• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 16°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9439.1 -0.90
  • Altın: 2495.274 0.45
  • Dolar: 32.5958 0.13
  • Euro: 34.7814 0.04

Osmanlıspor Süper Lig Yolunda Yara Aldı

PTT 1. Lig’in 25. haftasında Osmanlıspor sahasında Albimo Alanyaspor’a 2-1 yenilerek süper lig yolunda yara aldı.Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, maçın ardından düzenlenen basın toplantısı...
Osmanlıspor Süper Lig Yolunda Yara Aldı

PTT 1. Lig’in 25. haftasında Osmanlıspor sahasında Albimo Alanyaspor’a 2-1 yenilerek süper lig yolunda yara aldı.

Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın iki takım için de önemine işaret eden Tütüneker, "Maça çok kötü başladık, çok ağır hareket ediyoruz, çabuk oynayamadık" dedi.

Tütüneker, ilk yarının sonuna doğru yakalanılan 2-3 pozisyonu değerlendiremediklerini ve devreye 1-0 mağlup girdiklerini anlatarak, "İkinci yarı aslında tek kale oynandı gibi bir iş. İstatistiklere göre 17-18 orta var, birileri oraya girmesi lazım, 17-18 orta atıldığı zaman onlara birilerinin vurması lazım. Dolayısıyla biz golü bulamadığımız zaman sıkıntı yaşıyoruz, bunu daha önceki maçlarda da yaşadık ve gördük. Gol gelmeyince bizim takım rahatlayamıyor. Bugün çok iyi oynamamamıza rağmen golü bulamadık. Golü bulmamız lazımdı, bizim için çok önemliydi. Hakikaten bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Milli maçtan sonra toparlamaya çalışacağız. Daha 9 maç var, her şey bitmedi. Şu maçta bir darbe aldık. Beklentimiz çok farklıydı. Dolayısıyla Alanyaspor’u da tebrik ediyorum. İyi mücadele ortaya koydular. Yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"BUNU GALATASARAY VE FENERBAHÇE DE YAŞIYOR"

"Bu kadar atak oynadığınız zaman bırakın Osmanlıspor’u Galatasaray ve Fenerbahçe de geçen hafta aynı şeyleri yaşıyor" diyen Tütüneker, şunları kaydetti:

"Bu Türk futbolunun sıkıntısı mı bilemiyorum. Yani enternasyonel seviyede bakıldığı zaman baskılı takımlar arkada fire veriyor. Biz bu maçı almak istiyorduk, almamız lazım. Maçı istediğin zaman da önde oynuyorsun. O golü yemememiz lazımdı. Çok açık oynandığı zaman sırf biz değil bir ton takım o fireyi veriyor. Ona engel olmamız lazım ama maalesef futbolda bunlar oluyor. Gol gelmeden evvel bu kadar orta, bu kadar pozisyon, bu kadar emekten 2-3 gol çıkması lazımdı. Bunu biz son zamanlarda yapamıyoruz. Giresunspor maçında olduğu gibi 1-2 golü bulduktan sonra rahatlıyoruz. Yapacak bir şey yok. Hatamız varsa onu en asgariye indirmeye çalışacağız."

ALBİMO ALANYASPOR CEPHESİ

Osmanlıspor’u rakip olarak gördüklerini anlatan Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Burada alacağımız 3 puan bizi bir adım daha ileri itebilirdi. İyi ve doğru mücadele etmek gerekiyordu, bunu doğru yaptığımıza inanıyorum. Hatalı bir gol yedik ama ne olursa olsun oyun disiplininden kopmadık, dağınık oynamadık ve 2-1 galip geldik. Özellikle böyle bir saha taptıkları için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çünkü bir futbol adamı olarak böyle bir sahada oynamak futbolcuyu iştahlandırıyor. Oyuncularımı da kutlamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kalpar, iki takımın da iyi mücadele verdiğini ancak bu mücadelede kazananın Albimo Alanyaspor olduğunu belirtti. Rakip Osmanlıspor’un baskılı oyununa karşı tedbir aldıklarını anlatan deneyimli teknik adam, şunları söyledi:

"Arkalarında çok boş alan yaratılacaktı, onu biliyorduk. Bunu seri oyuncularla kullanmamız gerekirdi ama yeterince kullanamadık. Bunu kabul etmek gerekir. En son Sinan’ı sahaya koyduğumuzda, ondan faydalanmak istedik; çok hızlı, sprinter bir oyuncu ve faydalandık. Diyagonal paslarla çıkabilseydik çok daha etkili olabilirdik. Ne olursa olsun iyi mücadelenin karşılığı 3 puanı aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

Osmanlıspor’la aralarında 2 puan fark kaldığına dikkat çeken Kalpar, "Bu durum, ligde puan açısından çok önemli değil. Biz sonuna kadar devam edeceğiz. Maçları tek tek düşünüyoruz, her maça ayrı konsantre oluyoruz, yarın ki maçımız ne olacak ona konsantre oluyoruz, bu da bize çok faydalı oluyor" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim