• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9090.76 0.12
  • Altın: 2324.847 0.78
  • Dolar: 32.37 0.12
  • Euro: 34.967 -0.31

MHP Çayırova'da bir araya geldi

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, dün Çayırova’da 12 ilçe ve il kadın kolları başkanı ile gazetecilerin karşısına geçti. Ünlü buradaki konuşmasında MHP olarak terörle mücadele kapsamında herkese inat hükümetin yanında olduklarının altını çizdi.
MHP Çayırova'da bir araya geldi

MHP’deki aylık ilçe başkanları toplantısı, Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. İl Başkanı Aydın Ünlü öncülüğündeki 12 ilçe başkanı Çayırova’da buluştu. Yenen yemeğin ardından ilk olarak söze Yunus Emre Düzdaban başladı. Düzdaban göreve geldikleri günden beri yapılan çalışmalar hakkında kısa bir konuşma yaparak sözü İl Başkanı Ünlü’ye bıraktı. Ünlü yaptığı konuşmasında terörle mücadele de MHP’nin devletin ve hükümetin yanında olduğunun altını özellikle çizdi. MHP’nin yükselişte olduğunu ve halkın ilgisinin arttığını dile getirerek Meral Akşenir’in partisi İYİ’ye de hafif bir gönderme de bulundu. Yapılan açıklamaların ardından Ünlü ve ekibi basına kapalı toplantıya geçti.

MHP ÇAYIROVA DİMDİK AYAKTA
Açılış konuşmasını MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban yaptı. Düzdaban; “Yaklaşık 8 aydır ilçe başkanlık görevine geldik. Göreve gelir gelmez ivedilikle referandumla alakalı çalışmalara başladık. Çayırova’nın dört bir köşesine programlar düzenledik. Akabinde 2 bin kişilik iftar yemeğimizi verdik. Çayırova ve teşkilatımız için halen çalışmaya devam ediyoruz. Öte yandan kadın kollarımıza, 9 mahallemize, Etkili Sandık Görevlisi (ESG) çalışmamızı başlatıyoruz. Bildiğiniz üzere 2019 hem yerel hem genel hem de başkanlık seçimlerimiz var. Çayırova MHP’nin dimdik ayakta ve seçimlere hazır olduğunun bilinmesini istiyorum. Cümlelerimi fazla uzatmadan sayın il başkanımıza sözü vereceğiz, kendisi zaten yerel ve genel konularda bizleri bilgilendirecektir. Katılımızdan dolayı herkese teşekkür ederim” diye aktardı.

ÜLKÜCÜLER DEVLETİN YANINDA
Daha Sonra MHP İl başkanı Aydın Ünlü konuştu. Ünlü sözlerinde; “MHP yarım asırlık kurumsal ve güçlü bir siyasi parti. Her zaman söylediğimiz gibi ülkemiz hassas bir süreçten geçiyor. Bugün 8 şehidimiz var, 8 vatan evladı bugün teröristler tarafından vuruldu, 8 eve ateş düştü, yüreklerimiz parçalandı. MHP olarak şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı diliyoruz. Biz sayın genel başkanımızın dediği gibi şunu söylüyoruz; ne yaparlarsa yapsınlar bu milletin birlik ve beraberliğini bozamayacaklar. Fakat buna karşılık, bu birliktelik ruhunu yıkmak isteyen küresel veya küresel güçlere taşeronluk yapanların ülkemizde cirit attıklarını görmekteyiz. İşte bu güruha karşı inatla terörle mücadele de hem devletin hem de hükümetin yanında olmaya devam edeceğiz. Ülkücüler, Türk milliyetçileri yani bizler var olduğumuz ve sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli genel merkez binamızda oturmaya devam ettiği sürece bu güçlerin bir tanesi bile Türkiye’deki emellerine ulaşamayacaktır” cümlelerini kullandı. Ünlü şöyle devam etti;

HANGİ PARTİYİ KURARSA KURSUNLAR…
“Onun için bizler, ülkücü camia bugün burada 12 ilçe başkanımızla istişare yapmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. İnanıyorum ki bu istişareler sonrası 2019’a daha güçlü, liderini anlayan, lideriyle beraber olan ve liderinin elini kuvvetlendiren bir MHP olacaktır. Derdimiz yemek değil, derdimiz Milliyetçi Hareket Partisi’ni bir kat daha yukarıya taşımaktır. Derdimiz MHP’yi yerel ve genel seçimlerde nasıl başarılı kılarız, bunun gayreti içindeyiz. Kim ne yaparsa yapsın, hangi partiyi kürarlarla kursunlar, içimizdeki bizden olmayan kimleri alırlarsa alsınlar MHP’nin yükselişinin önüne geçemeyecekler. Moraliniz yüksek olsun, biz var olduğu sürece, genel başkanımız o koltukta oturduğu sürece, ülkücüler milletin yanında durduğu sürece hem MHP hem de devletimiz kazanacak. Biz bunun için var olmuşuz, bunun için ülkücüyüz, Allah bunun için bize bu misyonu yüklemiş” diye bitirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim