• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 17°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Ölene Kadar Mücadele

Enerji Bakanı Berat Albayrak, CLK Enerji Kars Çağrı Merkezi’nin açılış törenine katıldı. Terör örgütlerine sert çıkan Albayrak, “Siyasilere uzanacak bir alçaklık içine girenlerin başlarına demir yumruğu vuracağız” dedi
Ölene Kadar Mücadele

CLK Enerji Kars Çağrı Merkezi'nin açılışını yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'yi hedef alan terör örgütlerine sert çıktı. Albayrak, "Dünyada ne kadar terör örgütü varsa üzerimize salacaklar, geri adım atmayacağız. Özellikle son birkaç haftadır terör kisvesi altında ülkeyi karıştırmaya çalışan odakların amacı insanımızı yıldırmak, sözüm ona korkutmak. İş o kadar birileri tarafından çığrından çıkarılmaya çalışılıyor ki artık siyasi kişilere kadar uzanacak bir alçaklık içine girenlerin başlarına demir yumruğumuzu vuracağız" dedi.

ÖLENE KADAR MÜCADELE

Türkiye'nin rolünün artık bölgesini aştığını vurgulayan Bakan Albayrak, geçen hafta yapılan 23. Dünya Enerji Kongresi'ne dikkat çekerek, şöyle konuştu: "Bu, en başarılı kongrelerden biri oldu. Sadece 15 Temmuz Türkiyesi açısından, ülkenin içinde bulunduğu iklim açısından değil, aynı zamanda Türkiye'nin enerji sektöründe bölgede önemli adımlar atılacağının sinyallerini de verdik. Kalben seven insanlar mutlu oluyordur, mutlu olmayanlar da vardır. Malumunuz uzun yıllardır özelikle son dönemde Türkiye 2023, 2053 ve 2071 hedefleri çerçevesinde kendine büyük çıtalar belirledi. Cumhurbaşkanımız liderliğinde büyük idealler koydu, 79 milyon olarak özelikle 15 Temmuz'dan sonra yek vücut olarak kenetlenmiş bir şekilde hedeflere ilerliyoruz. Birileri bundan rahatsız olacak mı? Olacak. Darbe yapacak, korkutacak. Biz korkacak mıyız? Korkmayacağız. 17-25 Aralık yapacak, yılacak mıyız? Yok. Bizler çok rahatız, ülkemizin başında çok ama çok güçlü bir lider var, güçlü bir siyasi irade var. Ne yaparlarsa yapsınlar, şeytanın aklına bile gelmeyecek alçaklığı yapsınlar, inandığımız davadan vazgeçmeyeceğiz. Ölene kadar mücadele edeceğiz."

MÜŞTERİSİNİ ÜZENİ BİZ DE ÜZERİZ

Denizli ve Adana'nın ardından 3 haftada üçüncü kez bir çağrı merkezi açılışı yaptıklarını hatırlatan Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, elektrik dağıtım şirketlerini uyardı. Kurulan çağrı merkezlerini yakından takip edeceklerini belirten Yılmaz, "Standartlara uygun işletilip işletilmediği akredite kuruluşlar tarafından incelenecek. Hazırlanan raporlar her mart ayı sonunda kurumumuza sunulacak. Müşteriyi mutlu eden mutlu olacak, hizmet kalitesini düşük tutarak müşterisini üzeni biz de üzeceğiz" dedi. Yılmaz, EPDK olarak belirledikleri kriterler uyarınca çağrı merkezini aramak isteyen vatandaşların en az yüzde 95'inin buraya ulaşabileceğini belirterek, vatandaşların 45 saniye içinde karşılarında bir muhatap bulabileceklerini dile getirdi. Yılmaz, yeni yıldan itibaren Türkiye çapında müşteri memnuniyeti anketleri gerçekleştireceklerini de belirtti.

ENERJİDE İNDİRİME DEVAM

AK Parti iktidarının ilk defa kış gelmeden doğalgazda indirim yaptığını hatırlatan Bakan Albayrak, "Durmak yok, çalışmaya devam edeceğiz. Enerji maliyetlerini düşürme noktasında çalışmalarımız sürecek" dedi. Dağıtım şirketleriyle mayıs ayında yaptıkları toplantının bir milat olduğunu anlatan Albayrak, "Bu yatırımlarla hem kamu hem tüketici hem de şirketler kazanacak. 'Enerji hayattır' diyoruz. Türkiye'nin ekonomik büyümesinin dinamolarından biri olan enerji sektöründe önemli adımlar atıyoruz, atmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

300 KİŞİYE İSTİHDAM

Kars'taki çağrı merkezinde 300 kişi çalışacak. CLK Enerji ortaklarından Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, konsorsiyum bünyesindeki dağıtım şirketlerine 2011-2015 döneminde 2.8 milyar liralık yatırım yaptıklarını belirterek, "Bu yılı da 864 milyon liralık yatırımla tamamlamayı planlıyoruz. Önümüzdeki 5 yıllık yeni tarife döneminde ise toplam yatırım hedefimiz 4.1 milyar lira" dedi.

AB'DE KAZANIM

Önceki gün Atlantik Konseyi'nin düzenlediği Doğu Akdeniz'e ilişkin panelde basına kapalı sunum yapan Bakan Berat Albayrak, Doğu Akdeniz'de bulunan doğalgaz kaynaklarının iletilmesi konusunun yıllardır tartışıldığını belirterek, "İsrail ile Türkiye'nin bu noktada birbirine yakınlaşması sayesinde hem bölge üzerinde etki sahibi olunacak hem de Avrupa Birliği üzerinde ciddi kazanımlar elde edilmesi sağlanacaktır" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim