• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 17°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9508.43 -0.17
  • Altın: 2491.482 0.30
  • Dolar: 32.6 0.14
  • Euro: 34.8095 0.12

Özdoğan’dan Yarsuvat’a Gönderme

Galatasaray Kulübü başkan adaylarından Ahmet Özdoğan, “Yarsuvat başkan adaletten bahsediyor ama Dursun Özbek’i desteklediğini dile getiriyor. Eğer bir insan şike konusunda başka bir kulübe gösterdiği...
Özdoğan’dan Yarsuvat’a Gönderme

Galatasaray Kulübü başkan adaylarından Ahmet Özdoğan, “Yarsuvat başkan adaletten bahsediyor ama Dursun Özbek’i desteklediğini dile getiriyor. Eğer bir insan şike konusunda başka bir kulübe gösterdiği hassasiyeti kendi kulübüne göstermiyorsa ben hiçbir şey demiyorum” dedi.

Galatasaray’da başkanlık seçimlerine az bir zaman kala başkan adayları projelerini anlatmaya devam ediyor. Bugün akşam saatlerinde sarı-kırmızılı başkan adaylarından Ahmet Özdoğan, Şişli’de bir otelde genel kurul üyelerinin sorularını yanıtladı. Ahmet Özdoğan, “Galatasaray’da herkes gelsin, aklında olan sorusunu istiyoruz. Taraftar da gelsin, Galatasaraylı yöneticiler de gelsin ben bütün Galatasaraylılar ile konuşmak istiyorum. Bana Galatasaray ile ilgili sorulan soruya her türlü cevabı veririm” dedi.

Mali konular hakkında da açıklamalarda bulunan Özdoğan, “Hesapları görme şansımız olmadı. Dursun Özbek başkan bütün hesapların gelir giderlerinin hepsini biliyor. Galatasaray 3 ayda zarar etti mi, ne kadar zarar etti bilmiyoruz. Galatasaray 2014’de zarar ettiği rakamın üzerinde mi şu an onu da bilmiyoruz. Ne kadar kredi çekildi bankalardan ben bunları soruyorum. Sonuçta Dursun başkan bunların hepsini biliyor” ifadelerini kullandı.

"NE KADAR BORÇ OLDUĞUNU BİLMİYORUZ"

Mali tablo hakkında bilgisi olmadığını hatırlatan Ahmet Özdoğan, “Biz şu anda ne kadar borç olduğunu bilmiyoruz. Bir kongre yaparız ve herkesin kabul ettiği borcu görürüz. Başkan seçilirsek eğer 3 yıl sonra bu borcun altında bir borçla yönetimimizin neler yaptığını gösteririz. Bir sabah kalkarız ve hiç sevmediğimiz bir kulübün üyesini Sportif A.Ş. de görebiliriz. Biz bizden sonraki yönetim artık kim gelecekse bu konuya özel önem göstermek zorundadır. Çünkü Sportif A.Ş. yapı olarak başkalarının eline geçmeye daha müsait bir yapıdır. Sportif A.Ş Galatasaray üyelerinin olmalıdır” diye konuştu.

Ahmet Özdoğan, açıklamasının devamında, "Galatasaray’da denetleme konusunda olağanüstü uygulamalar getireceğiz ve kulübün gelirini giderini en iyi şekilde kontrol edeceğiz" şeklinde konuştu.

"POPÜLARİTESİ YÜKSEK FUTBOLCULARI ŞU TABLOYLA ALMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL"

Transfer konusuyla ilgili gelen bir soru üzerine Özdoğan, “İki şeyi birbirine karıştırmayalım. Transfer bir günlük yaşamdır. Bütçe yapar mali genel kurula gelirsiniz. Bir gün geçmişi tartışacağız, bir gün de geleceğe bakacağız. Geleceğe baktığımızda bir tablo çıkacak rotaya. Bütçe çıktığı zaman transfere bir rakam konulacak. Bunun üzerine 1 lira bende koydurmam Zafer Bey de koydurmaz. Hoca ve teknik kadro futbolun ve sporun içinde yaşayan insanlar. Onlara ya güveneceksiniz ya da güvenmeyeceksiniz. Eğer güveniyorsanız hocanız sizden isteklerde bulunacaktır. Galatasaray’a layık olan futbolculara da buna göre bakacağız. Popülaritesi yüksek futbolcuları şu tabloyla almamız mümkün değil. Galatasaray’da bir futbolcu ismi geçiyor diyelim, vergisiz bir şekilde yılda reklam paraları bile olmadan kulüpten 18 milyon Euro alıyor. Galatasaray bunu nasıl öder? Galatasaray bunu ödedi diyelim. Bir ya da iki yıl sonra nasıl olacak. Bunu kabul etmem mümkün değil. Ben büyük başkan olmayacağım. Ben Galatasaraylı bir başkan olacağım. Galatasaray’da başkanlık rehberlik olacak. Galatasaray başkanının bir duruşu olacak. Galatasaray’ın haklarından bir adım geri atmam” dedi.

“Transferde eğer ben isim verirsem projelerimin hepsini çöpe atarım” diyen Ahmet Özdoğan, “Başkan transfer için isim verebilir mi? Ben ortak akla hizmet etmek için varım” ifadelerini kullandı.

"BÜTÜN MAHKEMELER ŞİKE YAPILMIŞTIR DİYOR"

Sarı-kırmızılı başkan adaylarından Ahmet Özdoğan, şike olayı ile ilgili gelen bir soru üzerine, “Bu olay ikiye ayrılıyor. Spor hukuku ve ceza hukuku. Ceza hukuku konusunda söyleyecek bir lafımız yok. Ama spor hukukuyla ilgili bakalım. Bu konuda tahkim kurulunun verdiği bir karar var. İki yönetici şike yapmış diyor. Bu yetmiyor. UEFA gidiyorlar ceza kurulu diyor ki bu kulüp şike yapmış. Tahkim Kurulu da aynı şekilde. CAS da aynı şekilde. İsviçre Mahkemesi de şike yapılmış diyor. Ben demiyorum, bütün mahkemeler şike yapılmıştır diyor” yanıtını verdi.

Duygun Yarsuvat’ın, Galatasaray’da başkan adaylarından Dursun Özbek’i desteklemesinin hatırlatılması üzerine Özdoğan, “Yarsuvat başkan adaletten bahsediyor. Her gittiği yerde adaleti savunuyor. Ama bu sayın başkan Galatasaray tüzüğüne hep atıfta bulunuyor. Gizli oy açık tasnif diyor. Gizli oy demek yorum yapma demek. Ondan sonra da diyor ki; birlik-beraberlik-kardeşlik. Bunların hiçbirine bir şey söylemiyorum ama bu beni üzdü. Eğer bir insan şike konusunda başka bir kulübe gösterdiği hassasiyeti kendi kulübüne göstermiyorsa ben hiçbir şey demiyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim