• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 20°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 8988.07 2.06
  • Altın: 2282.398 0.29
  • Dolar: 32.3204 0.24
  • Euro: 35.0309 -0.23

"Pensilvanya’ya Vuruyorsun, Ses Chp’den Çıkıyor"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti’nin kumpaslarla engellenmeye çalışıldığını belirterek, "Pensilvanya’ya vuruyorsun, ses CHP’den çıkıyor. Hepsi bir cephe olmuş yürüyüşümüzü durdurmak istiyor. 3 legal...
Pensilvanya’ya Vuruyorsun, Ses Chp’den Çıkıyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti’nin kumpaslarla engellenmeye çalışıldığını belirterek, "Pensilvanya’ya vuruyorsun, ses CHP’den çıkıyor. Hepsi bir cephe olmuş yürüyüşümüzü durdurmak istiyor. 3 legal parti bir yerde. Onları destekleyen 3 paralel yapı. Pensilvanya, Kandil ve DHKP-C” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul mitinglerine Zeytinburnu’ndan başladı. Zeytinburnu’nda vatandaşlarla buluşan Davutoğlu, “İstanbul’a geldik mi yorgunluğumuzu unutuyoruz. İstanbul bizi bağrına basıyor. Bugün sabah Kapalıçarşı’da Sahaflar’da hemşerilerimizle buluştuk. Bismillah’ı Zeytinburnu’nda yapıp 8 mitingde beraber olacağız inşallah” şeklinde konuştu.

“BÜTÜN TÜRKİYE’Yİ DOLAŞAN TEK PARTİ AK PARTİ”

7 Haziran seçimlerinin Türkiye ve bölge için bir dönüm noktası olacağını belirten Davutoğlu, “Bütün genel başkanlar Nisan ayı sonu itibariyle meydanlara çıktılar. Hepimiz dolaşmaya başladık ama diğerleri Türkiye’nin belli bölgelerine gittiler, kendilerine yakın çevreler hitap ettiler. CHP sahillerde ve belli bölgelerde. MHP İç Anadolu’da, HDP Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da. Ben meydan okudum dedim ki ‘Allah izin verirse 81 vilayete gideceğim. 73’ünü tamamladık. Diğerleri gidebildiler mi? Milletle buluşabildiler mi? Edirne ve Hakkari’ye aynı anda gidebildiler mi? Karadeniz’e gittikleri gibi Doğu Anadolu’ya gidebildiler mi? Bütün Türkiye’yi dolaşan tek parti AK Parti. İşte aramızdaki fark. Biz milletle birlikte büyük bir yürüyüşe çıktık” diye konuştu.

“PENSİLVANYA’YA VURUYORSUN, SES CHP’DEN ÇIKIYOR”

AK Parti’nin tuzaklarla ve kumpaslarla engellenmeye çalışıldığını söyleyen Davutoğlu, “Bizler halkla buluşurken, onlar perde gerisinden kumpaslarla, tuzaklarla bizi engellemeye çalışıyorlar. MHP, CHP, HDP perde gerisinden temaslar halinde. HDP diyor ki ‘CHP ile koalisyon yapabilirim’ CHP HDP’ye pas atıyor ‘diyaneti kaldıracağım’ diyor. HDP ‘ben de kaldıracağım’ diyor. Paralel çete bunları organize ederek intikam peşinde. Pensilvanya’ya vuruyorsun, ses CHP’den çıkıyor. CHP’ye vuruyorsan HDP’den çıkıyor. HDP’ye vuruyorsun MHP’den çıkıyor. Hepsi bir cephe olmuş yürüyüşümüzü durdurmak istiyor. 3 legal parti bir yerde.Onları destekleyen 3 paralel yapı. Pensilvanya, Kandil ve DHKP-C. Bu 6’lı çeteye dur diyecek miyiz" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı mega projeye atıfta bulunan Davutoğlu, “Kılıçdaroğlu 2035 ile ilgili mega proje hazırladığını söylüyor. Ama bizim mega projelerimiz 2019 tarihli. Dünyanın en büyük havalimanını İstanbul’da inşa ediyoruz. Dünyanın en uzun kuleli asma köprüsünü İstanbul’da inşa ediyoruz. 3 katlı tüneli boğaz arasında yapıyoruz, Marmaray’ı bitirdik. Kanal İstanbul çılgın projemiz hayata geçiyor” dedi.

Başbakan Davutoğlu, bir zamanlar ulaşım problemlerinin yaşandığı Zeytinburnu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde ulaşımın merkezi haline gelmeye başladığını söyledi.

Sümer Mahallesi’nde kentsel dönüşümünün başarı ile gerçekleştirildiğini vurgulayan Davutoğlu, Merkezefendi civarında da aynı uygulamanın yapılacağını kaydetti.

“KEŞKE HAVALİMANINA SALDIRIRLARKEN TERÖRİSTLERE KARŞI DURSAYDIN”

Konuşmasında HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı eleştiren Davutoğlu, şunları söyledi;

“Birisi çıkmış diyor ki Kudüs Yahudilerin kutsal mekanıdır. Bu cahile, bu gafile bir tarih dersi verecek miyiz? Buna ‘Selahattin Eyyubi’nin ismini izzetle, onurla koruyan Türkiye’dir’ diyecek miyiz? Yüskekova’da Selahattin Eyyubi Havalimanı’nı açtık. bunlar ders alsın diye. Dedi ki ‘kurdele keserken keşke ben de olsaydım’. Ben de buradan söylüyorum. Keşke 99 kez bu havalimanına saldırı yapılırken teröristlere karşı da durabilseydin. Şimdi tehdit etmeye kalkıyorlar. 7 Haziran’da barajı geçemezlerse kan kusturacaklarmış. Biz bu topraklarda barış ve huzur göreceğiz inşallah”

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim