• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 11°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9524.59 0.00
  • Altın: 2517.93 1.37
  • Dolar: 32.597 0.17
  • Euro: 34.6105 0.15

Neriman'ı da ben öldürdüm

ADANA'da bir barda çıkan kavgada, İzzet Elmastaş'ın (38) Gökhan Denk (19) tarafından öldürülmesinin ardından 2 intikam cinayeti işlendi.
Neriman'ı da ben öldürdüm

iddiaya göre İzzet Elmastaş'ın kızkardeşi Leyla Elmastaş (29), ağabeyinin ölümünden sorumlu tuttuğu Neriman Hügül'ü (27) öldürdü. İzzet Elmastaş'ın yeğeni Mehmet Emin Elmastaş (18) da, cinayet sanığı Gökhan Denk'in babası Müslüm Denk'i (46) cezaevinin önünde öldürdü. Ancak Yeğen Elmastaş, yargılandığı mahkemede Neriman Hügül'ü de kendisinin öldürdüğünü ileri sürerek bu cinayeti de üstlendi.

Merkez Seyhan İlçesi'nde 8 Ağustos 2015'te bir barın önünde çıkan silahlı kavgada İzzet Elmastaş öldürüldü. Olayla ilgili Ramazan Denk (38) ile yeğeni Gökhan Denk tutuklandı. İzzet Elmastaş'ın kızkardeşi Leyla ile annesi Kadriye Elmastaş (62), ise iddiaya göre cinayetten bir barda konsomatris olarak çalışan Neriman Hügül'ü sorumlu tuttu. Leyla Elmastaş, 13 Ekim 2015'te pusu kurduğu Neriman Hügül'ü av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Tutuklanan Leyla Elmastaş ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan annesi Kadriye Elmastaş ve komşuları Zeliha Topbasan ile kızı Nefise Topbasan hakkında 7'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı. Leyla Elmastaş ile diğer sanıklar suçlamaları kabul etmedi.

CEZAEVİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜ

4 Mart'ta Kürkçüler E Tipi Kapalı Cezaevi'ne cinayet sanığı olarak tutuklanan oğlu Gökhan Denk'i ziyarete giden Müslüm Denk, İzzet Elmastaş'ın yeğeni Mehmet Emin Elmastaş tarafından cezaevi önünde tabancayla öldürüldü. Cezaevinde görevli jandarmalar tarafından yakalanan Mehmet Emin Elmastaş, tutuklandı.

İntikam cinayeti sanığı Mehmet Emin Elmastaş, 'kan gütme saikiyle kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istemiyle Adana 7'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıktı. Amcası İzzet Elmastaş'ın ölümünden sonra bunalıma girdiğini ileri süren Mehmet Emin Elmastaş kendini şöyle savundu:

"Amcamın öldürülmesi ile ilgili duruşmayı izlemeye gittim. Orada sanık olayı anlatırken, amcam yerdeyken kafasına sıktığını söyledi. Duruşma çıkışında benim yeğeni olduğumu öğrenen sanık yakınları alay ettiler. Açık görüş günlerini bildiğim cezaevini aradım, ziyaret saatini öğrendim. Müslüm gelince bana doğru bakmaya başladı. Ben de onu vurmazsam o beni vuracak diye düşündüm. Silahı çektim vurdum." 

'NERİMAN'I DA BEN ÖLDÜRDÜM'

Amcası İzzet Elmastaş'ın ölmeden önce kendisine Neriman Hügül'ü öldürmesi gerektiğini söylediğini de öne süren Mehmet Emin Elmastaş şöyle devam etti:

"Olay günü öğle yemeği için eve gelmiştim. Olaylar aklıma geldi. Evimizin yan tarafında oturan Suriyeli bir aile vardı. Duvardan atladım aileden siyah elbisesini ve peçesini aldım taktım. Evde bulunan pompalı tüfeği alıp çıktım. Saat 15.00 sıralarıydı. Neriman Hügül'ü tesadüfen gördüm. Takip etmeye başladım. Bir eve girip bir kadınla konuştu. Ben bahçedeki ağacın altında bekledim. Çıkınca da vurdum."

Mahkeme heyeti, Neriman Hügül'ün öldürülmesi ile ilgili dosya ile Mehmet Emin Elmastaş'ın ifadesinin Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.
 

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim