• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 21°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 24°C Ankara
    • 25°C Rize
  • BIST: 9767.91 0.47
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Modifiyeli araçlara fuarda büyük ilgi

İlimizde geçtiğimiz sezon Yaşar Özkaya ve Aykut Polat tarafından düzenlen Modifiyeli Araba fuarında bu sezon ikincisi düzenlendi. Modifiyeli Araba fuarında dün halka açıldı.
Modifiyeli araçlara fuarda büyük ilgi

İKİ GÜN BOYUNCA AÇIK OLACAK
İlimizde geçtiğimiz sezon Yaşar Özkaya ve Aykut Polat tarafından düzenlen Modifiyeli Araba fuarında bu sezon ikincisi düzenlendi. Modifiyeli Araba fuarında dün halka açıldı. Türkiye’nin her yerinden toplam 240 modifiyeli araba gelirken yurt dışından ise Romanya , Bulgaristan ve Kıbrıs’tan modifiyeli arabalar geldi. Geçtiğimiz sezon 52 bin 800 kişi katırken bu sezon katılımın daha çok olacağı düşünülüyor. Sabah 10’dan Akşam saat 20.00’a kadar açık tutulacak. Gelen insanlara 1 TL giriş bileti satılıyor.Toplam bilet sayısı 80 bin tane ve halka açıldığından beri bir çok bilet satılmış durumda. Medipark tarafından düzenlenen fuarda bugün en güzel arabalar seçilerek ödüller verilip kapanış ile sonlanacak.
 
HER SENE DÜZENLENCEK
Yaşar Özkaya sözlerinde şunları ifade etti. ‘‘ Burada toplanmanın amacımız ise insanlarıma farklı bir şeyler katmak istiyoruz. Modifiye sadece cam filmi değil , jant takmak değil biz sadece insanlara bu işi sevdirmek ve neyin ne olduğunu insanlara göstermektir. Geçen senede aldığımız ilgiden dolayı bu sezonda açtık. Bu organizasyon her sene düzenli olarak yapmayı düşünüyoruz. Gerekirse senede iki sezon yapacağız. Bir kış sezonu bir yaz sezonu olmak üzere yapmayı düşünüyoruz.
 
KENDİ ÇABAMIZLA YAPIYORUZ
Özkaya konuşmasının devamında ben berberlik yaptığını ve Aykut arkadaşım ise araba üzerinde çalıştığını ifade etti. İlimizde bu tür organizasyonları yapmaya müsait yerler olduğunu ama kimse yapmadığını söyledi. Destekleyen firmanın olmadığını ve kendi başlarına   yaptıklarını söylerken bu tür organizasyonlarla ilerlediklerini ifade etti. Sosyal ağı sayfası olan Facebook sayfasında iki bin kişi olduğunu ve tek salondan iki üç salona kadar büyümek istediklerini söyledi. Belediyelerin destek verdiğini ve kendi firmaları Medipark tarafından yürütülüyor. Kar etme amacının olmadığını ve yaptığı masrafları çıkartmak istediklerini söyledi.
 
SOSYAL MEDYADAN BİLGİLENDİRİYORUZ
İki günlük organizasyonun sonunda güzellik yarışmasında birinci olanlara ödüllerin verileceğini ve sosyal medya üzerinden yaygınlaştırdıklarını ifade etti. Reklam yapmadıklarını ve reklam yapmak için gücünün olmadığın ifade etti. Van’dan , Kars’tan , İzmir’den , Antalya’dan ve her ilden gelen katılımlarının olduğunu ve bunu sadece gönül işi ile yaptıklarını söyledi. Özkaya son sözlerinde ise bir ilk başta kimse birbirini tanımazken şimdi ise dostluk kardeşlik kurulduğunu ifade etti. En büyük amaçları dostluk ve kardeşlik olduğunu ve ilimizden katılımın yüksek olduğunu buradaki insanların alıştığını söyledi. Şimdiki amacımız bir dernek kurmak istediklerini ve dernek evraklarını verdiklerini ve kısa zaman içerisinde açılacağını söyleyerek sözlerini bitirdi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim