• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 19°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 24°C Ankara
    • 22°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Medicalpark’tan şikayetler bitmiyor

Medicalpark Gebze hastanesi iddialara göre yeni bir skandala imza attı. Yurtdışından bayram ziyareti için Türkiye’ye gelen ve rahatsızlanan Ahmet Yıldız isimli bir vatandaş ve yakınları Medicalpark Hastanesi tarafından dolandırıldıklarını iddia ettiler.
Medicalpark’tan şikayetler bitmiyor

BAYRAM TATİLİ İÇİN TÜRKİYE’YE GELMİŞTİ

Kurban Bayramı’nda ülkesini ziyaret için Türkiye’ye gelen ve rahatsızlanan Ahmet Yıldız karnında ki ağrılar sebebi ile Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne gittiğini ve kendini burada kontrol eden Doktor Ozan Andaç Erbil'in kendisini Medicalpark Gebze'ye yönlendirdiğini iddia etti. Hasta yakınlarının gazetemize verdiği bilgilere göre, "Ahmet Yıldız isimli hasta 13.08.2019 Salı günü yüksek ateş ve mide ağrısı ile Fatih Devlet Hastanesi’nin acil polikliniğine gidiyor. Acil Serviste kendisine teşhis konulamayan hasta, Fatih Devlet Hastanesi Genel Cerrah Doktoru Ozan Andaç Erbil’e yönlendiriliyor. Hastanın yaşadığı sıkıntının safra kesesinden kaynaklandığını ve ameliyat olması gerektiğini aktaran Erbil, ameliyatı Fatih Devlet Hastanesinde yapamayacağını hasta onay verirse Medicalpark Hastanesi’nde ameliyat edeceğini hastaya bildiriyor. Medicalpark’ta ameliyat olan Ahmet Yıldız'ın yakınları doktor ve hastane tarafından dolandırıldığı iddia ederek şu açıklamada bulundular;

AMELİYAT İÇİN 5.000 TL İSTEDİ

“Genel Cerrah Doktoru Ozan Andaç Erbil, safra keseni almamız gerek, taş var diyor. Antibiyotik kullanımının geçici bir çözüm olacağını söyleyerek, ameliyat olmamızı tavsiye etti. Acıdan kurtulmak için hastamız ameliyata tamam dedi. Doktor Fatih Devlet Hastanesi’nden istifa ettiğini o nedenle ameliyatı özel bir hastanede yapabileceğini söylüyor. Gebze Medicalpark’ta ameliyat edeceğini söyleyen doktor, ameliyat karşılığı 5 bin TL alacağını, özel sağlık sigortası karşılamazsa bir miktarda hastaneye para verileceğini söylüyor. Daha sonra hasta Medicalpark’ta Doktor Bahattin Toptaş’a yönlendiriliyor. Doktor Bahattin Toptaş ile görüştükten sonra hastanın yatış işlemleri hemen yapılıyor. Yurt dışında sigortalı olduğunu söyleyen hasta ameliyatı sigortadan yaptırabilir miyiz diye sorduğunda doktor sigortadan yaptırmak istersen ödeyeceğin rakamın iki katına çıkacağını söylüyor.

MEDİCALPARK 2.500 TL AMELİYAT İÇİN PARA ALIYOR

Ameliyat için 5 bin TL Ozan Andaç Erbil’e, 2 bin 500 TL ise Medicalpark Hastanesine verileceği belirtiliyor. Ameliyatı olduktan sonra araştırmalar yapan hasta ameliyatın sigortadan yapıldığı zaman sadece 2 bin 500 TL hallolabileceğini öğreniyor. Bu olayın maddi boyutundan çok manevi boyutunun önemli olduğunu ve toplumdaki ön yargı ve hasta hakları acısından önemli bir konu olduğunu belirten hasta yakınları yetkilileri bu konuda göreve çağırıyoruz açıklamasında bulundular.

OZAN ANDAÇ ERBİL AMELİYATA GİRMEDİ

Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Medicalpark Hastane yönetimi "hastanın ameliyatının kendi hastanelerinde yapıldığını doğrularken, ameliyata doktor Ozan Andaç Erbil’in girmediğini ve hastane olarak sadece 2 bin 500 TL ödeme aldıklarını bu ödemenin de faturası hastaya gönderdiklerini" aktardılar.

AMELİYATA KATILDIM

Doktor Ozan Andaç Erbil ile yaptığımız görüşmede "ameliyata kendisininde girdiğini bu ameliyatların zor ameliyatlar olduğunu bu yüzden doktor Bahattin Toptaş’a ameliyat esnasında yardımcı ve destek olduğunu" dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim