.3552 0.07
  • Euro: 34.973 -0.14

Radhack'ten Çarpıcı İddialar

Redhack, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’a gönderilen bir e-postada, bakan Fikri Işık hakkındaki ciddi Gülen Cemaati iddiaları konusunda uyarıyor
Radhack'ten Çarpıcı İddialar

Redhack’ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’a ait olduğu iddia edilen e-postalardan yeni yeni mailler sızdırılmaya devam ediyor. Hatırlanacağı üzere Redhack, Alp Altınörs ve Aslı Erdoğan başta olmak üzere, Kanun Hükmünde Kararnameler'le tutuklanan tüm solcu/muhalifler serbest bırakılmazsa, e-postaları deşifre edeceğini ilan etmişti.
 
SÜMEYYE ERDOĞAN’A MAİL

Haber.land sitesinde yer alan habere göre; sızdırılan bu e-postaların birinde, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’a yönelik çok çarpıcı bir “Gülen Cemaati” iddiası gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’a gönderilen bir e-postada, kızı vasıtasıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fikri Işık hakkındaki ciddi Gülen Cemaati iddiaları konusunda 'uyarılıyor'
 
GİZLİ ANLAŞMA

Ayrıca Bakan Fikri Işık’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Fethullah Gülen arasında “gizli anlaşma” olduğunu söylediği iddia ediliyor. E-postanın yazıldığı tarihte Bilim, Teknoloji ve Sanayii Bakanı olan Fikir Işık’ın hakkındaki çok ciddi bu iddialara rağmen 24 Mayıs’ta eski pozisyonundan çok daha kritik bir mevkiye, Milli Savunma Bakanlığı’na atanması “ilginç” bir nokta olarak dikkat çekiyor. Darbe girişiminden sonra başta darbeyi yapan grubun siyasi amaçları, lider kadrosu ve siyasi ayağı olmak üzere birçok soru cevapsız kalmıştı.
 
Redhack tarafından sızdırılan e-posta şu şekilde:

Kimden: T. Yilmaz
Tarih:14 12 2014 07:53 (GMT+02:00)
Alıcı: Sumeyye Erdogan
Konu: Muhim ve acil
EsSelamu Aleykum, Sümeyye Hanım;
Sizinle ABD’den Urfalı arkadaş/komşularınızın aracılığı ile görüşmüştük bir kez.
Sizin aracılığınız ile Sayın Başkana bir mesaj iletmek, bildiklerimi aktarmak ve uyarmak istiyorum.
Ben bir akademisyenim ve akademi dünyasında olan bitenle daha yakından ilgileniyor, bilgileniyor ve dertleniyorum.

Sayin Baskanin son siralarda yaptigi Rektor atamalari hakkinda ne kadar bilgilendirildigini bilmiyorum ama, bir taraftan FG ile mücadele deyip bir taraftan da kripto+kripto FG’cileri atamasını öğrenince hayret ve hayal kırıklığımı gizleyemiyorum.

Bildiğim bir rektör ve onu buraya taşıyan yapıyı ve tezgahı kısaca anlatmak istiyorum. Buradaki kisileri 1990’lardan beri tanıdığım için rahat konuşabilirim.

Her şey Bilim-Teknoloji-Sanayi Bakanlığına (BTSB) Fikri Işık’ın atanmasıyla başladı. Bu kişi geçen sene Aralık ayına kadar kolunda “F.G.” imzalı saatle dolasan, malum yeri ziyaret etmiş, icazet almiş birisidir.

ODTU’deki ogrencilik yillarinda az bir muddet Hakyol Vakfi evlerinde kalmis, sonra MGV ile irtibatta bulunmus olmasinin referansi ile milletvekili olmus, bakan olmustur. Ama 1990’tan 2014’e kadar kimdi, neydi diye hic bakilmamis anlasilan.  FG‘e ram olmus, onlar adina calismis, onlari Kocaelindeki dersanesinde desteklemis, 2011’de Kocaeli-Gebze civarinda FG’e yan bakan herkesi, rektorlerde dahil, tehdit etmistir.

2011 Gebze Yuksek Teknoloji Enst (GYTE) rektörlük secimlerinde FG’in adayı fizik profesörü Bekir’i acıktan desteklemis, karşısında bulunan o zamanın Rektör Yrd’cisi, 2011-2014 Rektoru Orhan Sahini tehdit etmistir. Orhan Sahinin rektör seçilmesinden dolayı FG direktifleri doğrultusunda GYTE’nin adini degistirmeye, ikiye bolmeye, boylece FG elinde arazisi bol ve kiymetli bir universiteye ulaşmaya gayret etmis, Rektör Orhan Sahin hakkında her ay bir soruşturma actirmistir.
2013’de Bilim-Teknoloji-Sanayi Bakanı olduktan sonra guya bakanlıkta, Tübitak’ta FG ile mücadele görüntüsü altında, FG’ci oldugu aşikar olanları kripto FG’ci ya da kripto+kripto FG’ci tiplerle degiştirmiş (Marmara Araştırma Merkezi-MAM Başkanı Bahadır Tunaboylu, danismani Ali Ata ve ekibi gibi), alt kademelere ise FG’ci alımı yapmaya devam etmişlerdir. Bu alımlarda kullandıkları örtü sürekli olarak zamanında Hakyol veya MGV ile irtibatı olmuş ancak daha sonra FG saflarına katılmış kişiler olmuştur. Bunlardan Bahadır Tunaboylu ve Ali Ata’nın 1990-2000 ve 2011 arasında ABD’de iken FG‘e bağlılıkları, abilikleri ve destekleri gizlenmiştir. Bu sadece bir örnek, bunun gibi niceleri var.

En son 1 ay önce, bu ekip (Fikri Işık, B Tunaboylu ve Ali Ata) önce Gebze Yüksek Teknoloji Enst.’ nin adını torba kanun ile Gebze Teknik Univ. (GTU) olark değiştittirmiş, ardından da Haluk Görgün adında kendilerinin rahatlıkla kullanabileceği sıradan birisini rektör yapmışlardır.
Şimdi ise GTÜ ve Tübitak MAM’daki basarilarini ornek gostererek, hatta FG ile sayın Başkan aralarında gizli anlaşma olduğunu, “tavsan kac, tazı tut”, “iyi polis- kotu polis’ tezgahi oldugu iddiasi ile, ve “biz bütün TR’nin kilcal damarlarinda bile varız” tehdidi ile erişebildikleri her kurum ve sirkette operasyonlarına devam etmektedirler.

Biz Sayın Başkanın samimiyetine inanıyoruz. Ama bu türlü hatalar daha ne kadar devam edecek, daha ne kadar kendi ayağımıza balta saplayacaklar? Kritik atama ve tayinlerde güvenilir bir 5-7 kişilik komisyon kurulup, bunların en az 3-5 safhalık analizlerinden sonra atamalar yapılamaz ıi?
T. Yılmaz”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
serdar
19 Ekim 2016 Çarşamba 21:14
21:14
Türkiyede 2 tane yüksek teknoloji enstitüsü vardı. durup dururken
niye Gebzedeki enstitü dönüştürüldü. GYTE'i GTÜ yapma bir
cemaat projesidir. Bunu gerçekleştiren baş aktör adı geçen bakandır.
Şöyle bir söz var. Birinci sınıf insanlar birinci sınıf insanlarla
ikinci sınıf insanlar üçüncü sınıf insanlarla çalışır.
GTÜ rektörünün çevresindeki insanlara bakın 2 şey görürsünüz.
birincisi cemaat(görevden aldığı genel sekreter, nanoteknoloji müdürü) ikincisi 3. sınıf insanlar.
protokol imzalamayı araştırma yapmak fabrika ziyareti yapmayı sanayi ile işbirliği
yapmak sanan kişiye ne diyebilirsiniz. bol bol çevre düzenlemesi yapar ancak.
Devlet
19 Ekim 2016 Çarşamba 09:30
09:30
İt ürür kervan yürür. Haluk Görgün Gtü'nün en büyük fırsatıdır. Herkez bunu kabul edecek.Er ya da geç kabul edecek.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim