• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 13°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9479.47 -0.47
  • Altın: 2503.351 0.78
  • Dolar: 32.5935 0.13
  • Euro: 34.7997 0.10

Merkezimiz Gebze

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan bugün Gebze İlçe binasında 7 Haziran seçimleri öncesi değerlendirme yaptı.
Merkezimiz Gebze

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe binasında düzenlene basın toplantısını MHP İl Başknı Aydın Ünlü,İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve çok sayıda partili katıldı.

TÜRKKAN,“MERKEZ ÜSSÜM GEBZE”

Düzenlenen programa göre ay sonunda kadar bütün ilçeleri dolaştık diye konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Ay sonundan itibaren artık milletvekilleri kendi önem verdikleri kendilerinin daha rahat mesaj verebildikleri bölgelere göre çalışma yapacaklar. Ben 7 Haziran gününe kadar zamanımın çok önemli bir kısmını Gebze’de geçireceğim. Aynı zamanda arada programlar olduğunda diğer ilçelere de gideceğim. Ama merkez üssüm Gebze.2007’den itibaren Gebze’nin bize yüklediği o misyonu sırtımıza ve iliklerimize kadar hissediyoruz. Gebze’yi şuana kadar en çok dillendiren ve en çok konuşan Milletvekili olarak bu misyonumuzu devam ettirmek için Gebzelilerden yeki isteyeceğiz” dedi.

GEBZE’YE ÖVGÜ YAĞMURU!

Biz 2007 yılında seçime girdiğimizde Gebze adayı dediklerinde bizlere varoştan gelen Milletvekilleri Adayı muamelesi yapmışlardı diye vurgu yapan Türkkan, “Gebze’nin ı güne kadar biz Kocaeli siyasetinde bir ağırlığı olamamıştı. Malesef üzülerek beyan ediyorum. Allah rahmet eylesin Alaattin Abı’nın dışında Gebze’de ciddi bir şey olmamıştı. Ama biz o dönemler şunu söyledik. Bundan böyle Kocaeli’nde siyaset Gebzesiz asla konuşulmaz. Gebze’nin nefesini ensenizde hissedeceksiniz. Eğer bu bölgeyi yanına almayan siyasi hareket varsa Kocaeli’nde başarılı olma şansı yok. Bu dediğimiz noktadan bir ileri geçtik. Bundan böyle gerek nüfustaki kesafetiyle yoğunluğuyla gerek meclisteki ağırlığıyla Gebze Kocaeli siyasetinin lideri durumundadır” diye konuştu.

“DİĞER ADAYLARA GÖRE ŞANSIM VAR”

7 Haziran günü bizim Milletvekilliğimizin son günü diye konuşan Lütfü Türkkan, “O gün ki tarihe kadar bize Gebze’den ciddi anlamda destek veren bütün sivil toplum kuruluşlarına onarlın başkanlarına ve yöneticilerine, muhtarlara, bizimle beraber bu sahada toz yutan değerli mesai arkadaşım teşkilat mensubu kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hakikaten 4 yıl başarılı bir dönem geçirdik.7 Haziran seçimlerine kadar teknolojinin bütün imkânlarından faydalanacağız. Buna sosyal medya’da dahil. Sokakta bizim ulaşabileceğimiz insan sayısı belli. Ama benim diğer adaylara göre şansım var. Ben 4 senedir Gebze’nin sokakları ve köyündeyim. Buradaki insanlarla bir geçmişim var. Sıkıntısı olduğundan ilk arayan adamım ben. Adalet Kalkınma Partili olan bir muhtar bile beni arıyor. Biliyorlar Lütfü Türkkan bu meselenin üzerine giderse çözülür” diye açıkladı.

"PÜFÜRENLERE CEVAP"

Milliyetçi Hareket Partisinin sandık rakamları ile ilgili açıklama yapan Türkkan,”Bizim sadece Kocaeli’nde müşahitlerle beraber sandık görevli sayımız 9 Bin 813 kişi.3 Bin 201 sandığımız var. Her sandıkta iki görevlimiz bir asil bir yedek aynı zamanda birde müşahidimiz var. Buna gönüllü teşkilatlarımızdan o gün sandığın başında duracak olan arkadaşlarımız hariç. Dolayısıyla özellikle burada Türkiye’de bütün MHP’nin sandık görevli sayısı 3 Bin imiş diye püfürenlere cevabını ben Kocaeli’nden veriyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim