• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:44Güneş 06:16Öğle 13:09İkindi 16:52Akşam 19:52Yatsı 21:18
    • 9°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 7°C Ankara
    • 8°C Rize
  • BIST: 9679.8 0.00
  • Altın: 2487.785 0.16
  • Dolar: 32.4252 0.07
  • Euro: 34.4243 -0.17

PKK'LILARIN KISTIRILDIĞI EVDE RUS GENERAL VAR !

Cizre de Bostancı caddesi 23 nolu evde bir Rus generalin de olduğu iddia edildi.
PKK'LILARIN KISTIRILDIĞI EVDE RUS GENERAL VAR !

50 günü aşkındır sokağa çıkma yasağının devam ettiği ve PKK’lı teröristlerin iyice köşeye sıkıştığı Şırnak’ın Cizre ilçesi üzerinden günlerdir ilginç bir propaganda faaliyeti yürütülüyor.Cizre’deki Bostancı Caddesi 23 numaradaki binada çok sayıda PKK’lı kıstırıldı. Bir iddiaya göre 30, bir başka iddiaya göre ise 26 PKK’lı ‘yaralı olarak’ sığındıkları binada beklemeye başladı.

AMBULANSLARA VE GÜVENLİK GÜÇLERİNE ATEŞ AÇILDI


Haberlerin duyulması üzerine PKK ve HDP, binada sıkışanları kurtarmak için olağanüstü bir çaba içine girdi. Önce PKK’lıların ambulansla alınması istendi. Ancak giden ambulanslara ve ambulanslara eşlik eden güvenlik güçlerine binadan ateş edildi. Binadan ve etrafındaki 6 evden açılan ateşte şu ana kadar 2 güvenlik görevlisi şehit oldu.

Gelişmeler üzerine PKK ve HDP ambulans yaygarasını bırakıp ‘askerleri çekin adamlarımızı biz alacağız’ demeye başladı.

23 NUMARALI BİNA PKK’NIN ANA KARARGAHI


Ancak bu sırada çıkan bir haber Türkiye gündemini değiştirdi. İstihbarat birimlerinin elfe ettiği bilgiye göre Bostancı Caddesi 23 numaradaki bina PKK’nın bölgedeki karargahıydı ve 3 yıldır kimse o binaya yaklaştırılmıyordu. Mahallenin muhtarı ve mahalle sakinleri de o binaya 3 yıldır ‘yabancı’ kişilerin sürekli girip çıktığını ve binanın hiç bir kaydı olmadığını açıkladı.

OSMAN BAYDEMİR MECLİS KÜRSÜSÜNDEN YALVARDI


Bu gelişmeler üzerine HDP’li Osman Baydemir Meclis kürsüsünden yumruğunu vurarak ve hüngür hüngür ağlayarak PKK’lıların kurtarılması için yalvardı. ‘Allah Muhammed aşkına’ diyen Baydemir, teröristler için Meclis oturumunda kendini parçaladı.

O BİNADA BİR RUS GENERAL VAR


Osman Baydemir, Faysal Sarıyıldız, Selahattin Demirtaş gibi HDP’liler ile PKK’lıların o binadakilerin kurtarılması, daha doğrusu güvenlik çemberinin kaldırılarak gitmesine izin vermesi için ne den bu kadar çaba gösterdikleri ise önceki gün ortaya atılan bir iddia ile ortaya çıktı.

İddialara göre o binada PKK’ya destek vermek için Cizre’ye gelen bir Rus General ve PKK’nın çok üst düzey yöneticileri bulunuyor.

“TÜNEL KAZARAK KAÇIRMAYA ÇALIŞACAKLAR”


Yeni Akit yazarı Mehtap Yılmaz da dünkü yazısında bu iddiaları kaleme alarak “İçeride “öldüremeyecekleri” kimler var? Kurtarmak istedikleri ne tür bilgiler var? Gözden çıkaramadıkları, izinsiz imha edemedikleri ne kadar para, ne kadar uyuşturucu, ne kadar kitle imha silahı var? Pis bağlantılarınızı ifşa edecek ne tür “gizli bilgiler” var?

Belli ki, o binadaki skandal, öyle büyük bir şey ki, hepiniz için yüksek risk taşıyor! Hepiniz için hayat memat meselesi! Baksana! İçeride her ne varsa, alayınızın etekleri tutuşuyor! Sahi o bina gerçekte PKK’nın mı, MOSSAD’ın mı Osman aga? Ya MI5-MI6? FETÖ deseeem?” diye sordu.

Yılmaz, HDP ve PKK tarafından koparılan yaygaranın zaman kazanma amaçlı olduğunu ve bu sırada kazılacak tünellerle içerdeki ‘değerli’ kişi ve belgelerin bu süreçte kaçırılacağını da iddia etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim