• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9132.45 0.58
  • Altın: 2324.75 0.78
  • Dolar: 32.3712 0.12
  • Euro: 34.9966 -0.12

Kuvvetli Lodos Deniz Seferlerini Etkiledi

İstanbul Deniz Otobüsleri, Marmara denizindeki kuvvetli lodos nedeniyle hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsleri seferlerinde iptaller olduğunu açıkladı.
Kuvvetli Lodos Deniz Seferlerini Etkiledi

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Marmaradenizindeki kuvvetli lodos nedeniyle hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsleri seferlerinde iptaller olduğunu açıkladı.

İDO'nun iptal ettiği seferler şu şekilde:

12: 50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü

14: 20 Bursa-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü

14: 30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü

14: 50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü

15: 00 Kadıköy-Yenikapı-Armutlu Tk.-Armutlu Deniz Otobüsü

16: 00 Bandırma - Yenikapı - Bostancı Deniz Otobüsü

16: 30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü

17: 30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü

18: 30 Bandırma - Yenikapı Hızlı Feribot

18: 30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü

18: 45 Bostancı - Yenikapı - Bandırma Deniz Otobüsü

19: 30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü

21: 00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü

21: 15 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü

Yarın 06: 30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü

Yarın 07: 00 Yenikapı - Bandırma Hızlı Feribot

Yarın 07: 45 Bandırma - Yenikapı - Bostancı Deniz Otobüsü

MARMARA'DA ŞİDDETLİ POYRAZ

Marmara Denizi'nde saatteki hızı 50 kilometreyi bulan poyraz nedeniyle 4 metreye ulaşandalgalar Tekirdağ'da deniz ulaşımını olumsuz etkiledi. Tekirdağ'da feribot seferleri iptal edilirken yerli ve yabancı bandıralı çok sayıda şilep ve tanker Tekirdağ açıklarında demirledi. Balıkçılar ise denize açılamadı.

BALIKÇILAR LİMANA SIĞINDI

Saatteki hızı 50 kilometreye ulaşan rüzgarların etkisiyle 4 metreye ulaşan dalgalarMarmara Denizi'nde ulaşımı olumsuz etkilerken, yerli ve yabancı bandıralı çok sayıda şilep ve tanker Tekirdağ açıklarında demirledi. Tekirdağ Barbaros Limanı'ndan, Balıkesir'inErdek ilçesine düzenlenen feribot seferleri ise iptal edildi. Büyük ve küçük tekne balıkçılarıTekirdağ merkez ve ilçelerinde bulunan balıkçı limanlarına sığındı.

"LİMANLARIMIZ BALIKÇI TEKNELERİ İLE DOLU"

Tekirdağ Merkez Su Ürünleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı Oktay Okyay, hava şartlarından balıkçıların olumsuz etkilendiğini belirterek, "Hava dün başladı, baya bir esecek diyorlar, 3-4 gün sürecek herhalde bu hava. Bu sırada tabi balıkçılarımız da denize açılamıyorlar hava sertliğinden dolayı. Onlar da limanda bağlı hepsi. Limanlarımız balıkçı tekneleriyle doldu. Dünden beri Meteoroloji uyarıyor bizi, hava esecek diye. Herkes tedbirini aldı ona göre. Açıkta demirleyen gemiler var, limandaki teknelerin çoğuBandırma tekneleri, hamsi avcılığı yapıyorlar" diye konuştu.

"BALIK FİYATLARI YÜKSELEBİLİR"

Büyük tekne sahiplerinden Hamdi Korkmaz ise hava durumunu sürekli kontrol ettiklerini belirterek, "Hava durumu, bu akşam sert, yarın akşam 12.00 gibi düşüyor. Allah nasip ederse Salı günü denize çıkacağız. Bu akşam denize çıkmayacağız. Denize açılamadığımız için, balık az olacak, balık az olursa, fiyatlar da yükselir" ifadelerini kullandı.

Karadeniz'de avda olduğu sırada hava durumunu öğrenerek Tekirdağ'a dönen Balıkçı Naim Şirinkan ise "Ben Karadeniz'deydim, hava esecek diye geldim Tekirdağ Balıkçı Limanı'na. Uzun esecek bu hava, herhalde bir hafta falan sürer. Bekleyeceğiz burada. Bu havada denize çıkamayız" şeklinde konuştu.

Süleymanpaşa sahilde çay bahçesi ve kafe işletmecileri de dev dalgaların masalara kadar ulaşması dolayısıyla, sahil kenarında bulunan masalarını toplayarak müşterilerine kapalı mekanlarda hizmet veriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim