• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 22°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9043.44 2.69
  • Altın: 2297.773 0.96
  • Dolar: 32.3261 0.23
  • Euro: 35.0684 -0.11

Örs’’ Hedefimiz Şampiyonluk’’

2015-2016 Futbol Sezonunda 3.Lig 3.Grupta mücadele edecek olan Darıca G.B Pazartesi günü başlayacak olan 3.etap kamp öncesi yönetim, teknik heyet sabah kahvaltısında basın ile bir araya gelerek bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdiler.
Örs’’ Hedefimiz Şampiyonluk’’

Kahvaltılı basın toplantısına Darıca G.B kulübü fahri başkanı olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta hazır bulundu.

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Darıca G.B kulüp başkanı Abdullah Örs’’ Geçtiğimiz ay gerçekleşen kongrenin ardından yeni yönetim olarak hoca sorunumuzu çözdük.1 Hafta gibi kısa bir görüşmenin ardından Yavuz İncedal’la anlaşmaya vararak takımın başına getirdik. Hocamızın bize sunduğu ve yine yönetiminde listesinde olan futbolcuları transfer komitesi, yönetim ile istişare ederek  görüşmelere başladık. İlk etapta kısa sürede iç transfer, hallettik. Ardından da dıi transfer çalışmalarına başlayarak dış transferimizi de kısa sürede çözüme kavuşturduk. İç transfer de 15, dış transfer de de 10 futbolcu ile anlaşmaya vardık. Alt yapıdan da 5 futbolcumuzu A takıma takviye ederek 30 futbolcu ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyoruz. Şu an için geçtiğimiz sezondan kalan gerek maaşlar, gerek futbolcu ödemeleri ve gerekse yeni sezon anlaşmaları dahil kamp öncesinde gerekli peşinatlar ve çekler verilmiş olup, ödenmemiş borcumuz bulunmamaktadır. Daima hep yanımızda olan ve desteğini eksik etmeyen Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’a da bir kez daha şahsım ve yönetimim adına çok teşekkür ederim. 3.Lig de zayıf grup yok, zayıf takımda yok. Ligde bizim için rakiplerimizin ne yapacağı önemli değil. Bizim yapacağımız şeyler önemli. Bizde para ikinci planda. Transferde yüksek paralar vermedik. Şimdilik transferi tamamladık.  Bu gün buradan tekrar belirtmek istiyorum. Biz yönetin olarak bize düşeni yaptık ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Unutmayalım lig bitti, şampiyon demeden, şampiyon olunmaz.  Alt yapı bizim için çok önemli . Alt yapıdan 5 futbolcumuzu  kampa götürüyoruz. Önümüzdeki günlerde de Alt yapıyla ilgili ne yapılması gerekiyorsa yapacağız’ ’dedi.

Darıca G.B teknik direktörü Yavuz İncedal sözlerine ‘’ Bu zamana kadar  Bir çok kulüpte çalıştım. Ama böyle bir Darıca aşığı bir belediye başkanı görmedim. Çok harika bir insan ‘’ diyerek başladı.  Bu sezon çıtamızı yükselttik. Geçmiş yıllarda kazanılan başarıların üstüne çıkacağız. Sezon başı 3 etaplı kamp çalışması planladık. İlk iki etabını Darıca’da yaptık. 3 Ağustos Pazartesi  günü  3 etap kamp çalışması için Bolu Abant Von Clup Otelde 12 günlük kampa gireceğiz. Bu 12 günlük kampta Fethiyespor, Van Belediyespor, Afyonspor ve Çatalca İnceyol ile hazırlık maçları yapacağız’ ‘dedi.

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta ‘’ Geçen sezonki kadromuzdan daha iyi bir kadro kurduk. Benim hayatım boyunca her zaman hedefim oldu. Bu sezon da Darıca G.B takımı kıt imkanlarla güzel bir takım kurdu.  Yolumuz belli, hedefimiz belli. Bu sene inşallah bu hedefe varacağız. Kocaeli’nin Süper Ligde bir takımı olması lazım. Darıca, Gebze, Çayırova ve Dilovası bu 4 ilçenin tek bir takımı da PTT liginde olsun. Bu takım bölgenin takımı olsun. Kapılarımız herkese açık. İş adamlarımızı Darıca G.B’ne desteklerini bekliyoruz. Buradan basının huzurunda bir kez daha çağrı yapıyorum. Gelin güçlerimizi birleştirelim. Gebze, Darıca G.B veya Darıca,Gebze G.B bir takımımız olsun. Böyle bir şey olursa bölgemiz kazanmış olur. Herkes kazanmış olur. Eyer bölgenin bir takımı PTT 1.Liginde mücadele ederse basın kazanır, esnaf kazanır herkes kazanır. Unutmayın Futbol takımları şehirlerin markasıdır. Olmasa, Olmazıdır. ‘’dedi.

1-069.jpg3-069.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim