• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:44Güneş 06:16Öğle 13:09İkindi 16:52Akşam 19:52Yatsı 21:18
    • 23°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9566.57 -1.17
  • Altın: 2472.239 -0.47
  • Dolar: 32.464 0.18
  • Euro: 34.544 0.08

Milli Gazete’den Ahmet Yavuz FETÖ’nün siyasi ayağını yazdı

Milli Gazete’den Ahmet Yavuz, Hükümet ve AK Parti içindeki gizli FETÖ’cülerle ilgili birbirinden çarpıcı soruları gündeme getirdi, skandal bir iddiada bulundu.
Milli Gazete’den Ahmet Yavuz FETÖ’nün siyasi ayağını yazdı

Ahmet Yavuz, 8 eski 2 mevcut bakan, 47 eski 33 mevcut milletvekili, 7 eski 3 mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı’nın FETÖ’nün de kullandığı iletişim ağını kullandıkları söylentisini köşesine taşıyarak, şu soruları sordu:

“Memura çizilen çizgi bakanlara parti yöneticilerine, seçilmişlere nasıl çizilecek

Gerçekten BYLOCK’ta Ekrem Dumanlı'ya, "Abi bırakın kaçsın. Gebertmeyin sağ da almayın başa bela olur" diye yazan iktidar vekili var mı?

15 Temmuz gecesi, en yakın “Güvenli yere” sığınan Bakan kim

Şehir merkezinden köyde bağ evine kaçırılan üst düzey var mı?”

BAKANDAN BAKANA FETÖ RİCASI!

Ahmet Yavuz ayrıca, bir bakanın bir bakanı arayıp FETÖ’den açığa alınan bir tanıdığını göreve iade ettirdiğini ileri sürdü.

Yavuz şöyle yazdı:

“Sesi FETÖ’ye, ABD’ye karşı en fazla çıkan bir bakan.

Bir başka Bakanı arıyor. FETÖ’den görevden alınan memur hanımefendiyi göreve iade ettiriyor. Meğerse Hanımefendi, kendi seçim bölgesinden bir belediye başkanının kızıymış.

İyi de, “Devreye sokacak bir Bakan” bulamayanlar ne yapacak”

Ahmet Yavuz’un yazısının tamamı şöyle:

“YÜKSEK AKŞÛRA NE ZAMAN

Şu haberlere bir bakın hele:

Sekiz eski,  2 mevcut Bakan… 47 Eski, 33 mevcut Milletvekili… 11 Eski,  3 mevcut Müsteşar… 13 Eski, 7 mevcut Genel Müdür… 22 Eski,   3 mevcut Vali… 34 Eski,   7 mevcut Kaymakam… 7 Eski, 3 mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı… 34 Eski, 11 mevcut il/ilçe Belediye Başkanı… En az 3 genel başkan yardımcısı…

***

Türkiye, FETÖ ile mücadelede kritik eşiğe geldi. Başkent kulislerinde; “Yüksek Askeri Şura bitti, Yüksek AkŞûra ne zaman toplanacak diye soruluyor. Neden sorulmasın ki

Beklenti: Kapsamlı bir siyasi operasyon! Lakin… Memura çizilen çizgi bakanlara parti yöneticilerine, seçilmişlere nasıl çizilecek

Gerçekten BYLOCK’ta Ekrem Dumanlı'ya, "Abi bırakın kaçsın. Gebertmeyin sağ da almayın başa bela olur" diye yazan iktidar vekili var mı

15 Temmuz gecesi, en yakın “Güvenli yere” sığınan Bakan kim

Şehir merkezinden köyde bağ evine kaçırılan üst düzey var mı

***

Özellikle kabinede… Süleyman Soylu gibi kimileri 15 Temmuz sabahına kadar canhıraş mücadele verirken, TRT’yi korurken, kimler ne yapıyordu

Parti yöneticileri o geceyi, kiminle nasıl geçirdi

Siyasette sorular böyle. Temizlik, temizlik de bu nasıl yapılacak

Bir muhtemel seçim yapılmadan bu nasıl mümkün olacak Anlayacağınız yakında seçimi konuşmaya başlar mıyız, ne dersiniz

HİNDİYİ ÇALANI CEZALANDIRACAKTIK!

Bir gün yaşlı bir bedevinin hindisi çalınır. Bedevi oğlunu çağırır:

“Çabuk, bu hindiyi çalanı bul ve en ağır şekilde cezalandır.” der.

“Eğer bulamazsan başımıza büyük felaketler gelir.’ diye de ekler.

Oğlu güler: “Baba delirdin mi Bir hindimiz çalındı diye başımıza ne felaket gelecek”

Baba bedevi kızar: “Hindi önemli olmayabilir ama çalınmış olması önemli. Dediğimi yap, hindiyi çalanı bul ve cezalandır.” Bedevinin oğlu, babasını ciddiye almaz… Hiçbir şey yapmaz.

Yapmaz ama belirli aralıklarla Bedevinin devesi, en kıymetli Arap atı çalınır. Ancak Bedevi her seferinde oğluna “Sen Hindiyi çalanı buldun mu” diye sorar.

Oğlu ise her defasında; “Baba deve gitti, at gitti, sen hâlâ hindi diyorsun” der. Ne ki ne deveyi, ne de atı çalan bulunur. En sonunda her şeyleri çalınır.

***

Baba deliye döner, “Sana demiştim hindiyi çalanı bul diye. Hindimizi çalabileceklerini görünce her şeyimizi alabileceklerini gördüler ve her şeyimizi kaybettik” der...

Mesele hindiyi, soruları çalarken gereğini yapmaktaydı. Lakin şimdi bu millet düşmanı beyinleri yıkanmış Amerikancı darbeciler ve işbirlikçileri ibreti alem için en ağır şekilde cezalandırılmaz, yaptıkları burunlarından getirilmez ise, yarınlarda daha kötülerini bekleyin... Hindiyi çalana en ağır ceza!

SIZINTIYLA GELEN VEKİLLER!

Geçtiğimiz 7 Haziran’da Konya’da seçim listesine paralel bir hanım vekil giriyor. Son dakikada fark ediliyor. Kadın aranıyor ki kendisi gelip, seçim listesinden istifa dilekçesi versin. Ancak kadın aday, telefonunu kapatıp yurtdışına çıkıyor. Ulaşılamıyor. Öyle ki Hanımefendi, aday tanıtımına bile gelmiyor. Sonunda vekil seçiliyor.

Ta ki 1 Kasım’da yanlışlık düzeltiliyor. Listeye konmuyor. Şimdi kulislerdeki soru şu: Acaba Sızıntı okumuşlardan kaç milletvekili 1 Kasım’da listelere sızdı.

“O BİR STRATEJİST!”

Demirel, Özal, Ecevit, Türkeş, Erdoğan… Herkeslerin “Aldanmaktan” memnun oldukları zamanlardır…

Siyasette, bürokraside, orduda… Devletin kapılarının “Elden geldiğince” cemaate açıldığı yıllardır! Sene 2007’dir. Yer Ankara’dır. ESAM’ın, bir Uluslar arası Organizasyonunun planlama toplantısı yapılmaktadır.

Gruptan bir tanesi, “Fetullah Hoca…” diyecek olur.

Erbakan Hoca, tarihi bir müdahalede bulunur.

“Hoca değil, O bir Stratejist!” diye düzeltir…

BAKANDAN BAKANA FETÖ RİCASI!

Sesi FETÖ’ye, ABD’ye karşı en fazla çıkan bir bakan.

Bir başka Bakanı arıyor. FETÖ’den görevden alınan memur hanımefendiyi göreve iade ettiriyor. Meğerse Hanımefendi, kendi seçim bölgesinden bir belediye başkanının kızıymış.

İyi de, “Devreye sokacak bir Bakan” bulamayanlar ne yapacak

“YERİMİZİ NİYE BELLİ EDİYORSUNUZ”

Türk Jetleri, tarihinin en talihsiz uçuşu için havada.  Millet meydanlara dökülmüş. Başta Emniyet, ardından  darbecilere karşı olan TSK mensupları bulundukları yerden mukavemet ediyor, karşı koyuyor.

O da ne! İktidarın, Partinin etkin bir ismi… Halkıyla meydanlara çıkıp, teşkilata cesaret vereceğine ne dese iyi:

Çevresindeki mukavemette bulunanlara fırça atıyor.

“Niye yerimizi belli ediyorsunuz”

ÜST AKIL MI, MİLLİ AKIL MI

Sayın Devlet Bahçeli, çağrı yaptı. Tehlike büyük. Üst akla, milli akılla cevap verilmeli diye. Bizce de öyle. Bakalım, “Üst Akla” Türkiye’nin “Temiz, milli aklının” cevabı nasıl olacak Çünkü bunlar, Milli Akıl ve Milli Ataktan, güçten, kuvvetten başka bir şeyden anlamıyorlar.

BYLOCK’TA AĞA TAKILAN BÜYÜK BELEDİYE BALIĞI KİM

SoruYORUM Bazı büyükşehir başkanlarının, FETÖ’ye karşı 15 Temmuz’dan sonra bu kadar canhıraş mücadeleye girmesi... Acaba kendilerinin veya çocuklarının yazışmalarının BYLOCK’da deşifre edilmesinden midir”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim