• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 17°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9077.87 -0.02
  • Altın: 2324.868 0.78
  • Dolar: 32.3729 0.13
  • Euro: 34.9747 -0.33

Meteorolojiden Uyarı Üstüne Uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden, bugün birçok il için kuvvetli yağış uyarısı geldi.
Meteorolojiden Uyarı Üstüne Uyarı!

Yağışların; Marmara’nın doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik, Balıkesir'in doğusu), İç Ege (Afyonkarahisar, Kütahya, Denizli ve İzmir'in kuzeyi), Göller Yöresi (Isparta ve Burdur), İç Anadolu'nun kuzey ve batısı (Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Konya, Aksaray, Kırşehir, Nevşehir, Sivas, Kayseri), Batı Karadeniz'in iç ve batı kesimleri (Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu, Zonguldak) ile Trabzon, Rize ve Gümüşhane çevrelerinin yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (su baskını, yıldırım vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bugün bölgelere göre hava durumları şöyle olacak...


MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde bölge geneliyle, öğleden sonra doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde bölgenin doğusunda (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik, Balıkesir'in doğusu) yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olması bekleniyor.

İstanbul'da havanın, parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EGE

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin kuzey ve iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor. Yağışların; sabah saatleinde İzmir'in kuzeyi ve Kütahya'da, öğle saatlerindeyse Denizli ve Afyonkarahisar çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde Isparta ile öğle saatlerinde bölgenin batısının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Göller Yöresi'nde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Ankara, Çankırı, Kırıkkale ve Konya'da, akşam saatlerinden itibarense Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Kayseri çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BATI KARADENİZ 

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin gece saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor. Yağışların; sabah saatlerinde Zonguldak, Bolu ve Düzce, öğle saatlerinde Bolu, Düzce, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ

Parçalı zamanla çok bulutlu, Orta Karadeniz ile akşam saatlerinden itibaren bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Giresun, Trabzon ve Gümüşhane çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Erzincan ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEY DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim