• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 14°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Muhtarlar toplantısının 22'ncisi Darıca muhtarları ile gerçekleştirildi

Tüm İlçelerimizde düzenli olarak gerçek-leştirilen muhtarlar toplantısının 22’ncisi, Darıca ilçesi muhtarları ile Akçakoca Toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Muhtarlar toplantısının 22'ncisi Darıca muhtarları ile gerçekleştirildi

Hasan Basri Güzeloğlu,  İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, il ve ilçe  kurum müdürleri ve ilçe muhtarlarının katılımlarıyla tüm İlçelerimizde düzenli olarak gerçek-leştirdiği muhtarlar toplantısının 22’ncisini, Darıca ilçesi muhtarları ile  Akçakoca Toplantı salonunda  gerçekleştirdi.
 
Sayın Valimizin başkanlığında gerçekleştirilen Darıca İlçesi muhtarlar  toplantısına; Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Kocaeli Bü-yükşehir Belediyesi Daire Başkanı Lütfi Efil, İl ve ilçe kurum müdürleri, Darıca Muh-tarlar Derneği Başkanı Hasan Basri Kayadelen ve  Darıca muhtarları katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, 15 Temmuz şehitlerinin anı-sına  hazırlanan sinevizyon gösterimi ve Darıca İlçemizdeki yatırımlar ile Darıca İlçe-mizi tanıtan slayt izlendi.
 
Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun yaptığı konuşmalarında; “Sevgili muhtar-larımızla 22’nci buluşmamız, Darıca’mıza, İlimiz ve Ülkemize hayırlı sonuçlar getirmesini diliyor, hepinize hoş geldiniz diyorum.

Sözlerimin başında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Cumhuriyetimizin kuruluşu ve kuruluşundan bugüne ka-dar; Devletimiz, değerlerimiz, özgürlüğümüz için hayatını feda eden bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum, ruhları şad, mekanları cennet olsun inşallah. 

3 MİLYONU AŞKIN İNSANA SIĞINILACAK KAPI OLAN TÜRKİYE, BU ANLAM-DA İNSANLIĞIN VE İNSANLIĞA AİT DEĞERLERİN YAŞANDIĞI, SIĞINDIĞI SON KALE OLMUŞTUR

Türkiye Cumhuriyeti; Devleti ve Milleti kuruluşundan bu yana bölgesinde ve dünyanın her köşesinde nerede yaşanırsa yaşansın haksızlıklar karşısında durmuş, yardım ve dost elini uzatmış, insanlık adına yaşanan acıların son bulması adına inisiyatif almış, varlığıyla, gücüyle sorunların çözümüne katkı sağlamış ve sağlayacak olan bir büyüklüğün adıdır. Bugün dünya ölçeğinde mültecilere, göçmenlere, bu anlamda vatansız, sığınacak kapısı, gidecek bir yeri, yurdu olmayan insanlara en fazla yardımı yapan Ülke Türkiye’dir. Sade-ce 3 milyonu aşkın insana sığınılacak kapı olan, Türkiye, bu anlamda insan-lığın ve insanlığa ait değerlerin yaşandığı, sığındığı son kale olmuştur. Ol-maya da devam edeceğiz.  Bu kararlılıkla, bu inançla, bu imanla yolumuza devam edeceğiz. Bizi farklı ve güçlü kılan budur. 

Büyük yürüyüşe, Türkiye’nin gelişmesine ve kalkınmasına Kocaali’de çok büyük, önemli ve anlamlı zenginlikler katıyor. Dinamikleriyle ve derinlikle-riyle Kocaeli, Türkiye’nin hedeflerine ulaşmasında zenginlikler katıyor. Darı-camız’da bu büyük yürüyüşümüzde Kocaeli’nin büyüklüğü içerisinde çok özel ve bizim için güzel bir yer teşkil ediyor. Hızla artan ve gelişen nüfusu, sahip olduğu çok özel ve güzel alt yapıları, son yıllarda özellikle öne çıkan, altını çizmek istiyorum insani yaşam kalitesinin iyileştirilmesine dönük; eği-timden sağlığa, kültürden çevre yatırıma, her boyuttaki yatırımlarla giderek yaşanılası bir yer haline gelmiş olması ve bu anlamda Darıca kimliğiyle bu-luşulması bizlere mutluluk veriyor. 

İHTİYACIMIZ HİZMETTİR, İNSANA HİZMET ESASTIR

Değerli muhtarlarım; biz merkezinde insanı olan, insana dayalı hizmeti iba-det sayan, iki günü bir olanın ziyan olduğuna inanan bir anlayışı temsil edi-yoruz. Bugün devam eden çalışmaları, projeleri ve hizmetleri değerlendir-mek, varsa eksiklikler, dilek ve önerileri not etmek ve daha iyisini elde et-mek için ortak bir çaba sarf edeceğiz. İnanıyorum ki ortaya çıkan sonuç, ge-lecek ile ilgili bize ışık tutacaktır. Şu günlerde hiç kimsenin boş oturması, zamanını verimsiz kullanması mümkün değildir.  Kamu hizmet ve kalitesinde de yakın bir zamanda gerçekleşecek yapısal ve yasal düzenlemeler ile per-formansa dayalı bir yönetim ve istihdam anlayışına ulaşacağız. Kamu hizme-tinin sorgulana bilirliği ve performansa dayalı değerlendirmesi artık gerçek-leşecek. İşte o zaman iddialı ve geleceğe doğru büyük yürüyüşümüzü hız-landırıp güçlendirmiş olacağız. Bugüne kadar Darıca İlçemizim kurumsal kimliğinden, bu sürece gelinceye kadar hizmet katkı sunan herkese, insanı-mıza hizmet vermiş, taşı taş üstüne koyan herkese çok teşekkür ediyorum. İhtiyacımız hizmettir, insana hizmet esastır.” diyen Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, katılımcılara teşekkür etti.
 
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak tara-fından Darıca ilçesinde yapımı devam eden yatırımlar ile projelerin sunumunun ar-dından, Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, muhtarlarımızın sorun ve taleplerini dinleyerek, gereğinin yapılması ve takip edilmesi hususunda orada hazır bulunan ku-rum müdürlerini talimatlandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim