• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 12°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Özel Bilge'de Coşkulu Anlar

2014-2015 Eğitim-öğretim yılı "Özel Bilge Anadolu Lisesi ve Özel Bilge Ortaokulu Mezuniyet Töreni'' okulun kapalı spor salonunda yoğun veli katılımıyla gerçekleşti. Mezuniyet töreninde duygusal anlar yaşandı.
Özel Bilge'de Coşkulu Anlar

Özel  Bilge Eğitim Kurumları Koordinatörü Fuat Akyel’in , Özel Bilge Anadolu Lisesi Müdürü Yeliz Altunbaş’ın,Özel Bilge İlköğretim Müdürü Yusuf Eraslan’ın, öğretmenler  ve öğrencilerin hazır bulunduğu mezuniyet töreninde duygu dolu anlar yaşandı.Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kurt ve eşi Canan Kurt daha önce planlanmış şehir dışı programlarından dolayı  programa  katılamazken  okunan mesajında velilere , öğrencilere ve böyle bir geceye emeklerinden ve katkılarından dolayı herkese teşekkür etti.

VATANA VE MİLLETE YARARLI GENÇLER

Velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen tören, saygı duruşu ile İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Koordinatör Fuat Akyel’in   yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Akyel okulun TEOG,YGS ve LYS başarısından bahsederek  öğrencileri Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkeleri çerçevesinde hayata hazırlarken onları değerlerine sahip çıkan, devlete, topluma ve kendisine faydalı olacak şekilde yetiştirmekte olduğunu ifade etti. Akyel, “Unutulmamalıdır ki yaşam boyu öğrenciliği ve sürekli yenileşmeyi kendine ilke edinmiş birey ve toplumlar geleceğe yön verirler”diyerek konuşmasını geleceğe yön verecek olan gençlere ve onları yetiştiren öğretmenlere teşekkürlerini sunarak sonlandırdı. 

DANS GÖSTERİSİ, PLAKET TÖRENİ

Beden Öğretmeni Fatih Tatoğlu’nun organize ettiği okul öğrencilerinin oluşturduğu Anadolu Ateşi grubunun muhteşem gösterisi velilerden alkış aldı. Program lise eğitim hayatlarını başarıyla tamamlayarak  üniversiteli olarak ayrılmaya hazırlanan öğrencilerin başarı ödüllerini almaları için sahneye gelmesiyle devam ederken okul birincisi Alperen Usta’nın Koordinatör Fuat Akyel’in elinden plaketinin almasıyla devam etti. Plaket takdiminden sonra okul birincisi Alperen Usta bayrağı 11.sınıf öğrencisi Hakan Karaer’e devredip yaş kütüğüne plaketini çaktı.

Mezun öğrencilere başarı ödüllerini takdim etmek için kürsüye gelen Lise Müdürü Yeliz Altunbaş; mezunlara hitaben yaptığı konuşmada  öğrencileri tebrik ederek, eğitimlerine devam edecekleri üniversite yaşamlarında da başarılı olmaları dileğinde bulundu.. Konuşmasının ardından öğrencilere başarı ödüllerini takdim etti.

Anaokulundan üniversiteye sloganıyla eğitim öğretime başlayan Özel Bilge Eğitim Kurumlarının emektarlarından Sınıf Öğretmeni Nevin Kaçmaz gecenin özel onur konuklarındandı. Okulun ikincisi Selen Kural’ın 12 yıllık eğitimini başarıyla tamamlamasına vesilene olan öğretmen öğrencisi Selen Kural’a başarı ödülünü takdim ederken duygu dolu anlar yaşadı.

8. SINIFLARDA KATILDI

8 yıllık eğitim hayatlarını başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz ilk defa kep atacak olmanın verdiği tatlı heyecanla salondaki yerlerini aldılar. Öğrencilerimizin salondaki yerlerini almalarından sonra ortaöğretimi başarıyla tamamlayarak okul birincisi olan öğrenci  Ayşe Hümeyra Yeşilyurt’a plaketini takdim etmek için kürsüye gelen İlköğretim Okul Müdürü Yusuf Eraslan öğrencilere hitaben herkesin bir hedefi olması gerektiğini belirterek hayatınızın sonunda nerede olacağınızı bilmek istiyorsanız, nereye gittiğinizi bilmek zorunda olmaları gerektiğini vurguladı.Konuşmasına   kendilerine doğru hedefler belirlemeleri gerektiğini hedefe ulaşmada size yolunuzu, aldığınız eğitim, iradeniz, azim ve kararlılığınızın belirleyeceğini söyledi.Eraslan’ın konuşmasından sonra okul birincisi Ayşe Hümeyra  Yeşilyurt yaş kütüğüne plaketini çaktı.8.sınıf öğrencileri başarı ödüllerini öğretmenlerinin ellerinden aldılar.

Ödül törenlerinin ardından Müzik Öğretmeni Utku Kahraman’ın önderliğinde sahne alan Lise Müzik Grubu  kulakların pasını aldı. 

3-044.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim