• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9090.31 0.11
  • Altın: 2324.441 0.77
  • Dolar: 32.3744 0.13
  • Euro: 34.9897 -0.24

Polis Değil Tsk Bukez Şehir Operasyonlarında

Bölücü Terör Örgütü mensubu yaklaşık yedi-sekiz terörist tarafından, Diyarbakır / Sur ilçesi Kengerli Mahallesi bölgesinde, özel bir şirketin Kuruçay Gölet şantiyesinde bulunan iki iş makinesi ve bir kamyon yakıldı.
Polis Değil Tsk Bukez Şehir Operasyonlarında

 

DİYARBAKIR

Bölücü Terör Örgütü mensubu yaklaşık yedi-sekiz terörist tarafından, Diyarbakır / Sur ilçesi Kengerli Mahallesi bölgesinde, özel bir şirketin Kuruçay Gölet şantiyesinde bulunan iki iş makinesi ve bir kamyon yakıldı.

MUŞ

Bölücü Terör Örgütü mensubu iki terörist tarafından, Muş / Varto ilçesi Merkez Mahallesinde, Merkez Jandarma Karakol Komutanlığında görevli üç personele tabanca ile silahlı saldırı düzenlenmiştir. Yaralı personelin hayati tehlikesi bulunuyor.

ELAZIĞ

Bir grup Bölücü Terör Örgütü mensubu terörist tarafından, Elazığ / Karakoçan ilçesi Karakoçan köyü bölgesinde, yol emniyet görevi icra eden Jandarma unsuruna silahlı saldırıda bulundu. Terörist ateşlerine, unsurlarımız tarafından derhal ateşle karşılık verilmesi üzerine, terörist ateşleri kesildi.

HATAY

Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, Hatay / İskenderun Karayılan Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığına, uzun namlulu silahlarla saldırıda bulundu. Terörist ateşlerine, Unsurlarımız tarafından derhal ateşle karşılık verilmesi üzerine, terörist ateşleri kesildi. Silahlı saldırı esnasında herhangi bir zayiat veya hasar meydana gelmedi.

AĞRI

Bölücü Terör Örgütü mensubu bir terörist, Ağrı / Diyadin ilçe merkezinde Diyadin İlçe Jandarma Komutanlığına, silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu.

ERZURUM

Bölücü Terör Örgütü mensubu 15-20 terörist tarafından, Erzurum / Şenkaya ilçesi Soğuksu mevkiinde, Erzurum / Şenkaya, Ardahan / Göle kara yolu kesilerek, üç çekici ve iki otomobil durdurulmuş, durdurulan araçlardan üç çekici yakılmıştır, müteakiben bölgede bulunan bir menfez tuzaklandı.

VAN

Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, Van / Gevaş İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından devriye faaliyeti ile görevlendirilen iki adet Taktik Tekerlekli Zırhlı Araca, Van / Gevaş ilçe merkezinden geçişi esnasında, El Yapımı Patlayıcılı saldırı düzenlendi. Olayda herhangi bir zayiat veya hasar meydana gelmedi.

HAKKARİ

Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, Hakkâri / Çukurca'da, 2'nci Hudut Tugay Komutanlığına bağlı Çayırlı Üs Bölgesine iki adet havan mermisi atılmak suretiyle silahlı saldırıda bulunuldu. Terörist ateşlerine, Unsurlarımız tarafından ateşle karşılık verilmiş ve terörist hedeflere hava harekâtı icra edildi.

BİTLİS

Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, Bitlis / Merkez Döşkaya köyü bölgesinde, bir firmaya ait yol yapım şantiyesinde, şirkete ait bir adet iş makinesi (kırıcı) yakıldı.

MARDİN

Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, Mardin / Midyat Sivrice Mahallesi Beyazsubaşı Mezrası mevkiinde, cep telefonu operatörlerine ait baz istasyonu yakıldı.

ADIYAMAN

Bölücü Terör Örgütü mensubu iki terörist, Adıyaman / Besni ilçesi Korupınar Mahallesinde Güvenlik Güçleri tarafından silahsız ve teçhizatsız olarak yakalandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim