• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 1°C Kocaeli
    • 9°C İstanbul
    • 1°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2246.456 0.09
  • Dolar: 32.3338 0.08
  • Euro: 35.1962 -0.01

Osman Aktaş 5. kez güven tazeledi

S.S. 154 Nolu Dilovası Kamyon ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin 5. olağan kongresi önceki gün gerçekleşti. Kongrede mevcut Başkan Osman Aktaş 5. kez güven tazeledi.
Osman Aktaş 5. kez güven tazeledi

Marmara Bölgesi ve Dilovası'nın en güçlü nakliye koopertafilerinden olan S.S. 154 Nolu Dilovası Kamyon ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin 5. olağan kongresi önceki gün kooperatif lokalinde gerçekleşti. Divan Başkanı ve üyelerinin seçilmesi ile başlayan kongrede Divan Başkanlığına Emin Aktaş, Katip Cemil daşdemir ve üye Zeki Karataş belirlendi.

Ardından 12 gündem maddelik kongreye geçildi. Kongrede mevcut Başkan Osman Aktaş'ın listesi'nin dışında başka bir liste çıkmayınca Osman Aktaş üyelerin oyları ile 4 yıllığına 5. kez yeniden başkan seçildi.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Başkan Osman Aktaş'ın yeniden seçildiği kongrede Başkan Yardımcılığına Mevlüt Kaya, Yılmaz Aktaş, Raşit Medet ve Sadık Şahin seçilirken, Denetim Kuruluna ise Ali Rıza Budak Mehmet Nuri Yıldız ve Ömer Karataş seçildi.

Ardından gündem maddelerine devam edildi. 12 gündem maddesi de üyelerin oyları ile oy birliği ile kabul edilirken üye aidatları aylık 150 TL olarak belirlenirken, yıllık bağış bütçesi olarak 40 bin TL bağış bütçesi belirlendi.

KOCAELİ'DE BİR NUMARAYIZ

Kongrede konuşan Kooperatif Başkanı Osman Aktaş, "Kooperatif olarak her geçen gün büyüyoruz. 84 üyemiz ve 250 kamyonumuzla Kocaeli'de şuan bir numarayız. 154 Nolu Kooperatif olarak vergi borcu olmayan, SGK borcu olmayan tek kooperatifiz. Bu başarı hepimizin. Birlikte çalıştık birlikte kazanıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana hep disiplin içerisinde görevimizi yapmaya çalıştık. Biz bu disiplinli çalışmayı göstermeseydik bu seviyelere gelemezdik. Bundan sonra da kooperatifimiz aynı disiplinle devam edecek ve her geçen gün kurumsallaşan kooperatifimiz emin adımlarla yoluna devam edecektir.

KURALLARA UYMAYAN CEZALANDIRILACAK

Her zaman dediğimiz gibi iş ahlakına uymayan disiplinsiz davranışlarda bulunan herkes cezasını çekecektir. Hiç kimse kooperatifimizin ve ğyelerimizin geleceği ile oynamamalı onun için belirlediğimiz kurallar çerçevesinde her yapılan uygunsuz davranışa gerekli cezayı vereceğiz ve devam etmesi halinde üyelikten çıkartılması için yasal yollarımızı kullanacağız. Yanlış yapan cezasını çeker. Onun için herkesin kooperatifimizin belirlediği iş kurallarına uymalarını istiyoruz."dedi. 

DAŞDEMİR HELALLİK İSTEDİ

Kongrede ayrıca kurulduğu günden bu yana yönetimde yer alan Metin Daşdemir bu kongrede yönetime girmeyince kongrede kısabir konuşma yaparak üyelerden helallik istedi. Daşdemir'in helallik isteğine üyelerde haklarını helal ederek cevap verdi.

osman-aktas-5.-kez-guven-tazeledi-(2).jpgosman-aktas-5.-kez-guven-tazeledi-(3).jpgosman-aktas-5.-kez-guven-tazeledi-(4).jpgosman-aktas-5.-kez-guven-tazeledi-(5).jpgosman-aktas-5.-kez-guven-tazeledi-(6).jpgosman-aktas-5.-kez-guven-tazeledi-(1).jpgosman-aktas-5.-kez-guven-tazeledi-(7).jpgosman-aktas-5.-kez-guven-tazeledi-(8).jpg

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim