• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 11°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9524.59 -0.06
  • Altın: 2530.149 1.85
  • Dolar: 32.5654 0.07
  • Euro: 34.6382 -0.21

O Cinayette Yeni Gelişmeler Ortaya Çıktı

Kandıra yol üzeri Çayırköy mevkiindeki bir tarlada dövülerek öldürülmüş ve elleri kesik halde bulunan kadın cesediyle ilgili olay gizemini korurken yeni deliller ortaya çıktı.
O Cinayette Yeni Gelişmeler Ortaya Çıktı

İzmit Çayırköy mevkiinde yol kenarındaki tarlada elleri kesik halde bulunan kadın cesedinin kime ait olduğu henüz netlik kazanmadı. Olay gizemini korumaya devam ederken, 2012’de çözülmesi imkansız olarak görünen ‘Serpil Öğretmen’ cinayetini çözen uzman jandarma ekibi konuyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.
 
SORULAR CEVAPSIZ KALMIŞTI

Alınan bilgi ve iddialara göre; İzmit Kandıra Yolu olarak bilinen D-605 Karayolu Çayırköy mevkiinde gezen bir hurdacı, yol kenarındaki boş bir tarlada büyük poşet içerisinde kadın cesedi bulmuş ve jandarma ekiplerine haber vermişti. Olayın duyulmasının ardından jandarma ekipleri çevrede geniş çaplı inceleme başlatmış ve olay yerinde delil sayılabilecek her şey toplanmıştı. Kadının cesedi otopsi işlemleri için İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırılırken; kan, doku ve kas örnekleri İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Ancak kadının elleri bilek hizasından kesildiği için kimlik tespiti yapılamamış ve kadının da kim olduğu konusundaki soru işaretleri de cevapsız kalmıştı.
 
JANDARMA İSTİHBARAT EL ATTI

Kimliği belirsiz kadın bedeni Asri Mezarlık morgunda sahiplenilmeyi beklerken, 2012 yılında işlenen ‘Serpil Öğretmen’ cinayetini çözen uzman jandarma ekibi konuya el attı. O cinayetinde çözülemeyeceği sanılırken, bini aşkın insanla görüşülmüş ve MOBESE ile işyeri kameraları da incelemeye alınmıştı. Katil zanlısı yapılan incelemeler ışığında yakalanarak adalete teslim edilmişti. Yine Kandıra yolu üzerinde bulunan kimliği belirsiz kadın cesedinin katilinin yakalanması imkansız gibi görünse de, uzman jandarma ekibinin konuyla ilgili olarak çok sayıda insanı sorgulamaya başladıkları belirtildi. Kadının elleri kesildiği için parmak izlerine ulaşılamazken, kimliği belirleme çalışmaları hız kazandı.
 
DÖVMECİLERE SIKI TAKİP

Kadın bedeninin üzerinde bulunan dövmelerden yola çıkan jandarma ekibi, bir kolunda bulunan sarmaşık, diğer kolunda bulunan şeytan dövmesini yapan dövmeciyi arıyor. Öte yandan kadının adli bir kaydı olduğu şüphesiyle hem emniyetin hem de jandarmanın infaz yakalama şubesi ekipleri de kadının kimliğini araştırıyor. Tanıyor olabileceği ihtimaliyle eğlence mekanlarında çalışan bayanlarla iletişime geçilirken, İl Asayiş Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri de çalışmalara dahil oldu. Ayrıca Kandıra yolunda bulunan MOBESE’lerin plaka tanıma sistemine takılan araçlar da takibe alındı. Özellikle Kandıra istikametine giden ve fazla zaman geçmeden geri dönen araçlara dikkat ediliyor.
 
BOSTAN İFADE VERDİ

Olayın haber olmasının ardından olay yerinden 4 gün önce bir Opel Combo marka araç çektiğini söyleyen Cefa Vinç'in sahibi Faruk Bostan'ın kardeşi Ceyhun Bostan durumu jandarma ekiplerine haber verdi. Bu ihbar üzerine Ceyhan Bostan jandarma ekiplerinin kendisini çağırması üzerine ifade verdi. Ceyhan Bostan ifadesinde, “Olaydan 4 gün önce iki kişi yanıma gelerek araçlarının dereye uçtuğunu söyledi. Aracı çıkarmak için bizden vinç talep ettiler. Şahıslar bize Topçular Mahallesi'nde oturan ve nakliyecilik yapan Mardinli Kadir I.'nın vasıtayla gelmişlerdi. Ben de olayın olduğu yere giderek aracı çektim” dediği öğrenildi. Alınan ifadenin ardından jandarma ekipleri olayla ilgili olarak Mardinli Kadir I.'nın peşine düştü.
 
KIZ ARKADAŞIMLA BERABER OLACAKTIK

Öte yandan dereye uçan ve çamura saplanan aracı ilk olarak bulunduğu yerden çıkarmaya giden kurtarıcının, aracı çıkarmayı başaramadığı o sebeple vinç çağrıldığı belirlendi. Alınan bilgi ve iddialara göre; olay yerine giden ilk kurtarıcı, çamura saplanan ve kiralık olduğu öğrenilen aracı çıkartamadı ve vinç çağrıldı. Araç şoförünün kız arkadaşıyla beraber olmak için 23.00 sularında oraya geldiğini söylediği, ancak araç çamura saplandığı için kurtarıcı çağırmak zorunda kaldığını söylediği öğrenildi. Kız arkadaşını yoldan geçen otobüsle İzmit’e yolladığını da söyleyen, Karadeniz şivesi olan, esmer ve 1.80 uzunluğunda olan şüpheli şahsın aracının da kiralık olduğunu söylediği kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim