• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 15°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Operasyonlar Şuan Devam Ediyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, PKK kampları ve DEAŞ'a yönelik operasyonlarla ilgili bilgi verdi. Davutoğlu, Suriye'de 3., Kuzey Irak'ta 2. dalga operasyonların başlatılması talimatını verdiklerini söyledi. Davutoğlu operasyonların sürdüğünü kaydetti.
Operasyonlar Şuan Devam Ediyor!

Davutoğlu, gece Erzurum'da hamile bir kadına giden ambulanstaki ebe, hemşire ve şoförün PKK'lılar tarafından kaçırılmasına çok sert tepki gösterdi.


-Türkiye'yi tehdit eden örgütlere operasyon yapıldı. Suriye'ye DEAŞ'a yönelik 2. dalga operasyon başlatıldı. 

-Ondan hemen sonra Kuzey Irak'ta bu kez PKK terör örgütünün kamplarına yönelik çok kapsamlı bir operasyon gerçekleştirildi. Takribi 4'e kadar sürdü.

-Hedef olarak seçilen noktaların büyük başarıyla vurulduğunu görmekten memnuniyet duyuyorum.

-Suriye'de üçüncü dalga Irak’ta da ikinci dalga operasyonları başlatma talimatı verdik. Bu operasyonlar havadan ve karadan  devam ediyor. Kararlığımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır.

-Operasyonlar şu an itibarıyla devam ediyor.


590 KİŞİ GÖZALTINDA

Davutoğlu, "Bütün gece 22 ilde süren operasyonlarda, bir önceki 302 terör unsurunun gözaltına alınması üzerine dün gece de 288 terör unsuru, her üç terör örgütüne mensup unsur, polis ve jandarmalarımız tarafından gözaltına alındı. Şu anda 590 terör örgütüyle iltisaklı, potansiyel tehdit eden unsur gözaltına alınmış durumdadır" dedi.

3 TERÖR ÖRGÜTÜNÜ BİRDEN HAREKET GEÇİRDİLER

- 3 unsura dikkat çekiyorum. Türkiye 7 Haziran'da demokratik bir seçim yaşadı. Nerelerden talimat aldığı malum çevreler 3 terör örgütünü birden harekete geçirdi. Bu operasyonların birinci amacı Türkiye'deki özgürlükleri korumaktır. Demokrasi ve özgürlük alanları korunacaktır. Kimsenin kamudüzenini sarsmaya izin vermeyeceğiz. 2. olarak, bu operasyon halkımızın temel güvenlik alanlarını korumaya dönüktür.


POLİSİ ŞEHİT EDENLER YAKALANDI

Polisi uykuda şehit edenlere karşı sessiz kalmayız. Diyarbakır'da trafik polislerimize uzun namlulu silahlar ile saldıranlar yakalanmıştır ve kim irtibatlı ise yakanacaktır.

7 HAZİRANDAN SONRA DÜĞMEYE BASILDI

- 7 Haziran'dan bu yana 121 silahlı saldırı 15 adam kaçırma 17 haraç alma dahil 281 terör eylemi yapılmıştır. 5 asker ve polisimiz şehit edilmiştir. Bu zaman zarfında istifamızı vermiş ve görevi sürdürme talimatı alsak da ülkemizin geleceğini düşünür, gerekenleri yaparız. Çatışmasızlıktan bahsedenler siyasi bazı çevreler şunu bilsinler; uyurken şehit edilen 2 polisimizin faillerine bunu sorsunlar. Siz sessiz kalırsınız ama devlet sessiz kalmaz. Kimin parmağı varsa hepsinin cezası verilecektir. 

HAMİLE KADINA GİDENLERİ KAÇIRDILAR

- Dün sabaha karşı gelen acil bir telefonla Erzurum'da bir hamile hanıma yardım için yola çıkan hemşire, ebe, şoför kaçırılıyor. Biz buna göz mü yumacağız. 

-Biz Kılıçdaroğlu dışında ortak bildiriye cevap alamadık. HDP bir taraftan kamu düzenini bozan unsurlarla el ele karşımıza çıktı. 

-Koalisyon görüşmelerinde kendilerine söyledim, seçim sonuçlarını kaleşnikoflarla kutlayanlara sessiz mi kalacağız. 

-Tahammül sınırlarımızı kimse zorlamasın.

HUKUK DIŞINA ÇIKAN CEZALANDIRILACAK

Davutoğlu, kamu düzeni konusunda şunları söyledi:

"Kamu düzeni söz konusu olduğunda Türkiye, demokratik bir devlet olduğu gibi demokratik hukuk devletidir ve hukuk dışına çıkan her eylem mutlaka cezalandırılacaktır. Hiçbir suçta faili meçhul bırakılmayacaktır, onun için Ceylanpınar'da dolaylı, doğrudan iltisaklı herkes gözaltına alınmıştır, alınmaya devam edilecektir. Kimin burada bir parmağı varsa o iki polisimizi alçakça şehit edenlerin hepsinin hesabı sorulur."

HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN

Davutoğlu "Kimse Türkiye Cumhuriyeti devletine ve milletimize tehdit dili kullanmasın. Tehdit eden mukabelesini görür. Rüzgar eken, fırtına biçer. Kamu düzenini bir kez tehdit ettiklerinde, onların tehdit için kullandıkları maşalar ya da aldatılmış bazı çevrelere değil, doğrudan bu tehdidi oluşturan merkeze gerekli cevabı veririz. Onun için herkesin aklını başına alma günü gelmiştir" dedi.
https://www.millihakimiyet.com/videolar/

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim