• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 22°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9051.7 2.78
  • Altın: 2298.243 0.98
  • Dolar: 32.3127 0.19
  • Euro: 35.0935 -0.01

Mhp İstanbul Adaylarını Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Aday Tanıtım Toplantısı’yla 88 milletvekili adayını tanıttı. İstanbul 2. Bölge 1. sıra Milletvekili Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, yurt dışında olması nedeniyle...
Mhp İstanbul Adaylarını Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Aday Tanıtım Toplantısı’yla 88 milletvekili adayını tanıttı. İstanbul 2. Bölge 1. sıra Milletvekili Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, yurt dışında olması nedeniyle toplantıya katılamadı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul milletvekili adaylarını tanıttı. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısına adayların tamamına yakını katılırken İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, yurt dışında olması nedeniyle katılmadı. Partililerin yoğun katılım gösterdiği aday tanıtım toplantısında ilginç görüntüler ortaya çıktı. Adaylar Tek tek ismi okunarak sahneye çağrılırken İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Yılmaz sahneye 3 çocuğuyla birlikte çıkarak partililerini selamladı.

Tanıtım toplantısında konuşan il başkanı Mehmet Karakaş, Türkiye ve İstanbul’un MHP’ye ihtiyacı olduğunu belirterek, “Bizim İstanbul için yapacaklarımız vardır. İstanbul için söyleyecek sözümüz vardır. Sözde soykırım iftiralarını atanlara İstanbul’dan kesif bir itirazımız vardır. Kim hangi dalgalara yelken açarsa açsın, kim zulme dost zalime ortak olursa olsun. Geçmişimize soykırım yalanı sürenlere müsamaha göstermemiz olanaksızdır. Türkiye’nin Milliyetçi Hareket Partisi’nden başka çaresi kalmamıştır. İstanbul’un Milliyetçi Hareket Partisi’nden başka çıkışı yoktur. Fitneleri aşacağız, fesatları parçalayacağız. Tıpkı dalgalı denizde yol gösteren kutup yıldızı gibi milli ufuklarda parçalayacağız. Çileye talibiz. Meşakkate razıyız. İktidara mızrak gibi ulaşacağız. Sadece siyasette değil kültürde ekonomide teknolojide sanatta sporda kısacası bir medeniyet için ihtiyaç olan her alanda umut olacağız. Umut uyandıracağız. Yetişmiş kadrolarımız vardır. Engin tecrübelerimiz vardır. İnancımız ve sadakatimiz vardır. Türkiye’yi muhteşem bir şekilde yönetecek aklın, sağduyunun olgunluğun birikimin ve engin bilginin kaynağı bir liderimiz vardır” diye konuştu.

Mehmet Karakaş’ın konuşması sonrasında isimleri tek tek okunan adaylar sahneye çıkarak partilileri selamladı. Toplantı sonrasında adaylar MHP’nin CHP’nin Ermeni kökenli milletvekili adaylı Selina Özuzun Doğan ile Başbakanlık Baş Danışmanı Ethem Mahçupyan’ın sözde Ermeni Soykırımını destekleyen açıklamalarına tepki amacıyla imza kampanyası başlattı. Adaylar kampanyaya destek verdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili ve MHP İstanbul Milletvekili Adayı Meral Akşener, kampanyaya katıldı.

Daha sonra açıklama yapan Akşener, “Milliyetçi Hareket Partisi toplumun tüm kesimini temsil eden ve en önemlisi her birinin kendine ait kişisel başarı hikayesi olan adaylarla milletimizin karşısına çıktı. Bunun anlamı şudur; tek başına iktidara odaklıyız. Ülkeyi, ülkemizi yönetmeye hazırız” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim