• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 19°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 24°C Ankara
    • 22°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

"Ligler Ertelenmesi Gerekiyorsa Ertelensin"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Karabükspor galibiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, “Daha kolay bir galibiyet bekliyorduk” dedi. Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe’nin uğradığı silahlı s...
Ligler Ertelenmesi Gerekiyorsa Ertelensin

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Karabükspor galibiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, “Daha kolay bir galibiyet bekliyorduk” dedi. Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe’nin uğradığı silahlı saldırı için ise, “Liglerin ertelenmesi gerekiyorsa ertelensin, durdurulsun. Bu olaylar son bulsun” yorumunu yaptı.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, sahadan 4-2’lik skorla galip ayrılmayı başardı. Bu sonuçla puanını 58’e çıkaran Aslan, liderlik koltuğundaki yerini korudu.

“DAHA KOLAY OLMASINI BEKLİYORDUK”

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Maça coşkulu başladık. Daha kolay olmasını bekliyorduk ama 3. golden sonra her zamanki gibi sıkıntı yaşadık. Oyuncularımı ve Karabükspor’u da tebrik ediyorum. Cesaretli futbol oynadılar” dedi.

“LİGLER ERTELENMESİ GEREKİYORSA ERTELENSİN”

Fenerbahçe’nin yaşadığı silahlı saldırıyı da değerlendiren Hamzaoğlu, “Dünkü olay hepimizi çok üzdü. Türk sporuna yapılmış bir darbedir. İnşallah altından düşündüğümüz kadar kötü şeyler çıkmaz. Eğer aracı durdurmasalardı çok daha acı tabloyla karşı karşıya kalınabilirdi. Ligler ertelenmesi gerekiyorsa ertelensin, durdurulsun. Bu olaylar son bulsun. Bugüne kadar yapılanlara, söylenenlere, her şeye dikkat etmemiz gerekiyor. Biraz daha öz eleştirimizi yapmamız lazım. Bu tür kötü olayları doğru düşünürsek birleştirici de olabilir. Sevgi ve saygıyla birbirimize yaklaşmamız lazım” diye konuştu

“DZEMAILI VE PANDEV BEKLENTİLERİ KARŞILAMIYOR”

Dzemaili ve Pandev ile ilgili gelen bir soruyu değerlendiren Hamzaoğlu, “İkisinde de problem yok ama beklediğim şeylere cevap verecek durumda değiller. Onları doğru şekilde kullanacağımız modeli uygulamamız lazım. Diğer oyuncular onların bir adım önünde. Sneijder ile Yasin ikilisi güzel organizasyonlar yapıyor” şeklinde konuştu.

KARDEMİR KARABÜKSPOR CEPHESİ

Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise, “Galatasaray’ı kutluyoruz. Maçın başlarında çok amatörce bir gol yedik. Buna rağmen takım demoralize olmadı, pes etmedi. Maç 3-2 oldu. Rakibin gardı düştüğünde, biz ataktaydık. Profesyonel maçlarda bireysel hatalar yapılırsa maç kazanılmaz. Oyunsal anlamda onlardan aşağı kalmadık. Bizimde 8-9 pozisyonumuz var. Ortada, dengeli, rakibi zora sokmuş bir takım olarak kaybettik. Fırsatları kaçırıyoruz. Karşımızda lig lideri var diye korkak oynamadık. 13 maçtır kazanamıyoruz. Ben antrenörlük hayatımda böyle bir seri yakalamadım. Kalan 8 maçta, 24 puan var. Oynayalım kazanalım. Bizim altlarda olmamamız gerekiyor. Türkiye liglerindeki maçlarda garip sonuçlar oluyor” dedi.

“VERİLEN DEMEÇLERİN SONUCUNU GÖRÜYORUZ”

Fenerbahçe’nin uğradığı silahlı saldırıya ilişkinde görüşlerini aktaran Vural, “Bu hepimize yapılmış bir olaydır. Sorumsuz demeçlerin sonucunun nasıl ortaya çıktığını görüyoruz. İnşallah böyle bir şeyi bir daha yaşamayız” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim