• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9084.61 0.05
  • Altın: 2325.575 0.81
  • Dolar: 32.3788 0.16
  • Euro: 35.0205 -0.04

Protokol Gebzespor'a çıkarma yaptı

Bu sezon BAL Ligi’nden mutlak çıkma hedefi ile çalışmalarını yürüten Gebzespor’da Başkan Hüseyin Deniz ve yönetim kuruluna büyük destek.
Protokol Gebzespor'a çıkarma yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın destek kampanyası başlatma sözü ile Gebzespor Kulübü’nde bir araya gelen Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arif Çağdaş Aydınoğlu ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ‘Gebzespor’un yanındayız’ mesajı verdiler.

SİZLERİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Protokol mensuplarını kapıda karşılayan ve yakın ilgi gösteren Başkan Hüseyin Deniz, görüşmede Gebzespor’da kısa süre içerisinde neler yaptıklarını ve hedeflerini anlattı. Öncelikli hedeflerinin takımı 3.Lig’e çıkartıp, profesyonel liglerde altyapıya temel atmak olduğunu söyleyen Deniz, gelecekte bu kulüpten Türk futboluna yeni yetenekler çıkacağının da altını çizdi.

Başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın olmak üzere tüm protokolden destek beklediklerini belirten Başkan Deniz, “Başarılı olmak için sizlere ihtiyacımız var. Çünkü gerçekten zor durumdayız. Biz diğer yönetimler gibi değiliz. Kimseden para istemiyoruz. Fakat bu ilçede ekmek yiyen tüm sanayici ve işadamları, bu kulübe sponsor olmalı diye düşünüyorum. Bu anlamda kazancını Gebze’den sağlayanları Gebzespor için duyarlı olmaya davet ediyorum”dedi.

BÜYÜKAKIN’DAN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VURGUSU
Gebzespor için neler yapılabileceği gündeme gelirken, GTO Başkanı Nail Çiler, günü kurtarma yerine kalıcı bir zemine oturan bir Gebzespor’un olması gerektiğini, kalıcı gelirlerle başarılı olacak bir Gebzespor’un ayaklarının üzerinde durabileceğini belirtti. Toplantıda görüşlerini belirten  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’da Gebzespor’un protokol kartı ya da koltuk satarak sürekli ve izlenebilir bir gelir elde etmesinin zor olduğunu, işadamları ve sanayicilerden maddi destek almak için öncelikli olarak kentte aidiyet duygusunun yerleştirilmesi gerektiğini  belirtti.

DOĞRU İŞLER YAPILIRSA DESTEK GELİR
‘Kimsenin bir spor kulübüne destek verme zorunluluğu yok’ diyen Başkan Büyükakın, “Önemli olan sürdürülebilirlik. Futbolda tesisleşme ve altyapının olmadığı sürece bu tarz projelerle sadece günü kurtarırsınız. Kulüpte doğru işlerin yapıldığını gören, tesisleşmenin, altyapının ve gerçekten gençliğe spor duygusunun aşılandığı bir oluşuma herkes destek verir. Benim size önerim, büyük rakamlar istemek yerine herkesi bu işin içine çekerek küçük rakamlarla destek alınması. Makul fiyatlar olduğu sürece herkes Gebzespor’a destek verir. Kocaeli’deki tüm spor kulüplerine destek vereceğiz. Bu anlamda sonuna kadar Gebzespor’un arkasındayız”dedi.

MALZEMELER BÜYÜKAKIN’DAN YEMEKLER BÜYÜKGÖZ’DEN
Destek toplantısından kulübün sportif malzemelerini üstlendiğini açıklayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın bu jesti toplantıya katılanlarca sevinçle karşılandı. Tesislerde futbolcuların günde 3 öğün yemek iaşesi için de Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü işaret eden Başkan Büyükakın, birlikte bu işleri çözmeleri gerektiğini belirterek topu Gebze Belediye Başkanı’na attı. Başkan Zinnur Büyükgöz’de Gebze’nin kulübü Gebzespor için gerekli çalışmaların yapılacağı açıklamasını yaptı. Başkan Hüseyin Deniz’de her iki başkana teşekkür ederek, “ Şimdi çok daha güçlü bir şekilde sezona başlayacağız. Yükümüzü hafifleten tüm büyüklerimize ve başkanlarımıza yönetimim adına teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim