• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 11°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9524.59 -0.06
  • Altın: 2507.681 0.95
  • Dolar: 32.5628 0.06
  • Euro: 34.6308 -0.28

Mursi’ye Destek Açıklaması

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve AK Parti Ankara Milletvekili Bülent Gedikli, devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin idama mahkum edilmesiyle ilgili, "Bu sadece Mısır halkına veri...
Mursi’ye Destek Açıklaması

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve AK Parti Ankara Milletvekili Bülent Gedikli, devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin idama mahkum edilmesiyle ilgili, "Bu sadece Mısır halkına verilen bir mesaj değil tüm coğrafyaya verilen mesajdı. Sindirmeye, boyun eğdirmeye çalıştıkları Müslümanların her biridir, bunu bilesiniz" dedi.

7 Haziran seçimleri kapsamında Ankara’nın Mamak ilçesinde partililerle bir araya gelen AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Ankara Milletvekili Bülent Gedikli, "Sayın Cumhurbaşkanımız dün şöyle bir ifade kullandı, bakın bunu yazın ve duvarınıza asın. ’İdeallerini yitirenlerin benliğini de yitirdiğini’ söyledi. Bakın eğer bir ülke de istikrar olmazsa ne olur biliyor musunuz? Mısır’daki gibi olur, yani dışarıdan birileri gelir sandığı devirir, cuntayı milletin başına oturtur. Dün Mursi ile ilgili idam kararı verildi. Bu sadece Mısır halkına verilen bir mesaj değildi, tüm coğrafyaya verilen mesajdı. Sindirme, boyun eğdirmeye çalıştıkları Müslümanların her biridir bunu bilesiniz. Şimdi daha iyi anlıyoruz değil mi sandık, siyasi istikrar neden kıymetli? Her seçimde mücadele verdik ama bu seçimde savaş veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Çanakkale Savaşı’nda savaşılan cephenin tek gibi görünse de aslında bütün Batılı ülkelere karşı Doğu’nun mücadele verdiğini belirten Gedikli, durumun şimdi böyle olduğunu dile getirdi.

"O DEDİKLERİ VAATLER VAR YA ASLA YAPAMAZLAR"

Gedikli, şunları kaydetti:

"Türkiye’nin yükselişinden, kendi uçağını, trenini, uydusunu yapmasına engel olmak isteyen, Kevseri, tevhidi bu coğrafyadan silmek isteyenlerle savaşıyoruz. Meydanlarda ekonomi üzerinden konuşan o CHP müdürü ve Kandil sponsorlu parti var ya aman kardeşim aman, sakın ha, biri ’Diyanet’i kaldırın gitsin’ diyor, öbürü ’Kabe’ye gitmeyi yasaklayacağız’ diyor. Bacımızın anamızın çoluğumuzun çocuğumuzun zulme uğramasına neden olanlar, kapımıza dikilip ’makarnacı’ diyenler, ’Sizin neyinize siyaset, çarıklılar’ diyenler bugün gelmiş galoşu giymiş benim milletimin yanına oturmuş ’asgari ücreti arttıracağız’ diye kandırmaya çalışıyor. Yahu benim bacım, benim kardeşim dinini imanını döktüğü kanı bu vatanı 3-5 kuruşa satar mı be. Bu arada bunlar, o dedikleri vaatler var ya asla yapmazlar, sanmayın ki verecekler o dediklerini. Yine biz yapacağız, AK Parti verecek her şeyi milletine ama önce kazanacağız, büyüyeceğiz sonra aşı getirip paylaşacağız."

"SİZE GAZ VERMEK İÇİN SÖYLEMİYORUM"

"Biz kocaman bir aileyiz, helal kazancı sofrada pay etmek bizim işimiz müsterih olun" diyen Gedikli, "Bunlar da oyun çok. Bunlar Batı’da İzmir de boyoz sevdalısı, İstanbul’da gay hakları savunucusu, Doğu’da kaleşnikofu kapıya dayayıp ’oy vermezsen halin harap’ diyen terör uşağı. Aman diyeyim, bunlara geçit verecek miyiz? Diyanet’i kapattıracak mısınız bunlara? Kızlarımızı kapılarda ağlattıracak mısınız? 13 yıl önce ki gibi ’bidon kafa’, ’makarnacı’ diye bizleri aşağılayanlara bu ülkeyi teslim edecek misiniz? Tabii ki etmeyeceksiniz. 7 Haziran seçiminde en hayati, en kritik görev sizlerin. Bu sözleri öyle salon konuşması diye öyle size gaz vermek için falan söylemiyorum. Kalbi ve samimi olarak diyorum ki sadece AK Parti’nin namusu değil Türkiye’nin bekası her birinize ait. Sizlere güveniyoruz. Ne paralellere ne Kandil teröristlerine o sandıkları elletmeyecek, milletin namusu olan sandıklara sonuna kadar sahip çıkacaksınız" açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim