• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 16°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 19°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Magder'den Görkemli Açılış

Marmara Gazeteciler Derneği Fikir Kulübü, iş adamları ve siyasetçilerin yoğun katılımıyla Gebze Adliye Caddesi’nde açıldı.
Magder'den Görkemli Açılış

8 ay önce kongresini yaparak yeni yönetimini belirleyen Marmara Gazeteciler Derneği’nin lokali Gebze Adliye Caddesi üzerinde açıldı. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, CHP Kocaeli Milletvekili M. Hilal Kaplan, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Milletvekili Adayları A. Müge Olşen, Cemalettin Kaflı, CHP Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan, Kemal Nişancı ilçe başkanları, STK temsilcileri, işadamları, bölge  gazetecileri ve çok sayıda konuk katılım sağladı.

Bölge basınına kalite gelmesi adına dernek yerinin kaçınılmaz olduğunu dile getiren MAGDER Başkanı Ahmet Oğuz,  “Marmara Gazeteciler Derneği yaklaşık 10 yıl önce Gebze’de Gebze Gazeteciler Derneği ismiyle kurulmuş, geçen süre içerisinde çeşitli eğitim ve sosyal faaliyetlerde bulunmuş Gebze’ye bağlı tüm beldelerin ilçe yapılmasından sonra Marmara Gazeteciler Derneği ismini almış onlarca meslektaşımızın üye olduğu bir dernektir. Dernek lokalimizin açılışından sonra yeni yönetimimiz ile birlikte meslektaşlarımız için eğitim ve sosyal faaliyetler düzenleyecek ve onların sorunları dile getireceğiz” dedi.

Marmara Gazeteciler Derneği’nin kurucu Başkanı Murat Dağdeviren yaptığı konuşmada; “Gebze’de yaklaşık 45 yıllık basın tarihi var. Basın tarihimizde Gebze’nin gelişimine büyük katkı sunmuştur. Gebze basını Gebze’nin yaşayan arşividir.   Ahmet Oğuz ve arkadaşları ellerini taşın altına koyarak bu güzel mekanı Gebze bölge basınına kazandırdı. Bundan böyle bizim ve tüm meslektaşlarımın vazifesi bu kuruma sahip çıkmaktır.

Açılışta konuşma yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise basının önemine vurgu yaparak, yerel yöneticiler olarak basına her zaman destek verdiklerini dile getirdi. Toltar’ın ardından konuşma yapan Gebze Bele1diye Başkanı Adnan Köşker ise şöyle konuştu; “Gebze’de basının ortak bir fikir kulübü haline gelmesi çok önemli. Gebze’ye yakışan bir derneğin oluşması bizleri mutlu etmiştir. Gebze ve Kocaeli’ye hayırlı olmasını diliyorum.”

Basının çok önemli olduğunu dile getiren Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan,” Bizim ulaşamadığımız, gözümüzün görmediği, kulağımızın duymadığı yerlerde, gözümüz, sesimiz ve kulağımız oluyor. Eksikliklerimizi basın tarafından öğreniyoruz. Arkadaşlarımıza iyi varsınız diyorum ve hayırlı olsun diyorum” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan da basınının önemine vurgu yaptı.  Kaplan, “Yerel basının ne kadar önemli olduğunu 4 yıllık vekilliğim süresince sizlerden öğrendim. Sizlerine sorunlarını dile getirmenin yanında objektif olmanızda bir o kadar önemlidir. Yerel basının ayakta durması için tüm yerel yöneticilerin destek vermesi gerekiyor. Kendi aranızdaki mesleki dayanışmanızı sağlamak anlamında MAGDER’in oluşması doğru bir karardır. Bu oluşumu destekliyorum ve umuyorum ki eksiklikleri giderme noktasında tüm Kocaeli’yi kapsayacak bir şekilde basını altıncı güç olarak yaşatmaya devam edersiniz” ifadesini kullandı. Açılışta bir diğer konuşmacı ise AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’de basının gücüne dikkat çekti. Şeker, basının tarafsız ve objektif olarak haberlerini yansıtmaları gerekir.

foto-(6).jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim