• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 15°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9722.09 0.80
  • Altın: 2428.571 -0.03
  • Dolar: 32.5199 -0.10
  • Euro: 34.8 -0.22

MİLLİ GÖRÜŞCÜLER HASAN DAMAR'I AĞIRLADI

Milli Görüş’ün temel taşlarından olan Avrupa Milli Görüş Teşkilatı Kurucu Başkanı Hasan DAMAR Gebze Kent Meydanı Kültür Merkezinde Gebzeli Milli Görüşçüleri Topladı.
MİLLİ GÖRÜŞCÜLER HASAN DAMAR'I AĞIRLADI

 

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı Gebze Kültür Merkezinde İl Müfettişi Nurettin ÇELİK, İl Başkanı Sinan  EJDEROĞLU, Dilovası İlçe Başkanı Mustafa TÜREL, Çayırova İlçe Başkanı İlhami BAYRAK ve Gebze’nin tanınmış simalarının katılımlarıyla Aralık Ay’ı ilçe divan toplantısını icra etti. İlçe divan toplantısına hatip olarak Avrupa Milli  Görüş Teşkilatı Kurucu Başkanı Hasan DAMAR’ın katılımıyla icra etti. İlçe Divan Toplantısı Saadet Partisi Gebze İlçe  Başkanı Necati Korkmaz Açılış Konuşmasıyla başladı.

            ‘’ İBRAHİM’İN ATEŞİNE ŞU TAŞIYAN KARINCA GÖREVİ İFA EDİYORUZ’’

Saadet Partisi İlçe Başkanı Necati KORKMAZ; İcra edilen Divan Toplantısında Salonun hınca hınç dolduran Gebzeli Milli Görüşçülere teşekkürlerini arz ettikten sonra,  Bu mücadele Büyük komutan Halid bin Velid’in ,Bu mücadele  Sultan Alparslan’ın, Bu mücadele Sultan Fatih’in, Bu mücadele Sultan Abdülhamid Han’ın, Bu mücadele cennet mekan Milli Görüş Lideri Erbakan   Hocamızın öncülüğünü ettiği kutsal bir mücadeledir. Bizler mücadelemizde bilhassa İslam dünyasının zor zamanlardan geçtiği bu günlerde, Birlik beraberliğe, hem ülke olarak hem de ümmet olarak her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Bu birliği ve beraberliği gerçekleştirmemiz için İslam  Dünyasının başına bela edilmek istenen mezhep kavgaları bunun en bariz örneğidir. İslam coğrafyalarında vuku bulan bu karışıklıklar, Müslümanlar arasındaki sorunları artırırken, Bölgenin başına bela edilmiş şer güçlerin ve  İsrail’in etsini de aynı şekilde artırmaktadır. İste bu sebeplerden ötürü hem yaşadığımız bölgede, hem de farklı  bölgelerde yaşayan Müslüman kardeşlerimizin selameti için bu çalışmalarımızı sürdürmeye mecburuz. Dünyanın başına bela olmuş bu cellat topluluğunu Milli Görüşçüler olarak bertaraf zorundayken, Gebze ve ülkemizin bütün  sathındaki bu çalışmalar, bütün dünya insanlığına ve Müslümanlığına vuslatı getirecek hareket olarak devam  etmektedir. Bu açıdan her birimizin yapmış olduğu çalışmalar İbrahim’in ateşine su taşıyan karınca görevi görürken, Diğer taraftan İbrahim’in ateşine çalı taşıyan karganın görevini üstlenenlere karşı hakkın mücadelesini veriyoruz.

                                   ‘’BU DAVA’DA HAN YOK; HAMAM YOK’ 

Avrupa Milli Görüş Teşkilatı Kurucu Başkanı Hasan DAMAR ; Bu dava ilk başladığında Bayburtlu Dede Paşa  Hazretlerinin, Mehmed Zahid Kotku Hazretlerinin, Kayserili Mahmut Sami Hazretlerinin, Mahmut Efendi  Hazretlerinin ve diğer manevi direklerimizin dualarıyla başlamıştır.  Milli Selamet Partisi Kurulurken Ankara Gar Gazinosunda üstad Necip Fazıl KISAKÜREK şöyle dedi. ‘’Beyler!   Bu davada han yok, hamam yok, apartman, servet, para, mülk yok. Bu davada çile vardır. Çileye talip olanlar  buyursun, servet sahibi olmak isteyenler çeksin ve gitsinler’’ dedi. Gittiler ama biz buradayız. Geçmişi  bilmezseniz geleceğinize emin adımlarla yürüyemezsiniz. Hem maddi hem manevi kalkınma lazımdır. Milli  Görüş Lideri Merhum Erbakan hocamızda dört vasıf vardı. Davaya sadıktı, İslam’a sadıktı, peygambere sadık  ve adil idi. Şahısları değil zihniyetlerini eleştirirdi. Ama maalesef kıymetini bilemedik. Eğer yolundan gidilseydi  bu dava bölünüp parçalanmasaydı başta Türkiye olmak üzere tüm İslam coğrafyası kurtulmuştu. Suriye gitti  mi? Irak gitti mi? Libya gitti mi? Mısır gitti mi? Hepsi birer birer gittiler. Bu ülkeler İslam coğrafyasının  ümmetim ayaklarıydı. Önce ayaklarını kırdılar, şimdi ise başa vuruyorlar. Eğer aklımızı başımıza almazsak yarınlar bugünden çok daha kötü olacaktır.  

                                           ‘’NAMAZ KILAN KÖLELERİ OLMAYACAĞİZ’’

Siyonistler Müslümanların namaz kılan köleler olmalarını istiyorlar. İstiyorlar ki; Müslümanlar namaz kılsın,  oruç tutsun, hacca gitsin ve her türlü ibadetlerini yapsınlar ama biz Müslümanların Siyonistlerin kölesi olsun istiyorlar. Biz Milli Görüşçüler Saadet partililer olarak hiçbir zaman siyonizmin kölesi  olmadık,  olmayacağız da. 

 Biz bu davaya sadakat noktasında karşımıza ne gelirse gelsin o cefayı çekmeye hazırız.  Bu ülke mutlak suretle Milli Görüş’e teslim olacaktır. Ve tarihteki şanlı yerimizi tekrardan alacağız.Yaklaşık iki saat konuşmanın  ardından seçimlerde görev alan tüm Saadet Partisi mahalle temsilcileri ve yöneticilerine, sandık  baş müşahitlerine, hanım kolları ve gençlik kollarına teşekkür belgesi verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim