• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 9°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 10°C Ankara
    • 13°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

"Milletin Duygularıyla Ve Umutlarıyla Oynayarak..."

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Tepecik Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışına katıldı. Açılış sonrası Büyükçekmeceliler ile buluşan Topbaş, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaş...
Milletin Duygularıyla Ve Umutlarıyla Oynayarak...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Tepecik Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışına katıldı. Açılış sonrası Büyükçekmeceliler ile buluşan Topbaş, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Ak Parti tarafından Tepecik Mahallesine kurulan Seçim İrtibat Bürosunun açılışına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş katıldı. Açılışa katılan vatandaşlar Topbaş’a sevgi gösterilerinde bulundu. Açılışta vatandaşlarla birebir ilgilenen Topbaş, gençlerle fotoğraf çektirdi. Açılışta konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Maalesef geçmişte bu şehirde ve Türkiye’de bazı şeyler kadermiş gibi zannettirildi. Su istasyonları kurdular, çöpten geçilmeyen bir İstanbul vardı. Ama Sayın cumhurbaşkanımızın belediye başkanlığıyla başlayan bir yerel yönetim belediyecilik anlayışıyla hamdolsun Türkiye’de ve İstanbul’da çok şeyler değişti” dedi.

“YILLARCA KADERMİŞ GİBİ İSTANBUL’DA SUSSUZLUK YAŞANMIŞTI”

Su arıtma tesislerinde suları arıtarak denize göndereceklerini söyleyen Topbaş, “Sifonu çektiğiniz zaman banyoların veya mutfakların giderleri orada bahçe sulayacak şekilde temizleyerek denize göndereceğiz. Geçmişte maalesef geldiği gibi denize gitmiyordu. İstanbul’un her yerinde böyleydi hatta ırmaklar dereler kirlenmişti. Onlarla sebzeler meyveler sulanıyor yine İstanbullulara veya başka insanlarımıza gidiyordu. Geçmişte bir kadermiş gibi İstanbul’da bir susuzluk yaşandı” diye konuştu.

“İSTİKRARLI BİR YÖNETİM OLDUĞU İÇİN BAŞARILIYIZ”

Türkiye’de ki istikrarlı yönetimin olması başarıyı yanında getirdi diyen Topbaş, “Bu gün Türkiye’nin geldiği nokta başarılı bir seviyeyse ve daha da yapacak çok işimiz varsa bu istikrarlı yönetimlerden kaynaklanmaktadır. İstikrar olduğu için başarılı oluyoruz. Geçmişte tüp kuyruklarını hatırlayın, tüp bulmak ganimet bulmak gibiydi paranız olsa da tüp bulamıyordunuz, margarin bulamıyorduk biz İstanbul’da o günleri yaşadık” şeklinde konuştu.

“MİLLETİN DUYGULARIYLA VE UMUTLARIYLA OYNAYARAK YILLARCA SİYASET YAPTILAR”

Muhalefetin yoksullukla ilgili yaptığı açıklamalara değinen Topbaş, “Bu kadar maharetleri varsa yoksulluğu ortadan kaldıracağız ve yoksulluk diye bir şey kalmayacak diyorlar. Biz bunu söyleyenleri ve söyleyeni Birleşmiş Milletlere davet edelim. Gelsinler dünyada ki yoksulluğu kaldırsınlar. Bu gün dünyanın her yerinde yoksulluk var. Nasıl kaldıracaksa gelsin Birleşmiş Milletlere ben davet edeyim de başkanda görevlendirsin ve onlarda Afrika’da, Latin Amerika’da ki yoksullukları kaldırsın da bizlere maharetlerini göstersin. Maalesef değerli kardeşlerim milletin umutlarıyla ve duygularıyla oynayarak yıllarca siyaset yaptılar. Farklı farklı siyasi söylemler ortaya koydular ve korkuttular insanı siyaset yaptılar. Ayakları yere basan samimi bir siyaset yapmadılar” ifadelerini kullandı.

“BANA GÜVENDİKLERİ İÇİN VE SÖZÜMÜ YERDE BIRAKMADIĞIM VE İSTANBUL HALKI BANA ‘AĞABEY’ DEDİ”

İstanbul halkı bana güvendiği için Ağabey dediğini söyleyen Topbaş, “Bu gün bana İstanbul halkı Ağabey unvanını verdilerse bu bana güvendiklerini gösterir. Sözümüze güvendikleri içindir. Notere gittiğimiz için değil sözümüze güvendikleri için bana Ağabey dediler. Kadir Topbaş bir şey söylüyorsa mutlaka yerine getirir diyebildikleri için bana Ağabey dediler. Ben babamdan ve dedemden onların yönetim tarzının nasıl ızdırap verdiğini biliyorum. Ancak halkımda ayakları yere basarak samimi bir siyaset yaparlarsa, yapılan güzel şeylere evet doğrudur der ve yanlışlarında karşısında dururlarsa daha iyi bir güven duygusu gelişir” diye konuştu.

“BÜYÜKÇEKMECE HALKIYLA SOHBET EDEREK HERKESE KARANFİL DAĞITTI”

Açılış sonrası Büyükçekmece sahiline giderek vatandaşlarla bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, halkın yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılaştı. Vatandaşların yanında yürüyerek birebir sohbet eden Topbaş, herkesin sorunlarını dinleyip onlara karanfil hediye etti. Ulaşamadığı vatandaşlara ise Topbaş, karanfili atarak neşeli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim