• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:29Güneş 06:04Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:00Yatsı 21:29
    • 22°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9722.09 0.80
  • Altın: 2428.571 -0.03
  • Dolar: 32.5199 -0.10
  • Euro: 34.8 -0.22

Milli Gazete'den hükümete çok önemli üst akıl çağrısı

ABD Başkan Yardımcısı Yahudi Biden'ın Türkiye'ye gelişini manşetine çeken Milli Gazete, Hükümet'e "Hiç değilse bu kez, çantasına bir şey konmadan eli boş gönderilsin!" çağrısında bulundu.
Milli Gazete'den hükümete çok önemli üst akıl çağrısı

15 Temmuz FETÖ darbe girişimi, Suriye’nin kuzeyinde yaşanan kritik gelişmelerin sonrasında ABD’nin iki numaralı ismi Ankara’da… ABD’nin İsrail dostluğuyla ön plana çıkan en kritik ismin Türkiye ziyaretinin İsrail anlaşmasından hemen sonraya denk gelmesi dikkat çekiyor.  Suriye’nin kuzeyinde defacto durumun oluşması, FETÖ’nün iadesi ve IŞİD-PYD başta olmak üzere terör konularının ele alınacağının belirtildiği ziyarette, darbe girişimi sırasında İncirlik Üssü’nde yaşananların da gündeme gelmesi bekleniyor.
 
ABD’LİLERİN ZİYARETLERİ ARTTI
 
ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford’un 1 Ağustos’taki Türkiye ziyaretinden sonra ziyaret aralıkları sıklaşmaya başladı. ABD’nin Avrupa’daki Kuvvet Komutanı Orgeneral CurtisScaparrotti’nin önceki gün yaptığı ziyaretten sonra dün ise ABD’den gelen ve Adalet ile Dışişleri yetkililerinden oluşan bir heyet Ankara’da temaslarda bulunmuştu. Tüm bu ziyaretlerden sonra en önemli ziyaret ise bugün yaşanacak. ABD’nin iki numaralı ismi olan ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Ankara’ya gelerek bir dizi görüşmeler gerçekleştirecek.
 
Darbenin “üst aklı” ABD’nin Biden’i bugün Ankara’da… Peki ama hangi yüzle!?Biden’dan 15 Temmuz darbe girişiminin hesabı sorulsun… FETÖ’cü darbe kalkışmasının ve terörün merkez üssü Amerikan İncirlik Üssü’nün kapatılması Biden ile görüşme masasına konsun…

1-303.jpg

BU YIL BİDEN’IN İKİNCİ TÜRKİYE ZİYARETİ, ÜÇÜNCÜ ERDOĞAN GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞECEK…
 
ERDOĞAN, KAHRAMAN, YILDIRIM İLE GÖRÜŞECEK
 
Biden’In görüşme trafiği üst düzeyde olacak. Öncelikle TBMM’ye giderek, darbe girişiminde hasar gören bölümü gezecek olan Biden burada TBMM Başkanı İsmail Kahraman tarafından kabul edilecek. Daha sonra Çankaya Köşkü’nde Binali Yıldırım ile bir araya gelecek olan Biden, sonrasında ortak bir açıklama yapacak. Biden son olarak ise Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Beştepe Külliyesi’nde kabul edilecek. Kapalı gerçekleşecek olan görüşmeden sonra ise Biden, akşam saatlerinde Türkiye’den ayrılacak.
 
15 Temmuz darbe girişimi sonrası Amerika Birleşik Devletleri’nden en üst düzey ziyaret bu gün gerçekleşiyor. ABD’nin Siyonist kimliği ile ön plana çıkan en kritik ismin Türkiye ziyaretinin İsrail anlaşmasından hemen sonraya denk gelmesi dikkat çekiyor. Suriye’nin kuzeyinde bir defacto durumun oluşması, FETÖ’nün iadesi ve IŞİD başta olmak üzere terör konularının ele alınacağının belirtildiği ziyarette, darbe girişimi sırasında İncirlik üssünde yaşananların da gündeme gelmesi bekleniyor.

milli_gazete_manset_2382016430.jpg

ABD’LİLERİN ZİYARETLERİ ARTTI
 
ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford’un 1 Ağustos’taki Türkiye ziyaretinden sonra ziyaret aralıkları sıklaşmaya başladı. ABD’nin Avrupa’daki Kuvvet Komutanı Orgeneral CurtisScaparrotti’nin önceki gün yaptığı ziyaretten sonra dün ise ABD’den gelen ve Adalet ile Dışişleri yetkililerinden oluşan bir heyet Ankara’da temaslarda bulundu. Tüm bu ziyaretlerden sonra en önemlisi ziyaret ise bu gün yaşanacak. ABD’nin iki numaralı ismi olan ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Ankara’ya gelerek bir dizi görüşmeler gerçekleştirecek.
 
ERDOĞAN, KARAMAN, YILDIRIM İLE GÖRÜŞECEK
 
Bu gün sabah saatlerinde Esenboğa Havalanı’na inecek olan Biden’in görüşme trafiği ise üst düzeyde olacak. Öncelikle TBMM’ye giderek, darbe girişiminde hasar gören bölümü gezecek olan Biden burada TBMM Başkanı İsmail Kahraman tarafından kabul edilecek. Daha sonra Çankaya Köşkü’nde Binali Yıldırım ile bir araya gelecek olan Biden, sonrasında ortak bir açıklama yapacak. Biden son olarak ise Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Beştepe Külliyesi’nde kabul edilecek. Kapalı gerçekleşecek olan görüşmeden sonra ise Biden, akşam saatlerinden Türkiye’den ayrılacak. Biden’in Ankara ziyaretinde gündeme gelecek konular arasında İncirlik meselesi ve Suriye konusunda yaşananlar ele alınacak. IŞİD terör şebekesi ile Suriye’nin kuzeyinde ABD destekli PYD’nin başka adlarla Fırat’ın batısında yürüttüğü operasyonların ele alınacağı görüşmelerde Türkiye, bir kez daha ABD’ye kırmızı çizgi hatırlatması yapacak. PYD güçlerinin Menbiç’iIŞİD’in elinden kurtarmasından sonra tekrar Fırat’ın doğusuna geçmesi yönündeki Türkiye’nin tavrı bir kez daha ABD’li Biden’e iletilecek. Görüşmelerde ayrıca İncirlik konusunun da gündeme gelmesi bekleniyor. 15 Temmuz Darbe girişimi gecesi İncirlik üssünde yaşananlar da Türkiye tarafından Biden’e iletilecek konuların başında geliyor. Görüşmelerde IŞİD terör şebekesi ile ilgili ortaya konan çabalar da ele alınacağı söyleniyor. Görüşmenin önemli bir diğer konusu ise FETÖ örgütü lideri Fethullah Gülen’in iadesi meselesi. Ankara görüşmede belgeleri Biden’in önüne koyacak ve Gülen’in iadesini en üst düzeyden isteyecek.
 
7 AY ARADAN SONRA YİNE TÜRKİYE
 
ABD’nin en kritik adamı olan Joe Biden’in Türkiye ziyaretleri sıklaşmaya başladı. 15 Temmuz sonrası stratejik müttefik ile güven sorunu yaşayan Türkiye’ye Biden tarafından gerçekleşen bu ziyaret 2016 yılının ikinci kritik ziyareti. Biden 21 Ocak 2016 günü de Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştirmiş, dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu ile görüşmüş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilmişti. Biden’in Ocak ayının son günlerinde gerçekleştirmiş olduğu ziyaret Türkiye’nin Başika’ya asker göndermesinden hemen sonraya gelmesi de dikkat çeken ön önemli detay olmuştu.
 
BİDEN İLK KEZ ANKARA’DA
 
Ziyaretin en dikkat çeken detaylarından bir diğeri ise ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden’in ilk kez Ankara’ya geliyor olması. Biden’in Türkiye ziyaretlerinde sürekli İstanbul’a gelmesi ve görüşmelerini de İstanbul’da gerçekleştirmesi manidar bulunmuştu. 2014 yılının Aralık ayında ilk kez Türkiye’ye gelen Biden, Ankara’ya uğramamıştı. Görüşmelerini İstanbul’da gerçekleştiren Biden’in 2016 yılının Ocak ayında da yine İstanbul’a gelmesi muhalefet tarafından Ankara’ya bir tepki olarak yorumlanmıştı. Ancak Biden’in son ziyaretinde Ankara’ya geliyor olması, 15 Temmuz’dan ve sonrasında yaşananlarla doğrudan ilintili olarak değerlendiriliyor.
 
İSRAİL’İN KORUYUCUSU!
 
ABD’nin iki numaralı ismi Joe Biden, Pensilvanya doğumlu bir Yahudi asıllı bir Katolik olarak biliniyor. Ancak Biden, açıklamaları ve yaptıkları ile adeta Siyonist İsrail’in koruyucusu olarak biliniyor. Birçok programda ‘Kippa’ takan Biden daha önce ‘Eğer bir İsrail olmasaydı, çıkarlarımızın korunabildiğinden emin olmak için bir tane (İsrail) icat etmek zorunda kalabilirdik’ şeklinde ifadeler kullanmıştı. Biden, eylemleri ve açıklamaları ile de adeta İsrail’in koruyucusu olarak biliniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim