• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 16°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9433.25 -0.96
  • Altın: 2502.267 0.73
  • Dolar: 32.5954 0.13
  • Euro: 34.8066 0.12

Perinçek Erdoğan'ı böyle savundu!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 15 Temmuz darbe girişimine 'Tiyatro' diyenlere ve FETÖ lideri Fethullah Gülen'e çok sert sözlerle tepki gösterdi.
Perinçek Erdoğan'ı böyle savundu!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, FETÖ'nün belinin kırıldığını ABD'nin artık bu örgüte yüz vermeyeceğini iddia etti. 15 Temmuz'daki hain darbe girişimine tiyatro diyenleri de Perinçek, bu sözlerin "kör Tayyip düşmanlığı" sözleriyle eleştirdi.

Doğu Perinçek, Teke Tek'te Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı. Arkasında ABD'nin olduğunu söylediği FETÖ'cü darbe girişiminin YAŞ'taki tasfiyenin öngörüldüğü için erkene alındığını kaydeden Perinçek, FETÖ'nün belinin kırıldığını, TSK'daki temizlik ile de ordunun özüne döndüğünü söyledi. 

"TAYYİP ERDOĞAN DÜŞMANLIĞI'

"(Gülen mi esas tehlike, Tayyip Erdoğan mı esas tehlike?) diye bir soru vardı o zaman. Burada CHP 'Esas tehlike Tayyip Erdoğan' dedi. Bunu dediğiniz zaman Fetullah Gülen ile ittifak yaparsanız" diyen Perinçek, darbe girişimini 'tiyatro' olarak niteleyenlere de hayret ettiğini söyledi. Perinçek, "200'ün üzerinde insan öldü, Meclis bombalanıyor... Kör Tayyip Erdoğan düşmanlığı onları maalesef darbecilerle yan yana getirdi" diye konuştu. İşte Perinçek'in açıklamalarından bazı satır başları:

"Darbe bağıra bağıra geliyordu. Eylül diye açıklamıştık. YAŞ'ta tasfiye süreci başlayacaktı. Soruşturmalar başlayacaktı. ABD Türk ordusundaki silahlı gücünü kaybediyordu. Erkene alınmak zorunda kaldı.

Ocak-Şubat ayında tasfiye edileceklerdi. Burada önemli gecikme var. Genelkurmay da bunu yumuşak bir geçişte tasfiye ederiz diye düşünüyordu.

"SÜMÜKLÜ BİR ADAMIN PEŞİNDEN GİTTİLER"

Sümüklü bir adamın peşinden generaller gidecek falan... Türk subayı modeline oturtamıyorsunuz. Ben bu kadar olduğunu bilmiyordum. Bunların hepsi FETÖ'den değil, bir kısmı emir komuta zinciri altında itaat etti. Bir kısmı bakıyor bunlar kazanacak diye onlara yanaşıyor. Kritik merkezlerde epey yuvalandıkları gözüküyor. Bunlar temizleniyor. TSK tekrar özüne dönüyor.

"FETÖ'NÜN BELİ KIRILDI, AMERİKA DA ARTIK DESTEKLEMEZ"

Çok sıkı bir örgüt olarak görmüyorum. Dinsel bir örgüt değil, çıkar temelinde bir örgüt, Amerika var arkasında. Panik ve uzaklaşma var ezildikleri için. Bir tane örgütü savunan adam yok. Ergenekon öyle mi? İçimizden doğru dürüst hain çıkmadı. Herkes 'Ben vatanı savunuyorum' gibi destan gibi savunmalar yaptı. Bunlarda ise muazzam bir panik var. Bu örgütün beli kırılmıştır ve ayağa kalkma şansı yok. Silahlı örgütleri gitti. Siyasi planda da elebaşları ve suç işleme esasına göre gitmek lazım. Yani kitabını okudu falan diye değil de suça karışana gitmek lazım. Büyük ölçüde bitti. Amerika da artık onları desteklemez.

"ABD'YE BAĞLILIK DIŞINDA KENDİ PROGRAMLARI YOK"

Çok büyük bir itibar kayıpları oldu. Bazı kuvvetler yenilir ama yenilse bile itibarları vardır. Nedir bu FETÖ'nün davası? Türkiye'ye neyi getirecek? Sosyalistlerin, Atatürkçülerin hepsinin bir davası var. Bunların Amerika'ya bağlılıkları dışında hiçbir davası yok. FETÖ'nün peşinden gidecek bir halk da yaratamadılar. En sonunda bir iflasla sonuçlanmıştır. İktidar olarak da temizlendi, kuvvet olarak da temizlendi."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim