• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:44Güneş 06:16Öğle 13:09İkindi 16:52Akşam 19:52Yatsı 21:18
    • 19°C Kocaeli
    • 22°C İstanbul
    • 19°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9548.09 -1.36
  • Altın: 2496.489 0.51
  • Dolar: 32.4892 0.31
  • Euro: 34.5548 0.17

MHP'DEN GAZETECİLERE PLAKET

MHP Gebze İlçe Teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle hazırlanan ancak o dönem için verilemeyen teşekkür plaketlerini basın mensuplarına taktim etti.
MHP'DEN GAZETECİLERE PLAKET

Programda bir de basın açıklaması yapan Taşdemir şunları söyledi;

“Ülke olarak çok zor bir dönemden geçmekteyiz. Ülkemiz maalesef AKP’nin uyguladığı yanlış iç ve dış açılım politikalarından dolayı adeta Ortadoğu ülkesine dönüşmüştür. Sınır komşularımızla yaşanan sorunlar ve anlaşmazlıklar, sınırlarımızdan kimin girip çıktığı bilinmemekte, adeta yol geçen hanı olmuş, içeride istihbarat zaafiyetleri ve tedbirsizlikleri dolayısyla her gün onlarca şehit verir duruma getirildik. Ülkemizin Güneydoğusu’nda adeta savaş yapılmakta, kazılan hendekler, ilan edilen özerk bölgeler.
Ankara’nın kalbinde 10 Ekim 2015 günü Ankara tren garında 102 vatandaşımız, şimdi de TBMM’ye çok yakın bir yerde 28 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Mehmetçiklerimiz ve polislerimiz hergün şehit olmakta, albayrağa sarılı gelen asker ve polislerimiz cennet vatanın her köşesinde ağıtlar yakılarak defin edilmektedir.


İşte en çok ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğimizdir. İktidar süslü nutuklar atmaktan vaçgeçmeli, yapılmış olan eksikleri ve aksaklıkları giderip hainlere fırsat vermemelidir. Şahsi ikbal ve taleplerden vazgeçilmeli, gündemimizde sadece milletimizin huzuru, güvenliği ve devletimizin bekası için ne gerekiyorsa yapılmalıdır.


Türkiye Cumhuriyeti zalimlerin, insanımızın canına kasteden alçakların, iç ve dış mihrakların oyununu bozacak güç ve kudrettedeir. Kim ne yaparsa yapsın, dışarıdaki ve içerdeki yerli işbirlikçiler de şunu iyi anlasınlar ki MHP var oldukça büyük Türk milletiyle el ele vererek her türlü oyunu bozarak, boyun eğmeyecek, asla teslim olmayacaktır.


İktidar aklını başına almalı terörle mücadeleyi içeride ve dışarıda kararlılıkla sürdürmelidir. Biz teröre karşı verilen mücadlede sonuna kadar devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu sebeple hayatlarını kaybeden şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Allah bin yıllık kardeşliğimizi bozmak isteyen iç ve dış mihraklara fırsat vermesin. Birliğimiz daim olsun.”


ÜNLÜ: VATANDAŞIMIZ MHP’Yİ BUNDAN SONRA DAHA İYİ ANLAYACAK


Daha sonra soruları cevaplayan İl Başkanı Aydın Ünlü, Ankara’dan yeni geldiğini belirterek, “Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.  Genel başkanımızı ziyaret ettik. Gelişmeleri çok yakından takip ediyoruz. Genel başkanımızın söyledikleri ne yazık ki hepsi birer birer çıkıyor. Bugünleri önceden görmüş ve söylemişiz ama vatandaşlarımızı inandıramamışız. Ama inanıyoruz ki vatandaşlarımız bundan sonra MHP’yi daha iyi anlayacak. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir. Türk milleti hep beraber bu sıkıntılı durumu atlatacaktır.”


GEBZE’NİN İL OLMASINA DESTEK VERECEĞİZ


Gebze’nin il olması hakkında da görüşlerini açıklayan Ünlü, “Gebze’nin 3. köprünün yapılmasıyla birlikte yeri daha da netleşecek. 3. köprü Gebze’yi daha cazip bir merkez yapacaktır. Gebze’de il olmak için gerekli şartlar oluşmuştur. 700 bin nüfuslu  Gebze bölgesinin il olması, hatta büyükşehir olabilmesi için MHP olarak destek vereceğiz. Gebze büyükşehir olmayı fazlasıyla haketmiş bulunmaktadır” dedi.

 

dha_0822.jpgdha_0886.jpgdha_0879.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim