• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:31Güneş 06:06Öğle 13:07İkindi 16:54Akşam 19:59Yatsı 21:28
    • 19°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9645.02 -0.50
  • Altın: 2412.895 -0.86
  • Dolar: 32.5807 0.29
  • Euro: 34.7809 0.31

"Millet Ne Derse Biz Onu Yaparız"

Başbakan Davutoğlu, “Birileri Diyaneti kaldırmak ister, birileri kapatmak ister. Siz izin verir misiniz? Biz paralel çetelerle, işbirlikçilerle, yalancı milliyetçilerle sahtekar yaklaşımlarla değil;...
Millet Ne Derse Biz Onu Yaparız

Başbakan Davutoğlu, “Birileri Diyaneti kaldırmak ister, birileri kapatmak ister. Siz izin verir misiniz? Biz paralel çetelerle, işbirlikçilerle, yalancı milliyetçilerle sahtekar yaklaşımlarla değil; milletle yürürüz” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Burdur mitinginin ardından Başbakanlık otobüsü ile Bucak ilçesine geçti. Başbakan Davutoğlu, otobüsten eşi Sare Davutoğlu ile birlikte kalabalığı selamladı. Davutoğlu, saat 20.30 sırasında otobüs üzerinden Bucak halkına hitap etti. Davutoğlu, konuşmasına devam ederken eşi Sare Davutoğlu da yanından ayrılmadı. Havanın karanlık olmasına karşın Bucaklıların Başbakan Ahmet Davutoğlu’na gösterdikleri ilgi yoğun oldu.

‘Bucak Seninle Gurur Duyuyor’ sloganları eşliğinde konuşmasına başlayan Davutoğlu, “Hepinize selam olsun. Bucak’ın eski adıyla Oğuzhan’ın diyarı Bucaklılara selam olsun. Yiğit Bucaklılar bir selamımızla bu meydanı doldurdunuz. Bir de planlı gelsek Burdur ile Bucak arası kaynıyor olacaktı. Siyasi parti liderleri bu manzarayı görsün de millet ile devletin halk ile siyasi hareketin liderinin nasıl buluştuğunu görsünler. Bizde hiçbir yapaylık yoktur. Bucak her zaman gönlümüzdedir” diye konuştu.

İLK İLÇE MİTİNGİ

Bugün 30’uncu mitingini gerçekleştirdiğini aktaran Davutoğlu, “Bir ilçede ilk defa miting yapıyorum. Bucak farkı fark edin, Bucak’ın farkını kıymetini bilin. Ankara’da taksici esnafıyla bir araya geldik, engellilerle buluştuk. Birçok devlet işiyle ilgilendik. Sonra Isparta ve Burdur mitinglerini yaptık. Olabilir ki yorgunluk olur mu diye düşünen çıkar. Bucak çağırınca yorgunluk olur mu? Bucak bağrına basınca yorgunluk olur mu. Allah Bucaklılardan, Oğuz boylarından , gardaşım Türkmen yiğitlerinden razı olsun. Geçen hafta Süleyman Şah’ın huzuruna vardık. Herkes Süleyman Şahı biliyor Ertuğrul Gazi’nin babası. Biz Horasan erenlerinden geldik bu Toroslara konduk. Buraya Hoca Ahmet Yesevi’nin irfanını ahlakını getirdik. Büyük devletler kurduk. Selçukluyu,Osmanlıyı kurduk. Şimdide Türkiye Cumhuriyeti’ni bir cihan devleti yapmaya yürüyoruz. Bucaklılar, yanımızda mısınız. Beraber omuz omuza verip yeni Türkiye’yi inşa edecek miyiz” şeklinde konuştu.

"AK PARTİ’NİN RUHU"

Bucaklıların çalışkan olduğunu dile getiren Davutoğlu, “7 Haziran’a kadar çalışacak mıyız. Yörük Tükmen beyine, Oğuz boylarından güçlü destek verecek misiniz. Çağrı budur. Herkes duysun. Ak Parti hareketi sıradan, konjonktürel bir hareket değildir. Özünde Malazgirt ruhu , İstanbul’un fethi ruhu, Çanakkale vardır, İstiklal Harbi, İstiklal Marşı vardır. Milletvekilli olarak Ankara’ya Mehmet Akif Ersoy’u gönderdiniz. İstiklal Marşı’nın yazarını gönderen Bucaklılar, mesaj veriyorlar, biz bütün vatan işgali olsa dahi bir yiğit arandığında Bucaklı, buradadır dediniz. İstikbalimizi tekrar yüceltmeye var mısınız.Artık güçlü bir Türkiye var. 2002’deki Türkiye yok” diye konuştu.

"MİLLETLE YÜRÜRÜZ"

Konuşması sık sık, ‘Dik Dur Eğilme Bucak Seninle’ sloganlarıyla kesilen Davutoğlu, “Bucaklılar,Toroslardan ilham almış biri, Toroslar gibi başı dik biri Oğuz boylarından gelen birisi boyun eğer mi? Arkamızda Bucak, Burdur varsa önümüzde Toroslar varsa cihana meydan okuruz. Birileri Diyaneti kaldırmak ister, birileri kapatmak ister. Siz izin verir misiniz? Milletle buluşmak budur, millet ne derse biz onu yaparız. Biz paralel çetelerle, işbirlikçilerle, yalancı milliyetçilerle sahtekar yaklaşımlarla değil; milletle yürürüz. Son 12 yıl içinde milli birlik ve beraberliğimizi takip ettik. Devletimizi kudretli ve şefkatli kıldık. 12 yıl önce IMF kapısında borç bekleyen Türkiye’yi kurtaran kim AK Parti. Kendi silah ve savaş uçaklarımızı, gemilerimizi yapıyoruz. O al bayrağı dünyanın her yerinde dalgalandıran kim, bunu buraya gelecek herkese anlatın. Bizler kınayan kınamasından korkmadan, tuzaklardan korkmadan yılmadan yolumuza devam edeceğiz. Türkiye’yi yücelteceğiz. Bu yolda beraber miyiz?”dedi.

Bucak’tan 3 milletvekili için destek isteyen Davutoğlu, yeni Organize sanayi bölgesi ve üretilen mermerin Bucak’ta işletilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Davutoğlu, ardından helikopterle, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı’nın yapılacağı Antalya’nın Belek Turizm Merkezi’ne hareket etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim